Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım henüz ama yapacam çünkü çewremde yapıp faydasını gören çok olmuşSlm kızlar incir kürü yapıp içen ve faydasını gören varmi?
Gerçekten mi canim ben de okuduğum kadarıyla yumurtalklara iyi geliyormuş içip fayda gören varmı die sormak istedimYapmadım henüz ama yapacam çünkü çewremde yapıp faydasını gören çok olmuş
Ben soğan kürü yaptım süt mayadanoz buharı yaptım bu ayda olmazsa kesinlikle incir kürü yapcam yumurta kalitesini arttırıyomuş yumurta sayısını arttırıyomuşGerçekten mi canim ben de okuduğum kadarıyla yumurtalklara iyi geliyormuş içip fayda gören varmı die sormak istedim
Evet canim napalim bir umut yapıyoruzIşte canm kimden ne duyduysak yapıyoruz)
Inş canm baktın bu ay bizde hamileyizDemekkı gerçekten yararı var insallah bizede olur tarifi nasıl peki baktım da farklı yaziyo hep
Benimde 14 mayısAyy insallah canim bakalım 9 mayıs gelsinde artık olmazsa bu ayda incir kürüne başlarız
İnşallah Rabbim bize ve tüm isteyenlere nasip etsin.:)Benimde 14 mayıs) inş olcaz bak gör inanıyorum bu ay olmadı diğer aylar ama olcak
Ne kadar süre içtin canim?Moral bozmak gibi olmasın ama Bende işe yaramadı
Saracoglunun tarifine göre yapcam bende adet olursam.kimileri 21 kimileri 25 gün içmiş okuduğum kadarıyla. Yumurta kalitesini artiriyormus dezavantajı varmı bilmiyorum ama. Olumlu olanda var olumsuz olanda. İnşallah bizde olumlu sonuç alırız :)Arkadaslar bu incir kurunu anlatır mısınız bende yapacam
Önce soğan kürü uyguladım sonra ara verdim inciri 21 gün içtim 7 gün ara verdim tekrar 21 gün içtimNe kadar süre içtin canim?
Maşallah sana insan sıkılıyo yapamıyo okadar uzun süre ya bende incire başlıcam ama okadar uzun yapabilirmiyim bilemedimÖnce soğan kürü uyguladım sonra ara verdim inciri 21 gün içtim 7 gün ara verdim tekrar 21 gün içtim
Bazılarında işe yarıyor bünye meselesi galibaMaşallah sana insan sıkılıyo yapamıyo okadar uzun süre ya bende incire başlıcam ama okadar uzun yapabilirmiyim bilemedim![]()