İncir kürünü daha önce deneyenler bakarmisiniz?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
kizlar benim sormak istedigim kuun yapilisiyla ilgili degil ibrahim saracoglundan almistim tarifi...
bu incir kurunu kullanirken toplamda kac kilo incir tuketiyoruz??.... kiloyla alan vardir mutlaka...
ben yurt sidindayim burda minicik kaplarda satiyorlar 300 -500 gr lik onlardan kac tane alsam yeter diye merak ettim...cunku 1 kapta zaten 10 tane anca vardir...o yuzden toplamda kac kilo incir gittigini bilirsem ona gore alirim...yakinda baslamayi dusunuyorum,
acil cevap kizlar lutfen!!!

saraçoğlu nun sitesinde 8.9 incir yazıyo yani ben öyle yaptım. ben türkiyede yaşıyorum ve bende büyük marketlerdeki küçük paketlerde olan kuru incirlerden almıştım kilo olarak almadım. içinde 10 tane felan var diyosun o 1 günlük kullanım için. sürekli gidemiceksen almaya 10 paket al o sana 10 gün gider yani ha mağzada rafda durmuş ha evde durmuş aynı şey. inşallah anlaşılmışımdır:71:

saraçoğlu nun sitesinde 8.9 incir yazıyo yani ben öyle yaptım. ben türkiyede yaşıyorum ve bende büyük marketlerdeki küçük paketlerde olan kuru incirlerden almıştım kilo olarak almadım. içinde 10 tane felan var diyosun o 1 günlük kullanım için. sürekli gidemiceksen almaya 10 paket al o sana 10 gün gider yani ha mağzada rafda durmuş ha evde durmuş aynı şey. inşallah anlaşılmışımdır:71:

anladim canim , ama ben saraçoglunun sitesinde 15-16 kuru incir diye okudum...sen nerden okudun link atarmisin??hani eksik kullanirsak falan ise yaramaz belki...

Back
X