İncir kürü yapıp hamile kalan var mı

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
29
4. Catlatma ignemden sonra yine negatifi gördüm. Rahim filmi istenildi korktuğum için erteledim. Bu ayda boş durmayayim diye incir havuç kürü iciyorum. İnşallah sebebi bu olurda hamile kalırım pko var yumurta tembelligide

4. Catlatma ignemden sonra yine negatifi gördüm. Rahim filmi istenildi korktuğum için erteledim. Bu ayda boş durmayayim diye incir havuç kürü iciyorum. İnşallah sebebi bu olurda hamile kalırım pko var yumurta tembelligide
Canjm pko varsa incir kurunden once sogan kuru yapmalisin daha aonra incir kuru benim bildigim pkolulara onermiolar direk incir kurunu

Canjm pko varsa incir kurunden once sogan kuru yapmalisin daha aonra incir kuru benim bildigim pkolulara onermiolar direk incir kurunu
Canım 3 ay önce yaptım soğan kurunu regl bile sokulmedi afedersin kahve rengi toprak gibiydi bnd hiç faydası olmadı regl bile getirmedi bidaha da yapmadım.

23 mm olduğu gün iğneyi yaptı calayip catlamadigini bilmiyorum neden öyle dediniz ki
Canım 18-20 arası yapılır iğne. Ben bugün iğne oldum doktor eğer 21 üzeri olsaydı tedaviyi iptal edecektim dedi bnmki 17 mm'di. Çatlamayıp kist olma durumu var dedi soruncada

Canım 18-20 arası yapılır iğne. Ben bugün iğne oldum doktor eğer 21 üzeri olsaydı tedaviyi iptal edecektim dedi bnmki 17 mm'di. Çatlamayıp kist olma durumu var dedi soruncada
İlk gittiğimde 18 mm di yumurta beklemeliyiz dedi 3 gün sonra gittim istediğim boyut dedi 23 mm. Ve ben çatlatma iğnesi ile bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman da yumurta 24 mm di

İlk gittiğimde 18 mm di yumurta beklemeliyiz dedi 3 gün sonra gittim istediğim boyut dedi 23 mm. Ve ben çatlatma iğnesi ile bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman da yumurta 24 mm di
Ya demekki her doktorun tutumu farklı canım internette de bu dediğim boyutlarda yapılır yazıyordu ama belli olmuyo demekki..

İnşallah canım rabbim kimsenin dileğini geri çevirmesin... bana da yarın öğleden sonra ilişki dedi ertesi sabah gel bakalım çatlamış mı dedi
Benim doktorum da özel hastanede ama beni hiç cagirmadi catlayip catlamadigini öğrenmek için. Değiştirme zamanı geldi demekki

Kaçıncı ay bu canım senin pko kaç yıldır var ben bu ay öğrendim pko oldugumu
Ben ilk regl olduğum zamandan beri aşırı düzensizdi adet günlerim bazen 4 ay olmadigimda olurdu. Bende hep vardı evlendim hala var 18 aydır bebek için uğraşıyoruz yok. Zamanı değil demekki her nasip vaktine esirmis. Artık çöktüm tamam yaşım küçük olabilir ama ne bileyim insan istiyo işte. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularının.

Back
X