İncir Küründen Fayda Görenler Varmı

incir kürüne başlayanlar oldumu

• ewt çokta memnunum

OY: 18 27,7%
  • henüz başlamadım

OY: 47 72,3%

• Ankete Katılan
    65

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
ben soğan kürünü bitirmek üzereyim incir kürüne başlamak istiyorum yapanlar yardımcı olurmusunuz acabaaa ordamısınızz

CANIM evet ben incir kürünü yaptım,2.denememde yıllardan sonra hamile kaldım,fakat erken dönem düşük oldu,yani faydası gerçekten var,bence denemelisin.

CANIM evet ben incir kürünü yaptım,2.denememde yıllardan sonra hamile kaldım,fakat erken dönem düşük oldu,yani faydası gerçekten var,bence denemelisin.

ne zaman başlamak lazım sibela.ibrahim saraçoğlu 21 gün kullanıp 7 gün ara verilmesi gerektiğini sonra tekrar 21 gün kullanılmasını sölemiş sen böle mi yaptın?

canım bende yarın başlıcam inşallah allahım nasip ederse bizde hamile kalırız inşallah

yazdığınız için teşekkür ederim sizlere allah hepimizin gönlüne göre versin ben 3 yıl olcak çocuk istiyorum. bu küre adet bitince başlanıyomuş sanırım başlasın bitsin bi yandan doktorumun dediği menogonu bi yandan bu kürü kullanıcam inşallah büyür yumurtalarım yaa uzaması biraz canımı sıktı allahın zoruna gitmesin ama çok zormuş yaa

ne zaman başlamak lazım sibela.ibrahim saraçoğlu 21 gün kullanıp 7 gün ara verilmesi gerektiğini sonra tekrar 21 gün kullanılmasını sölemiş sen böle mi yaptın?

canım çok geç gördüm sorunu kusura bakma ,incir kürüne adetimden sonra başladım 5-6.günü yani,21 gün içtim hatta ben çok düzenlide içmedim ama bence çok faydası var,hani yumurtaldığında yumurta akı gibi bir akıntın oluyor o akıntıdan bende o ay içerisinde 2 kere oldu çok şaşırdım,normalde o akındı bende çok nadir olurdu,nihayetinde o ay içerisinde hamile kaldım.İnşallah sende fayda görürsün ama inşallah senin bebeğin düşmez.

slm.ben hemşireyim.iki buçuk yıllık evliyim.çocuk istiyorum ama eşimle evlendiğimizden beri aynı evde yaşamadık.çünkü doğu görevini yapıyor.eşimle 2-3 ayda bir görüşüyoroz.düzenli bir ilişki olmadığı için olmuyor sanırım.incir kürünü doktor arkadaş yapmıştı onunda olmuyordu.o ay hamile kalmıştı.banada sende yap dedi.bende komşum vardı oda çocuk istiyordu olmuyordu.ona anlattım ve yaptı o ayda hamile kaldı.ben yapacam ama eşim daha gelmediği için yapamıyorum.faydası var gerçekten

slm.ben hemşireyim.iki buçuk yıllık evliyim.çocuk istiyorum ama eşimle evlendiğimizden beri aynı evde yaşamadık.çünkü doğu görevini yapıyor.eşimle 2-3 ayda bir görüşüyoroz.düzenli bir ilişki olmadığı için olmuyor sanırım.incir kürünü doktor arkadaş yapmıştı onunda olmuyordu.o ay hamile kalmıştı.banada sende yap dedi.bende komşum vardı oda çocuk istiyordu olmuyordu.ona anlattım ve yaptı o ayda hamile kaldı.ben yapacam ama eşim daha gelmediği için yapamıyorum.faydası var gerçekten

ciddimisin canım çok mutlu oldum işe yaradığına adet oluyum bitsin kısmetse bande başlıycam:CüvCüv:

arkadaşlar bende incir kürü kullanıyorum adetin 17. günü ama hala yumurtlama olmadı sizde kaçıncı gün akıntı çoğalmaya başladı çok merak ediyorum yoksa bende işe yaramadımı bu incir kürü

arkadaşlar benım bıldıgım kadarıy ile adet bitiminden sonra 15 gün soğan kürü yapılacak sonra ara vermeden incir kürünü 21 gün yapıcaksın.yani siz şimdi adet bittikten sonra incir kürü diyorsunuzda bende şaşırdım.ilk önce soğan kürü uygulanacak biliyorum bende.benim soğan kürü bitti yarın inşallah incir kürüne başlıyacagım.acaba benmi yanlış biliyorum..

ya canım adet bitiminde 7 gün sonra başlanıyo incir kürüne ben öle biliyom valla

incir kürünün günü yok,istediğinizde başlayıp 21 gün uygulayıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün uyguluyorsunuz.bende faydasını gördüm,onu uyguladığım ay yumurta akı gibi gelen akıntım artmıştı,ama hamile kalamadım:((

incir kürünün günü yok,istediğinizde başlayıp 21 gün uygulayıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün uyguluyorsunuz.bende faydasını gördüm,onu uyguladığım ay yumurta akı gibi gelen akıntım artmıştı,ama hamile kalamadım:((

canım olur inşallah bigün bizde anne oluuruz canım yaa:CüvCüv:

merhaba canım.Ben de bu incir kürünü yapmak istiyorum.Bana bu konu ile ilgili bilgi verebilir misin?(ölçüleri ne kadar nasıl kullanılmalı ...gibi)yardımcı olursan çok sevinirim.
teşekkürler

Ben yaptim bu kürü ama birsey olmadi. Ilk önce sogan kürünü yaptim ama cok igrenc birsey , sonrada incir kürünü yaptim ama hamile kalmadim. Doktor muayenesine gittigimde yumurtaliklarim yine doluydu pkos la

bende geçtiğimiz ay soğan kürünü yaptım ama maalesef o sonuç vermedi.Bu ay adetimin bitimindede incir kürünü denemek istiyorum bakalım hayırlısı.

incir kürünü adetin 4 veya 5.günü başlayın bence ,yumurta tamda o günlerderde oluşmaya başlıyor,14-15-16.günlere kadar büyümesine olgunlaşmasına yardımcı oluyor,çatlama problemi varsa eğer,inciri kaynatırken 1 adet taze havucu içine doğrayıp 5 dk onunla kaynatıp 2 ye bölüp sabah akşam için.

soğan kürü gerçekten de çok zor bir kür,kokusu çok kötü içmesi çok kötü,miğdemi allak bullak ediyor,
ama bende de kist var o yüzden bi 15 gün içmeye çalışıyorum,ben çalıştığım için taze içme şansım ancak akşamları oluyor,2 bardaktan biraz az yapıyorum akşam eve gidince birini,yatarkende birini içiyorum,sabah içmiyorum artık,hem sabah sabah kokusu yüzünden hemde gün boyu miğdemi bozmasın diye en iyisi gece içip yatmak.

soğan kürünü yaptım ben ama bi faydası olmadı bence incire daha başlayamadımm

Back
X