incir kuru yapip faydasini goren varmi

nil1971

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
1.059
48
158
- Yurtdışı
arkadaslar ben incir kurune basladim inseallah haftaya bitiyor yapida faydasini goren varmi adet olamiyorum cok az oluyor ve yumurta rezervim cok az inseallah faydasini gorurum 42 gun tamamlayacam yumurtalari cogaltirmi yapan varmi :umursamaz:

bende merak edıyorum baslıcam farlutal kullanıyorum adet göreyım dıye. bende başlicam önce soğan sonra incir kürüne

Bence nıl faydası olmuŞtur bende 10 gÜn yaptım.haftaya kontrole gıdıcem.bı gelıŞme sÖylerse doktor yazarım buraya cnım.ılk defa 10 gÜn kullandm.Şu an soĞan yapıorum.regl olamama 1 hafta var ÇÜnkÜ.regl olunca ıncıre yıne baŞlıcam.21 gÜn yapıcm sonra yıne soĞan yapıcam.Öyle devam edıcem bakalım ınŞ. Faydası olacak.hepımıze

Bende regl olmama 15 gün kala soğan kürüne başladım, ondan sonrada incir kürüne başlıycam. ılaç kullanmaktansa bitkisel tedavileri denemeyi tercih ediyorum. Allah hepimizin gönlüne göre versin, emeklerimiz zai olmasın.

ben 2 ay boyunca içtim incir kürünü kesmeden akşamları içtim bir bardak yumurta rezervim az oldugu söyleniyordu 2, tedavimde 3 yumurtam olmuşdu 3, tedavimde incir kürüyle 24 yumurta toplandı ve ben ohss oldum:)insan ohss olunca sevinmez ama ben sevindim 3 yumurtadan 24 yumurtaya cıktım yapın arkadaslar kürü gerci ben hamile kalamdım ama bizde morfoloji oldugunda 11 tanesini dölledi sevgiler hepinze sormak istediginiz soru olursa cevaplarım seve seve

arkadaslar ben incir kurune basladim inseallah haftaya bitiyor yapida faydasini goren varmi adet olamiyorum cok az oluyor ve yumurta rezervim cok az inseallah faydasini gorurum 42 gun tamamlayacam yumurtalari cogaltirmi yapan varmi :umursamaz:

ben de ilk 21 günü bitirdim kızlar..yedi günlük aradan sonra tekrar başlicam..hayırlısı

ben 2 ay boyunca içtim incir kürünü kesmeden akşamları içtim bir bardak yumurta rezervim az oldugu söyleniyordu 2, tedavimde 3 yumurtam olmuşdu 3, tedavimde incir kürüyle 24 yumurta toplandı ve ben ohss oldum:)insan ohss olunca sevinmez ama ben sevindim 3 yumurtadan 24 yumurtaya cıktım yapın arkadaslar kürü gerci ben hamile kalamdım ama bizde morfoloji oldugunda 11 tanesini dölledi sevgiler hepinze sormak istediginiz soru olursa cevaplarım seve seve

şu yumurta sayılarını anlamıyorum..zaten bi tane yumurta oluşmuyor mu her ay..yumurta çatladıktan sonra mı ortaya çıkıyo yoksakafamçokkarıştı

şu yumurta sayılarını anlamıyorum..zaten bi tane yumurta oluşmuyor mu her ay..yumurta çatladıktan sonra mı ortaya çıkıyo yoksakafamçokkarıştı

tedavide degilseniz 1 yumurtanız olur yani micro tedavisinde degilseniz
her ay 1 yumurtası olur bayanların fakat biz microda oldugumuz için bizm cok yumurtamız olması erekiyor

bengunescim cok sag ol canim ben 6 kez migro yaptirdim maalesef tutmadi allah nasip ederse 7. denicem bir turlu yumurtam olmuyor yani sayisi cok az buda sansimi zorluyor incir kurune basladim haftaya sali bitiyor .Birde sormak istedigim canim senin tedavin en sonunu soruyorum uzun protokolmu yoksa kisami birde 3 yumurtadan sonra nasil 24 cikti cok guzel degilmi bizim icin hangi merkezde yaptirdin embriyolari kacinci gun transfer edildi dr ne dedi bu duruma yani 3 tensonra yumurtalarin cokluguna kesin dr lar soylemismiydi yumurta rezervinin az oldugunuu canim kardesim ALLAH C:C YUZUMUZU GULDURECEK INSEALLAH yuce rabbim bu ugurda ugrasanlarin ellerini bos cevirmesin AMINNNNNNopuyorumnanaktan

birde canim senin fsh hormonun kac biliyomusun benim 8.6 cikti fakat anti- muller hormonum cok dusuk cikti yani hizla yumurtalarin azaldigini gosteriyomus canim cok uzgunum allah buyuk elimizden gelen her seyi yapiyoruz taktir ALLAHINDIR MEVLAM EYLERSE GUZEL EYLER

incir kürünü ne zaman başlıyorsunuz.birde nasıl yapıyorsunuz tarifini verirmisiniz.ben şuan ballı çörekotu yapıyorum aynı anda yapsam yan etki falan yaparmı?

nil merhaba cnm sana özelden msn adresimi yoluycakdım ama yollayamdım burdan hastane ismi verilmiyor sanırım benim ilk tedavimde 5 yumurta oldu uzundu 2, tedavimde 3 yumurta oldu kısaydı 3, tedavimde 24 yumurta oldu uzundu benim fsh hormonum 9 du en son am şindi hiç yaptırmadım yani 3 yıl olmuşdur baktırmıyorum adet oluyorum önemlisi bu fsh hiç takılma adet oluyorsan incir kürünüde ben 2 a boyunca akşamları 1 bardah hep içtim yan etki filan yapmaz inciri cok sevip herzaman yiyenler var korkmayın arkadaslar bu meyve hani bişey kökü filan olurda yan etki yapar incir neyapabilir hamileler bile günde 2 tane yemesi gerekiyormuş

Arkadaşlar ben incir ve havuç kürü yapmıştım son denemem de yumurta sayım çok artmıştı tavsiye ederim, doktorum havuçtaki A ve incirdeki E vitaminlerinden dolayı yumurtaların sayısının arttığını söylemişti regl olunca başlanıyo opu işlemine kadar devam ediliyor ıbrahim Saraçoğlunun sitesinde kuru incir ve havuçla yapılan tarifi vardı

incir kuru hakkinda googlda arayinca buraya geliniyor zaten onun icin bendeki etkisini yazmak istedim arasdiranlar icin..ben klomen kullaniyordum gecen ay kullandim 12ci gunu 11 ve 13mm yumurtam vardi..bu ay ise hem incir kuru hem bal tarcin corek otu yedim 10cu gunu ve 14cu gunu baktirdigimda 7 ve 8mm yumurtam oldu hic buyumedi..her kese bi bawka etki yapiyo..her kes memnun ama ben sadece ve sadece kilo aldim..her kese wifa olur Inwallah

Back
X