İncir kürü yapıp hamile kalan var mı

Ben ilk regl olduğum zamandan beri aşırı düzensizdi adet günlerim bazen 4 ay olmadigimda olurdu. Bende hep vardı evlendim hala var 18 aydır bebek için uğraşıyoruz yok. Zamanı değil demekki her nasip vaktine esirmis. Artık çöktüm tamam yaşım küçük olabilir ama ne bileyim insan istiyo işte. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin yavrularının.
Kaç yaşındasın canım olur inş bekletmeden daha fazla

Kız miniciksin ben 3 gün sonra 27 oluyorum evliliğinin tadını çıkar biraz 2 yıllık evliyim bu çocuk istediğim 2. Ay olacak ocakta başladık :) birbirinize doyun bence
Herkes öyle diyor ama işte gönül istiyo cnm seninde Yasin genç inşallah olur siz çok yeni başlamışsiniz ben 18 aydır bekliyorum :)

4. Catlatma ignemden sonra yine negatifi gördüm. Rahim filmi istenildi korktuğum için erteledim. Bu ayda boş durmayayim diye incir havuç kürü iciyorum. İnşallah sebebi bu olurda hamile kalırım pko var yumurta tembelligide
Tatlım en yakin arkadaşım yaptı bu kürü. Onun da yumurta tembelliği ve pko vardı. Kendisi bu kürü tam 3 ay her sabah ve her akşam yaptı. Hatta üç ay olunca bir aylık hamile olduğunu öğrendi. Yani iki ay yapınca hamile kalmış bilmeden devam etti bir ay daha.
Şimdi 37 haftalık hamile.

Tatlım en yakin arkadaşım yaptı bu kürü. Onun da yumurta tembelliği ve pko vardı. Kendisi bu kürü tam 3 ay her sabah ve her akşam yaptı. Hatta üç ay olunca bir aylık hamile olduğunu öğrendi. Yani iki ay yapınca hamile kalmış bilmeden devam etti bir ay daha.
Şimdi 37 haftalık hamile.
Ne güzel cnm inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına bende birakmayim ozaman sabirsizim biraz çok çabuk sıkılıyorum ama dayanirim inşallah

Ne güzel cnm inşallah darısı benim ve isteyen herkesin başına bende birakmayim ozaman sabirsizim biraz çok çabuk sıkılıyorum ama dayanirim inşallah
Inşallah canım..o arkadaşım bir gün bile aksatmadi. Gerçekten istiyorsan zaten elimden geleni yaparsın.

ben yaptım ıse yaramadı sebebsız ınfertılıtem var canım rahım fılmı abartıldıgı gıbı korkulacak bırsey degıl burada cok abartıp korkutuyorlar mılletı bende cekıldım bısey yok byle basıt bırsey ıcın tedavını erteleme zaman gerıye gelmıyor snra pısman olursun atıyorum tupte tıkanıklık varsa naparsan yap kalamazsın lutfen erteleme

Ya ben biseye dikkat cekcm doktorun hsg cekmeden neden seni oyalamis hemde 4 defa hsg catlatmadada asilamadada tup bebektede bakılacak ilk sey hormonlarda bi sknti yoksa direk rahim flimine bakilir1 seneyide gecmisse bence senin doktorun seni baya oyalamis 4 defa ayni hayal kirikligi yasatmak nedir nedir ya senin acindan dusununce zor bise demek ki bi yerde sknti var ve araştırılmadan biseyn ustune 4 defa gitmek nedir once hsg cekilip tuplerde sknti olmadigina bakildiktan sonra tedavi sonuc verir bi sknti var ve arastirilmazsa 10 defa yap bi faydasi olmaz zaman kaybindan baska uzuldum senin adina gecmisolssn

İncir kuru pkolular icin. Sogan kuru daha cok iltihap ve kist icin yapiliyor. İncir ve havuc kuru taptigim ay hamile kaldim. Sadece prolaktin hormonun yuksek olmamasi gerekir bu kuru yaptiginda. Ovulasyon testide almistim. Goreyim diye

Canım ben havuç incir kurunu denediğim ay hamile kaldım bende pko var inşallah sendede ise yarar

İncir kürüyle hamile kalmadım ama fsh mi 20.5 ten 2.3 e düşürdü.

Canım ben havuç incir kurunu denediğim ay hamile kaldım bende pko var inşallah sendede ise yarar
İnşallah cnm kaç gün yaptın kürü nasıl yaptın gebeliğini ne zmn öğrendin belirtilerin nelerdi çok soru sordum kusuruma bakma cnm

L Linammmm ben de ıncır havuc kuruyle bu ay hamıle oldugumu ogrendm 10 aydr ıstıyorduk cok sukur oldu denemenı tavsıye ederm yymurtayıda erken gelıstırıyo.adetın 3.gunu baasladm sabah aksam ıctm 21 gun ıncır yumurta gelıstırıyo havucta catlatma yapıyo.tabıkı esımede kecı boynuzu kuru yaptm.21 gun yapılıyo 7 gun ara ve tekrar 21 gun yapılıyo ıncır havuc kuru canm.ben ıkıncı 21 gun sonunda hamıle oldugumu ogrendm rabbım sanada versn ıns.veee tabıkı dua da onemlı kurlere meryem suresı okuyup ıctm

Back
X