Gebeliğe Hazırlık İncir kürü kullananlar??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rad__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2021
1.888
1.323
83
32
Merhaba kızlar 9 aydır evliyim çocuğum olmuyor 3 doktora gittim ilki bişeyin yok dedi ikinci doktor yumurtaların çok ama küçük dedi geliştirici bi takviye verdi üçüncü Doktor ise pko var dedi ve klomene başlattı. Yumurtaları geliştirmek kalitesini arttırmak için incir kürüne başlamayı düşünüyorum aranızda bu kürü yapıp olumlu sonuç alan var mı? Bir de soğan küründen sonra mı uygulamak gerekiyor pkolular yapabilir mi bilenler yazarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Pkolular soğan kürü kullanabiliyor ama incir kürü için hormon değerleriniz önemli süt hormonunu vs arttırabilir kaş yapayım derken göz çıkarmayın ben kendim incir kurunu de soğan kürunu de denedim hafif düzeyde pko vardı ama hormonların normaldi.Gknlunce olsun sağlıcakla kavuş bebisine

Çok teşekkür ederim. Benim hormonlar normal sadece ultrason görüntüsüne bakarak pko dedi son doktor. Böyle olunca hafif pko mu sayılıyor? Ben adet olursam bu sefer yine hormonlarıma baktıracağım süt hormonum normal düzeydeyse hem soğan hem incir kürü yapmayı düşünüyorum. Siz adetin kaçıncı günü başladınız bu kürlere?

Ben ikisini aynı ayda yapmadım farklı aylarda yaptım adetin düzenli ve hormonlarında sıkıntı yoksa sadece ultrasonda ki görüntü varsa hafif düzeyde pko.gebe kalmak için kilo da çok önemli ve prof Dr Saraçoğlunun videolarına göre başlamıştım küre . Gönlünce olsun

Teşekkür ederim

Merhaba. Ben eskiden pkoluydum. Şuan nerdeyse 52 kiloyum. Kilo verince 10 yıldır pkolu değilim aslında. Fakat yine de 2 ay hamile kalamadım o yüzden incir ve havuç kürünü birlikte denedim ve bu ay hamile kaldım. Adetim bitince 7 inciri ve 2 havucu (incir 15 dk, havuç20dk ) kaynattım. Sabah aç karınla ve akşam yatmadan birer bardak içtim. Sonra zaten hamile olduğumu öğrendim. İnşallah siz de hemen hamile kalırsınız.

Ben incir bal vs çok yediğim ay prolaktinim yükseldi
Herkeste aynı etkiyi göstermiyor dikkatli olun

Bende İbrahim saracoglu incir ve havuc kurunu kulandm bu ay hamıle kald cok yeni once kı gebelıgımde de kulandm yıne o ay hamıle kalmıstm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…