İncir kürü yapanlar, lütfen bakın!!!

Yok be canım nerdee! Bugün doktora gittim, yumurtam büyümüş çatlamamış. O yüzden adet de olamadım, doktor söktürücü verdi. Bana yaramadı incir kürü. Sen de mutlaka havuç da koy ki yumurtan çatlasınn.

canım çok üzüldüm adına umarım sende kısa zamanda prensini yada prensesini kucağına alırsın.
benim bir arkadaşım incir kürüyle kaldı galiba ama eşinede keçi boynuzu yedirdi şimdi hamile
allah bizlerede hayırlısıyla nasip etsin
benim eşim yanımda yok en büyük sıkıntım bu şimdilik

arkadaşlar ben de pco var 10 yıl d. kontrol hapı kullandım. 4 aydır bıraktım adet aralıklarım 40 günü buluyor. bu ayda yumurta çatlamamış, adet de olamadım. yumurta olgunlaşmış ona mı sevineyim çatlamadığına mı üzüleyim bilemedim.

Amin canım, hayırlı zamanda herkese nasip eder inşaallah. Bünyeden bünyeye fark ediyor demek ki. Ben de evlendikten sonra iş dolayısıyla eşimden birkaç ay ayrı kalmıştım. Allah onun da kuvvetini veriyor çok şükür. Şimdi bakıyorum da, nasıl beklemişim diyorum. Sonradan bu ayrılıkların sevgini daha da kuvvetlendirdiğini fark ediyorsun. Bu da güzel bir şey...opuyorumnanaktan

sevlk, 10 yıl çok uzun bir süre; 1-2 yıl kullananların bile düzeni bir süre şaşabiliyor. Bence zamanla seninki de düzene girer. Önemli olan yumurtanın kaliteli olabilmesi ki, olgunlaşmış diyorsun, bu çok güzel. Yalnız stresten 6 ay adet olmayanları gördüm. Bence hiç stres yapma ve niye olamıyorum diye düşünme, kendine telkinde bulun. Şu an durumun çok anormal değil bence. Her şey yoluna girecek de kendine.:hooray:

ben bugun uye oldum bende de pko var ve kimyasal gebelik yaşadım şuan hala 1 nisanda hastalandım ve şuan 3 gün geçti inşallah hamileyimdir

incir kürü yapanlar ve faydasını görenler varsa yazarsa sevinirim bende başlıycam ama tadı çok kötü yumurta gelişsin istiyorum aşılama yaptıracaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…