İncir Küründen Fayda Görenler Varmı

incir kürüne başlayanlar oldumu

• ewt çokta memnunum

OY: 18 27,7%
  • henüz başlamadım

OY: 47 72,3%

• Ankete Katılan
    65
bende incire başlayacağım yarın.bakalım faydası olacakmı.birde yeni bir şey öğrendim incire ilgili bu saraçoğlunun verdiği gibi değilde saf zeytinyağına batırarak yemek daha sağlıklıymış.hemde sayısı falanda yok aklına geldikçe istediğin kadar.ben bu şekilde deneyeceğim.zaten bu ay serophene kullanıyorum bakalım hayırlısı.

yapardım ama hastalandığımda memleketteydim yapamadım artık öbür aya 8cigünüm bugün geçkaldım ümidim tükenmedi ama işte geçkaldım alamadım orda yoktu incir

kıslar bende yapıyorum valla ben tüp bebekciyim bizim normal yolla gebe kalmam mümkün değil spermleri eşimin donduruldu hastanede tüp bebekte bakalım nası değişiklikler olacak
ama şu kesinki yumurtalıklarımda agrılar olmaya başladı bu kürü yapmaya başladıktan sonra

Cnm bu incir kürü nasıl oluyor detaylıca yazarmısınız acaba

Cnm bu incir kürü nasıl oluyor detaylıca yazarmısınız acaba

canım bir çok yerde farklı alternatifler var incir kürüyle ilgili ama ibrahim saraçoğlunun verdi bir tarif var web sayfasında bulabilirsin.Herkes genelde onu uyguluyor.bende yeni farklı daha faydalı olduğu söylenilen bir şeklini duydum.Kuru ya da taze incir farketmezmiş saf zeytinyağına batırıp yiyormuşsun.günde kaç defa kaç tane yediğinde önemli değilmiş.istediğin kadar fırsat buldukça yenebilirmiş.Ben bu şeklini deneyeceğim.Hakkımızda hayırlısı....

canım bir çok yerde farklı alternatifler var incir kürüyle ilgili ama ibrahim saraçoğlunun verdi bir tarif var web sayfasında bulabilirsin.Herkes genelde onu uyguluyor.bende yeni farklı daha faydalı olduğu söylenilen bir şeklini duydum.Kuru ya da taze incir farketmezmiş saf zeytinyağına batırıp yiyormuşsun.günde kaç defa kaç tane yediğinde önemli değilmiş.istediğin kadar fırsat buldukça yenebilirmiş.Ben bu şeklini deneyeceğim.Hakkımızda hayırlısı....

denekem gerekkk cnm

arkadaşlar bende geçen ay başladım incir kürüne ve normalde 34 günde adet olurken geçen ay 30.günde oldum ve yumurtlamamın 16.-17.günlerde olduğunu farkettim beyaz akıntıdan dolayı fakat eşim o günlerde hastaydı değerlendiremedik maalesef 7 gün ara verdim şimdi diğer 21 günü yapıyorum bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz

bende yapayım bari simdi adetim adetim bitsin soğan kürü yapayım sonra incire baslayayım bakim

Arkadaşlar ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum izninizle...
Sizler incir kürünü başlamışken eşlerinize de aynı anda keçiboynuzu kürü yaparsanız şansınızı biraz daha yükseltmiş olursunuz çift taraflı doğal tedavi daha mantıklı gibi geliyor. Ben henüz soğan küründeyim ama eşimin keçiboynuzu kürünüde es geçmedim şimdiden başladım ...Sevgiler

arkadaşlar bende geçen ay başladım incir kürüne ve normalde 34 günde adet olurken geçen ay 30.günde oldum ve yumurtlamamın 16.-17.günlerde olduğunu farkettim beyaz akıntıdan dolayı fakat eşim o günlerde hastaydı değerlendiremedik maalesef 7 gün ara verdim şimdi diğer 21 günü yapıyorum bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz

dene canım inşallah tutturursun bu seferr:Saruboceq:

Arkadaşlar ufak bir tavsiyede bulunmak istiyorum izninizle...
Sizler incir kürünü başlamışken eşlerinize de aynı anda keçiboynuzu kürü yaparsanız şansınızı biraz daha yükseltmiş olursunuz çift taraflı doğal tedavi daha mantıklı gibi geliyor. Ben henüz soğan küründeyim ama eşimin keçiboynuzu kürünüde es geçmedim şimdiden başladım ...Sevgiler

benim eşimin fazlası bile varmış dr dedi......... ama yine yapmak hızlandırabilir tabi haklısın canım .....

arkadaşlar sizlere sormak istediğim bişey vardı ben çocuk tedavisine başlayacam ama incir kürünüde beraber kullanmamın bi sakıncası varmı acaba hani kimileri pek önermiyorda bu arada menegon iğne vuracam

arkadaşlar sizlere sormak istediğim bişey vardı ben çocuk tedavisine başlayacam ama incir kürünüde beraber kullanmamın bi sakıncası varmı acaba hani kimileri pek önermiyorda bu arada menegon iğne vuracam
canım bi zararı olmaz bence bende menogon kullandım bi ay bileydim o ara incirde yapardım kesin faydası olur bence

bana ses verecek kimse yokmuuuuuuuuuuuuu?

vaaarrrr bak burdayımmvereliniortak

arkadaşlar bu kürler nasıl hazırlanır ölçülere nasıl soğan ve incir aynı zamanlarda kullanılsa fayda etmez mi ki bir de ben hemen başlamak istiyorum.

bu arada bazı arkadaşlar akıntıları çok olduğunda yumurta çatladığndan bahsetmiş bu ay benimde var akıntım ben bu ay civan perçemi kullandım banyoda hiç duyan bilen var mı tanıdık bir aktar tavsiye etmiş eşime... bu ay kafaya koydum her şeyi deniycem ne olursa olsun lütfen kürlerin tarifini biri bana versin...

Arkadaslar bende sogan kurunu yaptım ama bende akıntı oldu pkoc var bıde bnde dr ılac falanda vermedı fsh ve lh yanı hormonlarım cok ıı oldugu ıcın ıncıre baslıcam bakalım hayırlısı zaten tam gecmıyomus kucultuyomus arkadaslar o goruntunun olması normal yanı bence

arkadaşlar bu kürler nasıl hazırlanır ölçülere nasıl soğan ve incir aynı zamanlarda kullanılsa fayda etmez mi ki bir de ben hemen başlamak istiyorum.

bu arada bazı arkadaşlar akıntıları çok olduğunda yumurta çatladığndan bahsetmiş bu ay benimde var akıntım ben bu ay civan perçemi kullandım banyoda hiç duyan bilen var mı tanıdık bir aktar tavsiye etmiş eşime... bu ay kafaya koydum her şeyi deniycem ne olursa olsun lütfen kürlerin tarifini biri bana versin...
bi kere aynı anda yapılmaz cnm önce soğanı yap ardından sonraki ay da incir kürünü yap incir kürü 21 gün devam et adet bitince bırak böle 3 ay falan yapabiliyosan yap. buralardada yazıyo istersen gogledende bulabilirsin tariflerini
Arkadaslar bende sogan kurunu yaptım ama bende akıntı oldu pkoc var bıde bnde dr ılac falanda vermedı fsh ve lh yanı hormonlarım cok ıı oldugu ıcın ıncıre baslıcam bakalım hayırlısı zaten tam gecmıyomus kucultuyomus arkadaslar o goruntunun olması normal yanı bence
ewt cnm sen incire başla 21 gün devam et adet olunca bırak hadi bakalım hayırlısı faydasını görürsende yazmayı unutma buraya

Back
X