Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM evet ben incir kürünü yaptım,2.denememde yıllardan sonra hamile kaldım,fakat erken dönem düşük oldu,yani faydası gerçekten var,bence denemelisin.
ne zaman başlamak lazım sibela.ibrahim saraçoğlu 21 gün kullanıp 7 gün ara verilmesi gerektiğini sonra tekrar 21 gün kullanılmasını sölemiş sen böle mi yaptın?
slm.ben hemşireyim.iki buçuk yıllık evliyim.çocuk istiyorum ama eşimle evlendiğimizden beri aynı evde yaşamadık.çünkü doğu görevini yapıyor.eşimle 2-3 ayda bir görüşüyoroz.düzenli bir ilişki olmadığı için olmuyor sanırım.incir kürünü doktor arkadaş yapmıştı onunda olmuyordu.o ay hamile kalmıştı.banada sende yap dedi.bende komşum vardı oda çocuk istiyordu olmuyordu.ona anlattım ve yaptı o ayda hamile kaldı.ben yapacam ama eşim daha gelmediği için yapamıyorum.faydası var gerçekten
incir kürünün günü yok,istediğinizde başlayıp 21 gün uygulayıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün uyguluyorsunuz.bende faydasını gördüm,onu uyguladığım ay yumurta akı gibi gelen akıntım artmıştı,ama hamile kalamadım(