incir kürü ile hamile kalanlar

Yaaa ben de anlayamadım bu ilişki günlerini:110:
Biri bana bunu geniş geniş açıklayabilir mi :KK48:
kizlar bana doktorum demisti yumurta olusma gunlerinde yani duzenli adet goruldugunde yada takip yaptiranlar yumurtanin buyuyup buyumedigini bildigi icin o gunlerde baslayip gun asiri on gun kadar iliski onermisti on gun cok onemli demisti

Kizlar varmi aranizda incir kürü yapip hamile kalan ya da yeni uygulayan ben bu ay ben 13 gündür uyguluyorum inşallah işe yarar yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba kizlar , Ben 5 aydir evliyim. Cocuk istiyorduk. Hep internetde arastirirdim. Ama Allah daha zamani deyilmis vermiyordu. Ben ilk 12 gun filan sogan kuru yaptim adetim duzene girdi sonraki ay incir ve havuc kuru yaptim ve doktora gitdim problem yok dedi Vita verlan (Vitamin/ folik asit) yazdi ve bu 3 gun tam zamani bebek icin dedi. Artik hangilerinin sebebiyle oldu bilmiyorum bu ay hamile kaldim havuc incir kurunu ictigim ay. Allah tüm arzusunda olanlara kismet insaAllah.

Merhaba kizlar , Ben 5 aydir evliyim. Cocuk istiyorduk. Hep internetde arastirirdim. Ama Allah daha zamani deyilmis vermiyordu. Ben ilk 12 gun filan sogan kuru yaptim adetim duzene girdi sonraki ay incir ve havuc kuru yaptim ve doktora gitdim problem yok dedi Vita verlan (Vitamin/ folik asit) yazdi ve bu 3 gun tam zamani bebek icin dedi. Artik hangilerinin sebebiyle oldu bilmiyorum bu ay hamile kaldim havuc incir kurunu ictigim ay. Allah tüm arzusunda olanlara kismet insaAllah.
Canim ben bu incir kürünü yapali aylar oldu onu yaptigimda hamile kalamadim tam tersi bana zarari oldu. Prolaktin yani süt hormonumu yükseltti ama sonuç olarak bende hamileyim bende 1 sene bekledim çok şükür oldu. Senin bebeginde hayırlı olsun Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Vitamin olarak ne kullandiniz ben folik asit kullaniyorum

Merhaba hamilelik nasıl gidiyor bende pcoluyum bu ay ilk kez incir kuru yapıyorum sağ kasigimda çok ağrı yaptı sende de oldu mu korktum biraz zaten kişilerden zor kurtuldum aylarca soğan ve maydanoz kuru yaptım kaç yıl sonra hamile kaldin
Canım var mi bi gelişme
Bende 1 haftadır uyguluyorum 2 gündür bendede var o agri

Merhaba kızlar bende ikinci 21 günlük incir kürüne başladım fakat yine kendi kendime adet olamadım ve üstelik gebelikte yokmuş baktırdık yinede devam edicem en azından 21+21 olsun :110:

Merhaba kızlar bende ikinci 21 günlük incir kürüne başladım fakat yine kendi kendime adet olamadım ve üstelik gebelikte yokmuş baktırdık yinede devam edicem en azından 21+21 olsun :110:
Bende tamalmk adina 3 gunum var zorluyorum havucum kalmamis havuc alip bugunde icicem bugun icmemis bebin ilk 21 im ins 2. 21 de tutar senin cok hanis kalan vr

Bende tamalmk adina 3 gunum var zorluyorum havucum kalmamis havuc alip bugunde icicem bugun icmemis bebin ilk 21 im ins 2. 21 de tutar senin cok hanis kalan vr
Benim ikinci 21 in bitmesine de 10 günüm kaldı.. Dün kanda baktırdım 40 gün oldu regl olamadım ki zaten normalde de düzenli olmuyorum da yine de baktırdım işte :KK43: İnanarak içiyorum aslında ayrıca doktor da üç ay gelme dedi belki gebe gelebilirsin dedi net ortada bir sorun da yok bilmiyorum valla ya buara da da kürleri sonuna kadar deneyeyim dedim bende :kahve: İnşallah dediğin gibi bizede Allahım vesile ederde yaşarız şu duyguyu :KK68:

