İncir kürü yumurtlama günümü çok öne çekti

sonbahar99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
38
0
46
İstanbul
Bu ay ilk defa içine arada bir havuç atarak incir kürü denedim .Ama hem adetimin süresi kısaldı,hem de yumurtlama günüm 12-13 gibi olurken 10.gün oldu bu ay.Ovulasyon testi ile anladım bunu da.İnşallah bir aksilik yoktur.İncir kürü yapıp da aynı şeyi yaşayan var mı benim gibi ?

Bu ay ilk defa içine arada bir havuç atarak incir kürü denedim .Ama hem adetimin süresi kısaldı,hem de yumurtlama günüm 12-13 gibi olurken 10.gün oldu bu ay.Ovulasyon testi ile anladım bunu da.İnşallah bir aksilik yoktur.İncir kürü yapıp da aynı şeyi yaşayan var mı benim gibi ?

merhaba aksilik olduğunu sanmıyorum kürü kullananlar guzel yorumlar yapıyor.sende istediğin zaman gönlündekine kavusursun ıns.inicir kürünü nasıl yaptığını yazar mısın?

Son düzenleme:
Tabii anlatayım.Sarçoğlunun sitesinde 1 litre suya 15-16 tane kuru incir diyordu ama ben öyle yapmadım.Cok tatlı oluyor içemiyorum.Ben 1,5 su bardağı (kaynayınca 1 su bardağı kalıyor) suyu kaynattım,içine 4-5 tane kuru inciri ikiye bölerek attım,bazen de içine havucu küçük küçük doğrayıp attım.20 dk ağzı kapalı (kısık ateşte yoksa suyu bitiyor) kaynattım.Biraz dinlendirip sabah akşam aç karnına içtim.Yani ben her öğün için yeni hazırladım.Ama saraçoğlunun sitesinde günde 1 kere hazırlayıp ikiye bölüp sabah akşam içilebileceği yazıyor.Ben öyle yapmadım ama.

Back
X