- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi siyahh inci
-
kimse yokmu ya deneyen ben bu ay denemeyi düşünüyorumTakipteyim ☺
Ben varım ama eşim için hazırlamıştık(zeytinyağında bekletilmiş incir kürü). Hem ben hem eşim tükettik. Tabi başka takviyeler de kullandık. Hangisinin faydası olmuştur bilmiyorum :)merhaba kızlar acaba aranızda incir kürü ile hamile kalan varmı çevremde bir kaç kişiden duydum İbrahim Saraçoğlu kürüymüş bu youtubede yorumları okudum kaç kişi kaç yıldan sonra bu kürle hamile kalmış aranızda bunu deneyipte hamile olan varmı...
peki nasıl yaptınız eşinize yedirdinizBen varım ama eşim için hazırlamıştık(zeytinyağında bekletilmiş incir kürü). Hem ben hem eşim tükettik. Tabi başka takviyeler de kullandık. Hangisinin faydası olmuştur bilmiyorum :)
peki nasıl yaptınız eşinize yedirdinizdiğer takviyeler ne tabi özel değilse
Teşekkür ederim canımErkek İnfertilitesi - Erkek İnfertilitesinde Bizim Başarı Hikayemiz !!!
Herkese merhaba güzel anne adayları, Bundan 3 yıl önce başladık çocuk çalışmalarına, 8 ay sonra gelen bir gebelik sevinci ve kalp atışı durmasına bağlı kürtaj. Kelimenin kendisi bile kabus gibi zaten. Doktorum kürtaj sonrası bir kaç ay ara verip devam edebilirsiniz demişti ki öyle de oldu. 5-6...www.kadinlarkulubu.com
günde 1 adet tükettik..
bende çok denemeyi istiyorum bu ay denicem inşallahGeçen sene bebek düşünürken 6 aydan sonra yaptım ve hemen hamile kaldım incir be havuç kürünü yaptım hamile kaldım her ne kadar düşükle sonuçlansada
3 ay korunduktan sorma da klomen ve soğan kürü yapmıştım tekrar hamile kaldım ve kızım şuan 4 aylık darısı tüm isteyenlere
okudum canım ben incir ve havucu kaynatıp içmek istiyorum tadı çokmu kötüBen
İncir ve havucun vesile olduğuna inanıyorum
Yazım var okuyabilirsiniz.
Gebeliğe Hazırlık - 🌺Hamile Kalma Vesileleri 🌺
Ay alamadım ilkini bir türlü 🙈 dün gece de resmen 3 tane özel gezdik. Yok buralarda doktor doğru düzgün 😌 ama benim hesabıma göre 5+2. Dünkü doktor 6 haftalık dedi 🙈 Allah sağlıkla öğrenmeni nasip etsin canimwww.kadinlarkulubu.com
AMİN inşallah canımGeçen sene bebek düşünürken 6 aydan sonra yaptım ve hemen hamile kaldım incir be havuç kürünü yaptım hamile kaldım her ne kadar düşükle sonuçlansada
3 ay korunduktan sorma da klomen ve soğan kürü yapmıştım tekrar hamile kaldım ve kızım şuan 4 aylık darısı tüm isteyenlere
ben de kürü hatta kürleri deneyenlerdenim. böyle şeylere hiç inanmazdım ama tüp bebege başlamadan önce bir kez denemek istedim. 20 gün ben incir ve havuç kürü içtim, eşim keçiboynuzu kürü içti. beslenmenize zaten dikkat eden insanlarız. denediğim ay hamile kaldım. keciboynuzunu bilmem ama benim içtiğim kürün tadı gayet güzeldi:) denemenizi tavsiye ederim.merhaba kızlar acaba aranızda incir kürü ile hamile kalan varmı çevremde bir kaç kişiden duydum İbrahim Saraçoğlu kürüymüş bu youtubede yorumları okudum kaç kişi kaç yıldan sonra bu kürle hamile kalmış aranızda bunu deneyipte hamile olan varmı...
merhaba kızlar acaba aranızda incir kürü ile hamile kalan varmı çevremde bir kaç kişiden duydum İbrahim Saraçoğlu kürüymüş bu youtubede yorumları okudum kaç kişi kaç yıldan sonra bu kürle hamile kalmış aranızda bunu deneyipte hamile olan varmı...
Sadece Bi aymı yediniz o ay hamile kaldınızKızlar taze incirin tam vakti. Ben yumurtlama dönemimde bol bol yedim hamileyim
İnşallah olur canım geçen biri yazmıştı inciri zeytin yağı na koyup eşiyle yemiş hamile kalmışKızlar ben kür yapmadım kuru incir 2 paket yedim onunda faydası olurmu acaba
gözün aydın canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahben de kürü hatta kürleri deneyenlerdenim. böyle şeylere hiç inanmazdım ama tüp bebege başlamadan önce bir kez denemek istedim. 20 gün ben incir ve havuç kürü içtim, eşim keçiboynuzu kürü içti. beslenmenize zaten dikkat eden insanlarız. denediğim ay hamile kaldım. keciboynuzunu bilmem ama benim içtiğim kürün tadı gayet güzeldi:) denemenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?