Arkadaşlar merhaba ben 7 aydır tedavi gördüm 3 kez klomen ile çatlatma iğnesi oldum. Bı sonuç alamadım doktor aşılama sanırım diyo. Yumurtam büyümüyor büyüyende catlamiyor. Bu durumda ben sadece incir kuru mü uygulamam gerekiyor yoksa havuçla birlikte mı kullanmam gerekiyor? Bu durumda hamile kalanlar varsa ne olur cvp verin çok mutlu olurum

Merhaba arkadaşım İbrahim Saraçoğlu'nun incir ve havuç kürü yazarsan çıkar incir yumurtayı geliştiriyor Havuçta çatlatıyor ben adetimin 2. Gününde sadece incir yaptım 6. Gününde havucu kattım Adetim bu ay düzene girdi

Adet döngüm 35 ve 40 arası gecen ay incir ve havuç kürü ne uyguladı adet döngüm 32 oldu yine bu ay incir ve havuç kür uygulayacağım ay sonunda bakalım ne olacak

Adet döngüm 35 ve 40 arası gecen ay incir ve havuç kürü ne uyguladı adet döngüm 32 oldu yine bu ay incir ve havuç kür uygulayacağım ay sonunda bakalım ne olacak
İnsallİn olumlu sonuclar alırız ya okudum nurdan hep incir kürü uygulanmış ama Saraçoğlu da ikisini kaynatip tüketin diyo dedim acaba havucun bi gunu varmı

İnsallİn olumlu sonuclar alırız ya okudum nurdan hep incir kürü uygulanmış ama Saraçoğlu da ikisini kaynatip tüketin diyo dedim acaba havucun bi gunu varmı
inşallah senin adet döngüm ne kadar sürüyor ben adetimin 2. Günü incir yaptım Adetime 7. Günü de ayrı bir kapta havucu yaptım ikisi ılınınca karıştırıp içtim

İncir kürü ve havuç kürü nasıl hazırlanır: Öncelikle kür hazırlamak için kullandığımız kuru incirlerin üzerinde pudra şekeri olmamasına dikkat etmeliyiz. Havuçların taze olması ve yumuşamamış olması gerekmektedir. 9-10 adet kuru inciri yıkayıp yarım litre su ile kaynatıyoruz.
Kanatırken mutlaka ağzını kapalı tutmak gerekir. Kaynattığımız kürü bir kenara koyup ılımaya bırakalım ve havuç kürünü hazırlayalım 3 adet iri boy havucu aynı şekilde yarım litre veya biraz fazla su ile ağzı kapalı bir şekilde haşlıyoruz. Yaklaşık 20 dakika haşladığımız havuçları bir kenara koyup ılımaya bırakıyoruz. Daha sonra her iki kürü de ayrı ayrı süzüp daha sonra birleştirip tüketebiliriz.

İncir havuç kürünün tüketim miktarı ve tüketim sebepleri: Adet düzenlemek ve kolay hamile kalmak isteyen bayanlar için en doğal tedavi yöntemi olan kürleri kullanmak için belirli bir ölçü ve zamanı bulunmaktadır. Yukarıda belirttiğimiz gibi ayrı ayrı hazırlanan kürleri birleştirip gün içerisinde 1,5 su bardağı tüketilmelidir. İster ikiye bölünüp isterse bir defada fakat yemeklerden yarım saat önce tüketilmelidir. Bu kürler en az 25 en fazla 50 gün tüketildiği taktirde olumlu sonuçlar almak kaçılınmazdır.

Back
X