Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben de incir kürü yapiyorum 2 gundur. Bu ay ikinci asilamami olucam. 2 gunde bile anlasiliyor etkisi. Kürü ictikten sonra kasiklarda bir hareketlenme oluor agri gibi. Sizde de oluyor mu?
Harika gercekten iki gunde bile boyle etki etmesi. Insallah ise yarar ,ben ikinci kez yumurta takibi yaptirdigim icin etki edip etmedigini mutlaka yazicam buraya.
Kizlar varmi aranizda incir kürü yapip hamile kalan ya da yeni uygulayan ben bu ay ben 13 gündür uyguluyorum inşallah işe yarar yorumlarınızı bekliyorum