CANIM evet ben incir kürünü yaptım,2.denememde yıllardan sonra hamile kaldım,fakat erken dönem düşük oldu,yani faydası gerçekten var,bence denemelisin.
ne zaman başlamak lazım sibela.ibrahim saraçoğlu 21 gün kullanıp 7 gün ara verilmesi gerektiğini sonra tekrar 21 gün kullanılmasını sölemiş sen böle mi yaptın?
slm.ben hemşireyim.iki buçuk yıllık evliyim.çocuk istiyorum ama eşimle evlendiğimizden beri aynı evde yaşamadık.çünkü doğu görevini yapıyor.eşimle 2-3 ayda bir görüşüyoroz.düzenli bir ilişki olmadığı için olmuyor sanırım.incir kürünü doktor arkadaş yapmıştı onunda olmuyordu.o ay hamile kalmıştı.banada sende yap dedi.bende komşum vardı oda çocuk istiyordu olmuyordu.ona anlattım ve yaptı o ayda hamile kaldı.ben yapacam ama eşim daha gelmediği için yapamıyorum.faydası var gerçekten
incir kürünün günü yok,istediğinizde başlayıp 21 gün uygulayıp 7 gün ara sonra tekrar 21 gün uyguluyorsunuz.bende faydasını gördüm,onu uyguladığım ay yumurta akı gibi gelen akıntım artmıştı,ama hamile kalamadım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?