İncir kürünü deneyenler bakabilir mi?

Ne gzl iste icinde şüphede kalmamistir doktorun iymis cnm bide sen daha yeni baslamissin bikacay daha dene ovulasyon testinide kullan insallah hemende kalirsin
Folik asitte kullanmaya basladım ben geçen ay. Gebelik düşünmediğim zamanda bundan 4-5 ay önce soğan kürünü yaptım ben iltihaplar söküldü çok faydasını gördüm canım şimdide incire başladım sende başla herkes çok memnun inşallah hepimiz hayırlısıyla cocuklarımızı kucağımıza alırız

Ayni seyi yasamisiz benimde yumurtlamama bakti gayet guzel iltihap kist fln yok dedi folik asit kullan dedi gonderdi ama ben 1 senedir bekliyorum hala olmuo insan ister istemez takio sanada oyle dediyse bence bildikleri var normalde hic kalamamislara yapiolar benimki 2 defa kalmissin demek ki sen sorunsuz kaliosn dedi ondn umursamadi hic kalamadim deseydim belki yapardi
Benim ilk esimden iki dusugum var. Ama ayrildiktan 1sene sonra falan evlendigim icin. Yani arada zaman farki oldugu icin olmadigini dusunuyorum. Bu esimdende kimyasal gebelik oldu. İnsAllah beklemeyiz yaa Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere. İnsn ister istemez takiyor kafasina. Benim bu ay adetimde bi raz tuaf oldu. Test yapayim diyorum ama sonrada aman yaa diyorum kendini kandirma adet gordun iste diye dusunmeden edemiyorum :(

Folik asitte kullanmaya basladım ben geçen ay. Gebelik düşünmediğim zamanda bundan 4-5 ay önce soğan kürünü yaptım ben iltihaplar söküldü çok faydasını gördüm canım şimdide incire başladım sende başla herkes çok memnun inşallah hepimiz hayırlısıyla cocuklarımızı kucağımıza alırız
Bende suan adetliyim biter bitmez basliyim bakalim belki o fayda eder

Benim ilk esimden iki dusugum var. Ama ayrildiktan 1sene sonra falan evlendigim icin. Yani arada zaman farki oldugu icin olmadigini dusunuyorum. Bu esimdende kimyasal gebelik oldu. İnsAllah beklemeyiz yaa Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin tum isteyenlere. İnsn ister istemez takiyor kafasina. Benim bu ay adetimde bi raz tuaf oldu. Test yapayim diyorum ama sonrada aman yaa diyorum kendini kandirma adet gordun iste diye dusunmeden edemiyorum :KK43:
Anladim cnm stres yapma en azindan kalabilioz oyle dusun bende oyle avutuyorum iste ya benimde adetim farkli oluo iki aydir azaldi gibi anlamadim 6 gun suren gecen ay 3 4 gun surdu bu ay bakalim nasil olck ama benim gercekten stresten oluo birgunde 4 test yaptim dusun yani

Anladim cnm stres yapma en azindan kalabilioz oyle dusun bende oyle avutuyorum iste ya benimde adetim farkli oluo iki aydir azaldi gibi anlamadim 6 gun suren gecen ay 3 4 gun surdu bu ay bakalim nasil olck ama benim gercekten stresten oluo birgunde 4 test yaptim dusun yani
ahh su stress yakti bizi :) aynen cnm iyi yani o zaten en azindan gebe kalabiliyoruz :) benim adetimde 3 gun geldi kesildi 1 gun sonra tekrar geldi yine kesildi.Doktora gittim kusma sikayetiyle test yaptilar beta 2 cikti. Sonra tomografiye aldilar apandist suphesiyle tomografiden sonrada kahverengi leke geldi. Venimde boyle tuaf bi durumum oldu.

Istanbulda hangi doktora gidiyorsunuz? bende medicanaya gidiyordum ama doktor beni pek memnun etmedi biraktim

ahh su stress yakti bizi :) aynen cnm iyi yani o zaten en azindan gebe kalabiliyoruz :) benim adetimde 3 gun geldi kesildi 1 gun sonra tekrar geldi yine kesildi.Doktora gittim kusma sikayetiyle test yaptilar beta 2 cikti. Sonra tomografiye aldilar apandist suphesiyle tomografiden sonrada kahverengi leke geldi. Venimde boyle tuaf bi durumum oldu.
Gecmis olsn cnm ya

Adetim in 5. günü başladım 9 adet kuru inciri ikiye bol 2.5 bardak suda 15 dk kaynatip sabah akşam iç aç karnına 5 gün ic 6. Gun hem incir kaynat ayrı bir kaptan 2 adet havucu dograyici 2.5 bardak suda 15 dk kaynatip ikisini karıştır 6 günde sabah akşam bu şekilde iç toplamda 11 12 yaptim

Adetim in 5. günü başladım 9 adet kuru inciri ikiye bol 2.5 bardak suda 15 dk kaynatip sabah akşam iç aç karnına 5 gün ic 6. Gun hem incir kaynat ayrı bir kaptan 2 adet havucu dograyici 2.5 bardak suda 15 dk kaynatip ikisini karıştır 6 günde sabah akşam bu şekilde iç toplamda 11 12 yaptim
Çok sağol, ben de bu ay deniyim

incirlerini de yiyecek miyiz canım

İnciri havucu da haslandıktan sonra yiyecek miyiz

Back
X