Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde nette gordum ikisini birlikte yapin diyo canm ins bnde fayda gorurumİncir ve havuc kuru ikisini birlikte yap canim. Ben o ay hamile kaldim. Belki ondan belki zaten olacakti. Denemekten zarar gelmez. Diger tahlillerin normalse. Ot degil meyve suyu gibi
İnsallah canim. İstersen ovulasyon testi de al. Kurle birlikte kacirmamis olursun yumurtlama gununu.Bnde nette gordum ikisini birlikte yapin diyo canm ins bnde fayda gorurum
simdi ben bu ay baisnda kimyasal gebelik gecirdm bugun malzemeleri alip yapicam bugunden baslasam olur mu cubku buyuk ihtimalle adet duzenim bozulcak duzene girsin istiyrm bebekte istiyrm nasil kullancam biraz anlatr misin canimİncir ve havuc kuru ikisini birlikte yap canim. Ben o ay hamile kaldim. Belki ondan belki zaten olacakti. Denemekten zarar gelmez. Diger tahlillerin normalse. Ot degil meyve suyu gibi
Adetin besinci gunu baslaniyor. Adetin 4 gun suruyorsa 4. Gunu baslanir buyuk ihtimal cinku adet basladiginda bir yandandaki bir sonraki ay icin yumurta hazirlaniyor. Kimyasal gebelikse adet olunca baslayabilirsin . Kurtaj gibi degil. Arkadasim kimyasal gebelikten sonra adet oldu sonra hamile kaldi . Cok uzun canim . İstersen videoyu izle sorun olursa sorarsin. İncir havuc kuru ibrahim saracoglu video yaz. Seda sayanin programindaki videosunu izle hem kendi agzindan daha saglikli olur senin icin. Birde folik asit tablet basla. Bebegin icin onemli . Hamile kalmadan uc ay oncesinden baslatiyor dr. Hamileligin ilk uc ay bitene kadar devam ediliyor o hapa. 3 ay hamile kalamazsan birakirsin hapi.simdi ben bu ay baisnda kimyasal gebelik gecirdm bugun malzemeleri alip yapicam bugunden baslasam olur mu cubku buyuk ihtimalle adet duzenim bozulcak duzene girsin istiyrm bebekte istiyrm nasil kullancam biraz anlatr misin canim
folik asit var kullaniydm zaten hamile kalimcada kullandm dusuk olunca biraktm simdi tekrar basladim benim kanamam bitti iki gun oldu simdi yapamam yani oyle mi adette ardim 40 gun sorna olur tam kafayi yemelikAdetin besinci gunu baslaniyor. Adetin 4 gun suruyorsa 4. Gunu baslanir buyuk ihtimal cinku adet basladiginda bir yandandaki bir sonraki ay icin yumurta hazirlaniyor. Kimyasal gebelikse adet olunca baslayabilirsin . Kurtaj gibi degil. Arkadasim kimyasal gebelikten sonra adet oldu sonra hamile kaldi . Cok uzun canim . İstersen videoyu izle sorun olursa sorarsin. İncir havuc kuru ibrahim saracoglu video yaz. Seda sayanin programindaki videosunu izle hem kendi agzindan daha saglikli olur senin icin. Birde folik asit tablet basla. Bebegin icin onemli . Hamile kalmadan uc ay oncesinden baslatiyor dr. Hamileligin ilk uc ay bitene kadar devam ediliyor o hapa. 3 ay hamile kalamazsan birakirsin hapi.
CNM kimyasal gebelik hakkinda bilgim yok. Adet gotmeden tekrar kalabilir misin. İstersen onuda sor burda yada nette arastirfolik asit var kullaniydm zaten hamile kalimcada kullandm dusuk olunca biraktm simdi tekrar basladim benim kanamam bitti iki gun oldu simdi yapamam yani oyle mi adette ardim 40 gun sorna olur tam kafayi yemelik
araştırdm canim cogu hamile kalmis ben bugunden basladim kure az once yapim ictim tadi kotu ama bee nidem kalkti ama sogan suyundan iyidr.kimyasal kanamayi adet gunu sayiyomssn yine ayni ovu tarihleri cikiyoms on on bes gun icicem bakalm bi dahaki ay daha duzenli baslarimCNM kimyasal gebelik hakkinda bilgim yok. Adet gotmeden tekrar kalabilir misin. İstersen onuda sor burda yada nette arastir
Canim kimyasal gebelikte sadece adetini gecikmis olrak say bende eylul ayinda kimyasal yasadim adet tarihinden 1 hfta on gun snra kanamam oldu sonraki ay ayni duzeninde devam etti kisiye gore degisir ama bazilari hemen hamile kaliyormus benim bu 4. Ayim ins bu ay yuzumuz guler rabbim isteyen hrkese nasip etsnaraştırdm canim cogu hamile kalmis ben bugunden basladim kure az once yapim ictim tadi kotu ama bee nidem kalkti ama sogan suyundan iyidr.kimyasal kanamayi adet gunu sayiyomssn yine ayni ovu tarihleri cikiyoms on on bes gun icicem bakalm bi dahaki ay daha duzenli baslarim
Bnde oyle yapcm testi de alayim diyorum bn adet bitince basladim küre ins faydasi olurİnsallah canim. İstersen ovulasyon testi de al. Kurle birlikte kacirmamis olursun yumurtlama gununu.
İnsallah canimfayda görürsün. Allah isteyen herkese nasip etsinBnde oyle yapcm testi de alayim diyorum bn adet bitince basladim küre ins faydasi olur
Canim bende bu ay incir havuç kürü yaptim ama malesef olmadi şu an reglim ama okuduguma göre bu kür iki aylik bi kürmüş bu ayda yapacam inşallah olur olmazsada bi daha yapmamKizlar bn 3 ay klomen kullandim igne ile yanit alamadim esinle bnde bi sorun gorunmuyor cok sukur ama henuz olmadi bu ay akisina biraktim sadece incir kuru deneyecm aranizda yapan sonuc alan var mi canlar ya yardim edin adetim yeni btti yarin baslaycm deneyimlerinizi paylasr msiniz sizde oneriyor msunuz
Kisiye gore degisiyo canm iste nasip ins faydasini goruruzCanim bende bu ay incir havuç kürü yaptim ama malesef olmadi şu an reglim ama okuduguma göre bu kür iki aylik bi kürmüş bu ayda yapacam inşallah olur olmazsada bi daha yapmam
Öyle canım inşallahKisiye gore degisiyo canm iste nasip ins faydasini goruruz
Canım o küre baslamadan önce proklatine baktir yani süt hormonuna bende 2 ay olacak bu kürü yaptim hamile kalmak için geçen hafta adetimin 3. Günüdoktora gittim proklatin çok yüksek çıktı meğer incir yukseltiyomus hamile kaliyim derken hamile kalmami engellemişimMerhaba arkadaşlar,18 aylik evliyim. Yaklasik 6 aydir korunmuyoruz esimle bebek istiyoruz benim hikayem biraz uzun;kendimi bildim bileli pkolu ve insulin direncim var buna bagli olarak 163 cm boy,87 kg agirligim kilo vermem gerekiyor.Sonrasinda jinekoloji doktorum glukopage adli ilaci verdi ayni zamanda tarlusalle adet olduktan sonra 7 gun icinde sogan kurunu yaptim 15 gun boyunca .Bugun bitiyor anladigim kadariyla adet olmayi bekleyip (umarim olurum( ..) adet bitiminde havuc ve incir kurunemi baslamaliyim?bilgisi olan veya tavsiye bulunabilecek olaniniz varsa lutfen yardimci olun..saygilarimla
![]()