incir kürü ile hamile kalanlar

Kizlar bende bu ay incir kürü yaptim zaten bu konuyuda ben açmıştım yapanlarin fikrini almak için ama malesef hamile kalamadim bugün adet oldum oysa çok umutluydum ilk aydan deneyip hamile kalan çoktu ama bende işe yaramadı
canım yumurtlama zamanlarını da takip etmek lazım ondan sonrasında da zaten ol adıysa nasip zamanı gelmemiş demektir.üzülme inşallah bu ay olursun

canım yumurtlama zamanlarını da takip etmek lazım ondan sonrasında da zaten ol adıysa nasip zamanı gelmemiş demektir.üzülme inşallah bu ay olursun
Takip ettim canim hiç kaçırmadim yumurtlama günlerini önümüzdeki ayda yapiyimmi bilmiyorum kürü çünkü 2 ay yapilmasi gerek

Takip ettim canim hiç kaçırmadim yumurtlama günlerini önümüzdeki ayda yapiyimmi bilmiyorum kürü çünkü 2 ay yapilmasi gerek
Canım devam et umudunu yitirme ve 2 gğne bir yapmayın Yumurtlamana göre atıyorum bu ay 16-17 si gibi yumurtlaman olcak sen 10 undan itibaren başla eşini kendini tut 15-17 si ilişkiniz olsun yani ilişki öncesi 1 hafta cinsel bişey yapmayın 2 güne bir çok sık ve yeterli sağlıklı sperm olmaz

Canım devam et umudunu yitirme ve 2 gğne bir yapmayın Yumurtlamana göre atıyorum bu ay 16-17 si gibi yumurtlaman olcak sen 10 undan itibaren başla eşini kendini tut 15-17 si ilişkiniz olsun yani ilişki öncesi 1 hafta cinsel bişey yapmayın 2 güne bir çok sık ve yeterli sağlıklı sperm olmaz
Canim bende onun için bu ay ovulasyon testi alacam yumurtlama gününü kaćirmayim diye ilişkiye sık girdik bu ay öyle yapmayacam

Evet cnm 12 haftalıkmışız bnm de korunmayla oldu ertesi gun hapı içmiştim hamile kalmışım Allah demek ki zamanı bu deyip gönderdi o yüzden hayırlısı olsun her zaman
Ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 5 aydir istiyorum bebişim olmasini

bende dr takibindeyim iki üç günde bir gidiyorum dr a yumurtalara bakıyor gelişimine ama benim biraz yavaş gelişiyormuş salı günü tekrar çağırdı bakalım.bence imcir kürüne devam et ben incir ve havuç kürü yapıyorum ayrı ayrı bi günde de bitiriyorum yaklaşık ikisi 1.2 lt yapıyo

Kizlas aklinjzda olsun herkesdr olmayabilir ama bnde incir kuru kist olustrdu kasiklarim agrimisti dr a gttm kist olms zarari yok dedi ama bu kurler uyguladiktan sonra dr kontrollerinzi ihmal etmeyn

bugün yapamadım incir kürünü sabah çıktım yeni geldim eve sizce sıkıntı olurmu

bende polikistik over varmış yeni öğrendim gerçi ilk çocuğuma hemen hamile kalmıştım çok şükür her ay regl de oluyorum bazen 2-5 gün oynasa da her ay oluyorum bakalım artık nasip inşallah Rabbim isteyen herkese verir bebiş

Canım ben bu ilişki konusunu idrak edemiyorum.en doğrusu bir gün ara bir gün ilişki mi yoksa iki gün ara bir gün ilişki mi.geçen ay benim 3 yumurtam oluştu ama regl oldum.bu ilişkide hangisi doğru.dr um 2 gün ara bir gün ilişki demişti ama bunu kimisi riskli gördü

Uzayan akıntının içinde kan vardı canım.Devam etseydi doktora gidecektim.Devam etmeyince,bi de yumurtlama dönemine denk gelince pek umursamadım.
Canım ben de ilk kez boyle senin dediğin gibi bir şey oldu.ama reglim pazartesi bitmişti ama adetimin 11.günü olmasına rağmen beyaz akıntım la birlikte kahverengi akıntı geldi.bu yumurtlama olduğunu mu gösteriyormuş.ama benim adet bitiminden beri ara ara geliyor nadirde olsa.kasık ağrım oluyor bir de göğüs şişkinliği ve kenarlarında hafif hassasiyet.bunları da yaşadın mı sen

Benim 3gün boyunca oldu canım gecen ay ama bu ay soğan kürü yapıyrm kahverengi akıntı oluyr bi kaç gündr.Yumurtlama günüm gelmedi daha.Kür mü söküyr anlamadım.Önceden hiç böyle sıkıntılar olmuyrdu.Korunmayı bıraktıktan sonra tuhaflaştı.Sen bu günleri değerlendr.

Anladım canım teşekkürler.ama bir yerde kahverengi akıntının değil de pembe akıntının sıkıntı olduğu yazıyordu.hayırlısı bakalım..

Benim 3gün boyunca oldu canım gecen ay ama bu ay soğan kürü yapıyrm kahverengi akıntı oluyr bi kaç gündr.Yumurtlama günüm gelmedi daha.Kür mü söküyr anlamadım.Önceden hiç böyle sıkıntılar olmuyrdu.Korunmayı bıraktıktan sonra tuhaflaştı.Sen bu günleri değerlendr.

Canım ben de soğan kürü yapıyorum 3 gün oldu kahverengi akıntı yaptı. Korkmaya başladım bıraksam mı acaba diye. Daha önce böyle olanlar olmuş mu bilgin var mı?

Back
X