İncir kürü içenler

Valla kızlar ben 10 gün kullandım incir kürünü sadece bir gün feci kasık ağrım oldu sağ tarafım.
10 günün sonunda araştırmalarıma göre incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyomuş onu duyunca hemen bıraktım. Normal olan prolaktin değerimi yükseltir diye çok korktum. Prolaktin hormonu yükselince hamile kalmaya engelmiş. Prolaktin değerinizi bilmeden bence kullanmayın. prolaktininiz yükselirse tekrar ilaçlarla düşürmek zorunda kalırsınız oda vakit kaybı yaratır.

Valla kızlar ben 10 gün kullandım incir kürünü sadece bir gün feci kasık ağrım oldu sağ tarafım.
10 günün sonunda araştırmalarıma göre incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyomuş onu duyunca hemen bıraktım. Normal olan prolaktin değerimi yükseltir diye çok korktum. Prolaktin hormonu yükselince hamile kalmaya engelmiş. Prolaktin değerinizi bilmeden bence kullanmayın. prolaktininiz yükselirse tekrar ilaçlarla düşürmek zorunda kalırsınız oda vakit kaybı yaratır.
Gerçekten mi canim bende prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandım normale döndü şimdi iyi. Bende içmeyi dusunuyodum sen böyle yazınca bi düşündüm

Evet canım aynen öyle bende olmayan prolaktini yükseltti doktora söylemiştim incir kürü yaptım die doktor incirden olabileceğini söyledi ben incir - havuç kürü yapmıştım bir ay sonra prolaktinim yükselince ilaçla düşürmek zorunda kaldım ama belki herkezde aynı problem olmaz içip faydasını görende olmuş

Gerçekten mi canim bende prolaktin hormonu yüksekti 2 ay kullandım normale döndü şimdi iyi. Bende içmeyi dusunuyodum sen böyle yazınca bi düşündüm
Prolaktini olanlar kesinlikle içmemeli bence insan herşeyden umut bekleyip denemek istiyo ama Bazen fayda gibi görünen şeyden zarar gelebilir yaşadığım için söylüyorum :110:

Canim ben sogan kuru yaptim ise yaramadi. Ama rahmi temizliyor. Kucuk beyaz parcalar geldi. Tuplerdede iltihap varsa atiyor. Onu yaptiktan sonra rutin kontrole gittim hormonlar normal . adetim 35-40 gun arasinda oluyor. İncir havuc kurunu yaptim. Adeti 30 gunden fazla olanlarda yapsin yaziyordu. Yumurtlama sorunu olsnkarda tavsiye ediliyor. Prolaktin degerin yuksekse yapnayin taziyordu saracoglunun kurunde. Birde incir havuc ikisini bir yapin. İncir yumurtayi buyultuyor havuc catlatiyor. Catlamasida onemli. Evdede ovulasyon testi kullandim. Yumurtlamadan sonra kuru biraktim. Sifa Allahtan. Bunlarda vesile. Sonucta tedavi olsa ilac kullanilacak onlarinda yan etkisi var. Kan tahlili yaptirin . Bir sorun var mi yokmu diye. Kontrol olurken birsey yoksa kure baslayabilirsiniz

Evet canım aynen öyle bende olmayan prolaktini yükseltti doktora söylemiştim incir kürü yaptım die doktor incirden olabileceğini söyledi ben incir - havuç kürü yapmıştım bir ay sonra prolaktinim yükselince ilaçla düşürmek zorunda kaldım ama belki herkezde aynı problem olmaz içip faydasını görende olmuş
Evet canım faydasını gören çok ama ben düşünüyorum ki onların prolaktini demekki düşükmüş onlarda sorun yaratmamış dengeli tutmuş. Normalde prolaktin değerimiz 2-29 arası olmalıymş benimki 22 mesela normal bir değer o yüzden korktum yükselir diye bıraktım valla

Prolaktininde yüksek
Prolaktininde yükselme gibi sorunun varsa kullanma canım bence incir yükseltiyomuş çünkü bi 2 ayın gitmesin boş yere tekrardan

A
Evet canım faydasını gören çok ama ben düşünüyorum ki onların prolaktini demekki düşükmüş onlarda sorun yaratmamış dengeli tutmuş. Normalde prolaktin değerimiz 2-29 arası olmalıymş benimki 22 mesela normal bir değer o yüzden korktum yükselir diye bıraktım valla
Aynen canım benimki 27 olmasına rağmen doktor yüksek dedi ilaç verdi incir kürünüde Bıraktırdı ilaçla düşürdüm şuan 1 küsürlerde

Back
X