Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canjm pko varsa incir kurunden once sogan kuru yapmalisin daha aonra incir kuru benim bildigim pkolulara onermiolar direk incir kurunu4. Catlatma ignemden sonra yine negatifi gördüm. Rahim filmi istenildi korktuğum için erteledim. Bu ayda boş durmayayim diye incir havuç kürü iciyorum. İnşallah sebebi bu olurda hamile kalırım pko var yumurta tembelligide
Canım 3 ay önce yaptım soğan kurunu regl bile sokulmedi afedersin kahve rengi toprak gibiydi bnd hiç faydası olmadı regl bile getirmedi bidaha da yapmadım.Canjm pko varsa incir kurunden once sogan kuru yapmalisin daha aonra incir kuru benim bildigim pkolulara onermiolar direk incir kurunu
Kaç yumurtan vardı canım bu ay4. Catlatma ignemden sonra yine negatifi gördüm. Rahim filmi istenildi korktuğum için erteledim. Bu ayda boş durmayayim diye incir havuç kürü iciyorum. İnşallah sebebi bu olurda hamile kalırım pko var yumurta tembelligide
2 yumurta vardı cnm 23 mmKaç yumurtan vardı canım bu ay
İğne yaptı mı 23 mm e yaptıysa çatladıysa o boyutta bravo valla :)2 yumurta vardı cnm 23 mm
23 mm olduğu gün iğneyi yaptı calayip catlamadigini bilmiyorum neden öyle dediniz kiİğne yaptı mı 23 mm e yaptıysa çatladıysa o boyutta bravo valla :)
Canım 18-20 arası yapılır iğne. Ben bugün iğne oldum doktor eğer 21 üzeri olsaydı tedaviyi iptal edecektim dedi bnmki 17 mm'di. Çatlamayıp kist olma durumu var dedi soruncada23 mm olduğu gün iğneyi yaptı calayip catlamadigini bilmiyorum neden öyle dediniz ki
İğne günü ilişki verdimi canım bi de kaçıncı gün o boyuttaydı23 mm olduğu gün iğneyi yaptı calayip catlamadigini bilmiyorum neden öyle dediniz ki
İlk gittiğimde 18 mm di yumurta beklemeliyiz dedi 3 gün sonra gittim istediğim boyut dedi 23 mm. Ve ben çatlatma iğnesi ile bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman da yumurta 24 mm diCanım 18-20 arası yapılır iğne. Ben bugün iğne oldum doktor eğer 21 üzeri olsaydı tedaviyi iptal edecektim dedi bnmki 17 mm'di. Çatlamayıp kist olma durumu var dedi soruncada
İğneden 36 saat sonra ilişki dedi ama biz 38. Saatte oldu. Ben reglinin 6 günü gitmiştim doktor çok doluydu randevu alamamıştım. Reglinin 16. Gün iğne oldumİğne günü ilişki verdimi canım bi de kaçıncı gün o boyuttaydı
Bu arada tedavin hayırlı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olurİğne günü ilişki verdimi canım bi de kaçıncı gün o boyuttaydı
Ya demekki her doktorun tutumu farklı canım internette de bu dediğim boyutlarda yapılır yazıyordu ama belli olmuyo demekki..İlk gittiğimde 18 mm di yumurta beklemeliyiz dedi 3 gün sonra gittim istediğim boyut dedi 23 mm. Ve ben çatlatma iğnesi ile bir kimyasal gebelik yaşadım o zaman da yumurta 24 mm di
Aynen canım veren Allah biz sebebini arıyoruzYa demekki her doktorun tutumu farklı canım internette de bu dediğim boyutlarda yapılır yazıyordu ama belli olmuyo demekki..
İnşallah canım rabbim kimsenin dileğini geri çevirmesin... bana da yarın öğleden sonra ilişki dedi ertesi sabah gel bakalım çatlamış mı dediBu arada tedavin hayırlı olsun cnm inşallah herşey gönlünce olur
Benim doktorum da özel hastanede ama beni hiç cagirmadi catlayip catlamadigini öğrenmek için. Değiştirme zamanı geldi demekkiİnşallah canım rabbim kimsenin dileğini geri çevirmesin... bana da yarın öğleden sonra ilişki dedi ertesi sabah gel bakalım çatlamış mı dedi
Canım aynen bence bakmaları gerekiyo doktorumu cok seviyorum ama zor buldum tabiki böylesini bende :)Benim doktorum da özel hastanede ama beni hiç cagirmadi catlayip catlamadigini öğrenmek için. Değiştirme zamanı geldi demekki
Ben ilk regl olduğum zamandan beri aşırı düzensizdi adet günlerim bazen 4 ay olmadigimda olurdu. Bende hep vardı evlendim hala var 18 aydır bebek için uğraşıyoruz yok. Zamanı değil demekki her nasip vaktine esirmis. Artık çöktüm tamam yaşım küçük olabilir ama ne bileyim insan istiyo işte. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularının.Kaçıncı ay bu canım senin pko kaç yıldır var ben bu ay öğrendim pko oldugumu
Ne güzel cnm bende araştırayım inşallah bulurum bende iyi bir doktorCanım aynen bence bakmaları gerekiyo doktorumu cok seviyorum ama zor buldum tabiki böylesini bende :)