İncir kürü yapıp hamile kalan var mı

L Linammmm ben de ıncır havuc kuruyle bu ay hamıle oldugumu ogrendm 10 aydr ıstıyorduk cok sukur oldu denemenı tavsıye ederm yymurtayıda erken gelıstırıyo.adetın 3.gunu baasladm sabah aksam ıctm 21 gun ıncır yumurta gelıstırıyo havucta catlatma yapıyo.tabıkı esımede kecı boynuzu kuru yaptm.21 gun yapılıyo 7 gun ara ve tekrar 21 gun yapılıyo ıncır havuc kuru canm.ben ıkıncı 21 gun sonunda hamıle oldugumu ogrendm rabbım sanada versn ıns.veee tabıkı dua da onemlı kurlere meryem suresı okuyup ıctm
Canım belirtilerin nelerdi bende 2 gün okuyabildim bı türlü fırsat bulup okuyamadım 41 gün diye niyet aldım ama bende içiyorum ama aksamlari içmeyi unuttum 4 gün falan sabah içtim ama sorun olmaz inşallah

Canım belirtilerin nelerdi bende 2 gün okuyabildim bı türlü fırsat bulup okuyamadım 41 gün diye niyet aldım ama bende içiyorum ama aksamlari içmeyi unuttum 4 gün falan sabah içtim ama sorun olmaz inşallah
Hıcbır belırtm olmadı canm 4 gun gecıktı grıp olmusum hap ıcecektm dedım test yapayım oyle ıceyım dedm ve kopkoyu cift cızgı cıktı yok yıne yapmuycaktm belırtm yok dıye.Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmım bil hayr duasını cok okudum.anlamı rabbım bana katından hayırlı evlatlar ver demek.ben 41 e 1. 21gunde tamamladm meryemı ama 2.kur de 7 kere okudum yumurtlama haftası sadece canm

Tabıkı bıde ovulasyon testı kullandım ve 3 gun ust uste ılıskı oldu cıft cızgı gunu sılıklestıgı gun ve cıft cızgının bı oncesı olmustu

Ben kur degilde her sabah yiyordum... sonra ne oldu prolaktinim yukseldi :(

Hıcbır belırtm olmadı canm 4 gun gecıktı grıp olmusum hap ıcecektm dedım test yapayım oyle ıceyım dedm ve kopkoyu cift cızgı cıktı yok yıne yapmuycaktm belırtm yok dıye.Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmım bil hayr duasını cok okudum.anlamı rabbım bana katından hayırlı evlatlar ver demek.ben 41 e 1. 21gunde tamamladm meryemı ama 2.kur de 7 kere okudum yumurtlama haftası sadece canm
Canımm kasıkta hiç batma sızlama da mı olmadı :) yoksa valla beni umutlandıracaksın akıntı ve bel ağrısı dışımda belirti denecek hiç bişeyim yok canım benim de

Canımm kasıkta hiç batma sızlama da mı olmadı :) yoksa valla beni umutlandıracaksın akıntı ve bel ağrısı dışımda belirti denecek hiç bişeyim yok canım benim de
Bende sık idrara çıkmaya başladım kasıkta arasıra batmalar var belimde arada agriyo bat 22 mart ben fazla sabirsizlanmiyorum aslında doktorumu değiştirecem bu ay incir olmazsa doktora tekrar gidicem o yüzden çok üstüne düşmemeye çalışıyorum hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

Yok canm olmadı sadece gogus hassasıyetı var o da zaten adet oncesı olurdu bende.adetm 10 gun oldu gecelı hala belırtm yok kasık agrım bel agrım akıntm yok sukur.normal halımmıs gıbı devam edıyorm unutuyorm bazen hatta.ıns bulantım da olmaz boyle gıder

Yok canm olmadı sadece gogus hassasıyetı var o da zaten adet oncesı olurdu bende.adetm 10 gun oldu gecelı hala belırtm yok kasık agrım bel agrım akıntm yok sukur.normal halımmıs gıbı devam edıyorm unutuyorm bazen hatta.ıns bulantım da olmaz boyle gıder
Ne güzel cnm inşallah darısı başımıza.

canım inş benimde öyle olur ya dua et bize

Canım regl hala gelmedi benim belirtide yok bel ağrısı hariç test yapmakta istemiyorum 2 3 ayda bir regl olduğum için geç kalması beni umutlandirmiyo pek acaba incir kürü gecikme yapar mi

Canım regl hala gelmedi benim belirtide yok bel ağrısı hariç test yapmakta istemiyorum 2 3 ayda bir regl olduğum için geç kalması beni umutlandirmiyo pek acaba incir kürü gecikme yapar mi
Yapmaz canm hatta yumurtlamayı one alıyo cabuk gelıstırdıgı ıcın.ben o ay ovulasyon testı de kullandm yumurtlamayı yakaladm sen de yapsaydn keske

Yapmaz canm hatta yumurtlamayı one alıyo cabuk gelıstırdıgı ıcın.ben o ay ovulasyon testı de kullandm yumurtlamayı yakaladm sen de yapsaydn keske
Yapmadım canım ya. Ben klomende kullandım incir içerken klomen regl geciktiriyomus diye okudum burda canım bakalm 1 hafta daha gelmezse test yaparım artık.

Cnm regl gecikmesinin 3.gunu idrar testim negatif sen ne zaman yapmıştin test
Gecımenın 5.gunu yaptm canm bu da testm
20170309_065617.webp

Ne güzel yaa bende gorebilecekmiyim acaba cift cizgiyi. 3.gun yapsan bile çıkarmış çok koyu çıkmış benim bu ayda boş geçti artık belli.
Gorursun ıns canm 9.ayımızdı o ay da olmasa doktora gıdecektk.herseyı vaktınde verıyo rabbım ıns senın zamanında yakındr.tavsıyem ovulasyon testı al benm cok ısıme yaradı.yoksa sık ve sureklı ılıskı zor oluyo

Gorursun ıns canm 9.ayımızdı o ay da olmasa doktora gıdecektk.herseyı vaktınde verıyo rabbım ıns senın zamanında yakındr.tavsıyem ovulasyon testı al benm cok ısıme yaradı.yoksa sık ve sureklı ılıskı zor oluyo
Canim benim hala gelmedi regl. Belirti falan bisi de yok test yapmaya cesaret edemedim gecikmenin 7.gunu

Back
X