İncir Küründen Fayda Görenler Varmı

incir kürüne başlayanlar oldumu

• ewt çokta memnunum

OY: 18 27,7%
  • henüz başlamadım

OY: 47 72,3%

• Ankete Katılan
    65
bi kere aynı anda yapılmaz cnm önce soğanı yap ardından sonraki ay da incir kürünü yap incir kürü 21 gün devam et adet bitince bırak böle 3 ay falan yapabiliyosan yap. buralardada yazıyo istersen gogledende bulabilirsin tariflerini

teşekkür ederim canım çok sağol

ben tüp yaptırıyoum 2.ayımdı bu .. doktorum bıraktı kanımı sulandırıyor.. yayarını gecin zararıda dokunabilir dedi bıraktırdılar bi işe yaramadını söyledi doktorum

ben tüp yaptırıyoum 2.ayımdı bu .. doktorum bıraktı kanımı sulandırıyor.. yayarını gecin zararıda dokunabilir dedi bıraktırdılar bi işe yaramadını söyledi doktorum
Öcelikle inşallah başarılı bir transfer yaşarsın ve mutlu haberi alırsın gülencim..Ancak tıp zaten her zaman alternatif tıbba karşı çıkmıştır dr.lar hep kendilerinin doğru olduğunu düşünmüşlerdir ama son dönemde tıbbın bile çaresiz kaldığı bir çok konuda alternatif tıp imdada yetişmiştir..Yinede tabiki dr.un sözünü dinle ben kendi adıma drların yapabileceği herşeyi yaptırdım onlar denediler beceremediler şimdi alternatif tıbba yöneldim ve bir takım sorunlarım çözüldü onların işe yaramaz dedikleri yöntemlerle...

bende ıstedıgımız zaman baslayabılıyoruz dıye bılıyorum ben 15 ınde hasta olcam ama hıc belırtı yok bgun ıs cıkısında alıcam ıncır ve hemen denıcemmmm

sen bilirsin canım zamanın o kadar önemi olmaz bence yap ta inş hayırlısıyla haberlerinide ver bizeopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bişey soracaktım bende fsh değerinin yüksekliği var bu incir kürü onuda düzeltir mi bu tür sorunu olup bir yol bulan varsa ban yardımcı olursa sevinirim bu değer düşmeden hamile kalamıyorum

slm arkadaşlar bişey soracaktım bende fsh değerinin yüksekliği var bu incir kürü onuda düzeltir mi bu tür sorunu olup bir yol bulan varsa ban yardımcı olursa sevinirim bu değer düşmeden hamile kalamıyorum

merhaba asi özeline link attım incele istersen

ben iyiyim sen nasılsın bu ay çalışmalara başlayacagım bal çörekotu tarçın kullanıyorum dr gitmedim kendim bir şeyler yapacagım eşim inşallah bu ay tayini oldu gelecek dr ozaman giderim şimdi öylesine bitkisel kür deniyorum sen ne yapıyorsun sizin mercanaysa çok karışık seni takip edemiyorum çok sık da giremedigimiçin senin yazılarını kaçırıyorum tekrar buraya döndüm hoşçakal.

ben iyiyim sen nasılsın bu ay çalışmalara başlayacagım bal çörekotu tarçın kullanıyorum dr gitmedim kendim bir şeyler yapacagım eşim inşallah bu ay tayini oldu gelecek dr ozaman giderim şimdi öylesine bitkisel kür deniyorum sen ne yapıyorsun sizin mercanaysa çok karışık seni takip edemiyorum çok sık da giremedigimiçin senin yazılarını kaçırıyorum tekrar buraya döndüm hoşçakal.

ewt canım.. hoşgeldin biraz orda biraz burda geçiyo işte amaç hem arkadaşlık hem bilgilenmek ..ben napıyım aslında bir haftadır hayıt tohumu kullanıyorum inanıyorum bence işe yarıyo bu tür bitkisel kürler kullan bakalım tatlım eminim dikkatli kullanırsan fayda vericektir birde hayıtıda deniyebilirsin canım artık sana kalmış hayırlısıyla inşallah amacımıza ulaşırızda kurtuluruz bu derttenn

hayıtın tohumunumu kullanıyorsun yoksa suyunumu hangisi daha iyi adetin kaçıncı günü başlanıyor?

tohumunu kullanıyorum canım ben demliyorum 5 dk ılınınca içiyorum günde 2 defa..istediğin an başla bu en az 3 ay kullanılıyor üstelik tam ay boyunca düşüğe ssebep olmuyor çünkü bebeği hissettiğin an bırakırsın bu kadar

arkadaşlar merhaba; incir kürüyle ilgili olarak yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Doktorum yumurtamın kistleştiğini ve bu ay (haziran) içerisinde gebe kalamaycağımı sölemişti. Bende onu önemsemeyip incir kürüne başlamıştım. Sonra incir kürü sayesinde 2. bir yumurta gelişip çatlamış ve hamile kaldım. Ancak gebeliğim gelişmedi ve düşükle sonuçlandı. Oysaki doktorum eşimin ve benim sorunlarımız yüzünden zor gebe kalacağımı sölemişti ve kür sayesinde korunmayı bıraktıktan 15 gün sonra gebe kaldım. Bence işe yarıyor hem yaramasa bile bir umut ve allahtan umut kesilmez.

arkadaşlar merhaba; incir kürüyle ilgili olarak yaşadıklarımı paylaşmak istedim. Doktorum yumurtamın kistleştiğini ve bu ay (haziran) içerisinde gebe kalamaycağımı sölemişti. Bende onu önemsemeyip incir kürüne başlamıştım. Sonra incir kürü sayesinde 2. bir yumurta gelişip çatlamış ve hamile kaldım. Ancak gebeliğim gelişmedi ve düşükle sonuçlandı. Oysaki doktorum eşimin ve benim sorunlarımız yüzünden zor gebe kalacağımı sölemişti ve kür sayesinde korunmayı bıraktıktan 15 gün sonra gebe kaldım. Bence işe yarıyor hem yaramasa bile bir umut ve allahtan umut kesilmez.

canım çok sevindim senin adına rabbim kucağına almayıda nasip eder hayırlısıyla inşallah :Saruboceq:

canım benim ne mutlu sana allah kucanada sağlıkla almayı nasip etsin darısıda bizlere inşallah

Kızlar güzel dualarınız için teşekkür ederim ancak erken dönem düşük sonucu malesef bebeğimi kaybettim. Şu an yine incir kürü uyguluyorum hayırlısı inşallah. rabbim hepinizle birlikte banada güzel bir bebek nasip eder umarım.

Kızlar güzel dualarınız için teşekkür ederim ancak erken dönem düşük sonucu malesef bebeğimi kaybettim. Şu an yine incir kürü uyguluyorum hayırlısı inşallah. rabbim hepinizle birlikte banada güzel bir bebek nasip eder umarım.

üzülme tatlım eder sen hiç sıkma canını vardır bi vakti bekliyoruz bizlerde işte inşallah gelicek canım biraz sabır

evet elimizden sabretmekten başka bişi gelmiyor zaten. ama inanıyorum taşa, ota, börtü böceğe can veren rabbim bizede bi mucize gönderecek elbette.

bende başladım incir kürüne herkes kendindeki oluumlu gelişmeleri yazsın doktora gittikten sonra benim ağustosta gelişme olup olmadığı belli olur ultrasonda çünkü fsh ım yüksek ve yumurta yok.yumurtalarım gelişmişse hemen yazıcam arkadaşlar.hepimiz öyle yapalım olurmu bence çok faydalı olur hepimiz için

Back
X