Incir kürünün yan etkilei mi?

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam arkadaslar

son 4-5 gündür hafif cekilmeler var karnimda ve hafice kasiklar atiyor ve arada bir kasikta kasinti var dünden beri

birde bacaklarada agri atiyor ve ayak altina

Incir kürüne 29. mart ta basladim

ve dünle bugün yapmadim...

benim birde bir önceki adetim 20 subat ti ve gec yumurtladim ovulasyon testine göre

22. günümde yani 12 mart ta gülen yüzü gördüm.

28 mart ta adetim geldi ve 4 gün sürdü amaaaa cok az geldi

yani nerdeyse pede ihtiyac olmuyordu

simdi bu ilk saydigim belirtiler acaba incir küründen mi??

hafif gögüslerimde hasas.

Canım belirtilere takılmamaya çalış.Adet gününü bekle gecikirse gebelik testi yaparsın.Şimdi bu belirtiler adet belirtiside olabilir gebelik belirtiside olabilir.Ama her ay adet günün gecikmediği halde bu kadar belirtileri takip etmek seni çok yıpratır.İnşallah Allah gönlüne göre versin.

incir kürü yumurtalıkları uyardıgı için büyüme ve çatlama anlarında kasık agırsı olması normal
ama ayak agrılarınının nedenini bilemiyorum kasıkların vuruyor olabilir.
agrılar iyiye işaret canım
sen kullanmaya devam et....

Canım belirtilere takılmamaya çalış.Adet gününü bekle gecikirse gebelik testi yaparsın.Şimdi bu belirtiler adet belirtiside olabilir gebelik belirtiside olabilir.Ama her ay adet günün gecikmediği halde bu kadar belirtileri takip etmek seni çok yıpratır.İnşallah Allah gönlüne göre versin.

Canim adet geldi tamam ama iste dedigim gibi cok az geldi:26:

yani 20-25 ml toplam

simdi bu bende ki belirtiler ya hamilelik yada incir kürü mü aca ba?

adete daha nerdeyse 3 hafta var

incir kürü yumurtalıkları uyardıgı için büyüme ve çatlama anlarında kasık agırsı olması normal
ama ayak agrılarınının nedenini bilemiyorum kasıkların vuruyor olabilir.
agrılar iyiye işaret canım
sen kullanmaya devam et....

yani incirden geliyor bu belirtiler öyle mi:5:

Canim adet geldi tamam ama iste dedigim gibi cok az geldi:26:

yani 20-25 ml toplam

simdi bu bende ki belirtiler ya hamilelik yada incir kürü mü aca ba?

adete daha nerdeyse 3 hafta var

Adet miktarı az olduysa kist olmuş olabilir.Yada hamile olup üstüne göreme denen olay olmuş olabilir.Şuan geçen aydan hamile kalıp üstüne görmüş olsan yarın bir test alıp yapsan çıkar.Negatif çıkarsada dr. agidip şikayetlerinden bahsedersin.Ben incir kürürünün bu denli dayanılmaz ağrılar yapacağını sanmam.

Back
X