- 3 Haziran 2021
- 310
- 219
- 18
- 29
- Konu Sahibi Elagozluprenses
-
Çok teşekkür ederim aynen bende ondan duydum içiyorum ama soguk yada sıcak bisey demiyor yapılmış birseyide tekrar ısıtmak mantıklı gelmedi kür sonuçta buCanım içe bilirsin bir kaç sefer Saraçoğlunun başka videolarında denk gelmiştim. Hakkında hayırlısı
Isıtmamak gerekiyormuş. Bende 6 gündür incir havuç kürü yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsunÇok teşekkür ederim aynen bende ondan duydum içiyorum ama soguk yada sıcak bisey demiyor yapılmış birseyide tekrar ısıtmak mantıklı gelmedi kür sonuçta bu
Ben yaptım valla ne oldu hiç bi fikrim yok bata 7 gün var belirti olarak sadece meme ucu agrisi var dokununca o da normalde hiç görmediğim biseydi evdeki testlerde de çıkmıyor bisey hakkımızda hayırlısıIsıtmamak gerekiyormuş. Bende 6 gündür incir havuç kürü yapıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
Ben yaptım valla ne oldu hiç bi fikrim yok bata 7 gün var belirti olarak sadece meme ucu agrisi var dokununca o da normalde hiç görmediğim biseydi evdeki testlerde de çıkmıyor bisey hakkımızda hayırlısı
Ne kadar süredir hamile kalamıyorsun. Başka kürler denedin mi?Ben yaptım valla ne oldu hiç bi fikrim yok bata 7 gün var belirti olarak sadece meme ucu agrisi var dokununca o da normalde hiç görmediğim biseydi evdeki testlerde de çıkmıyor bisey hakkımızda hayırlısı
2,5 ay oldu daha erken ama bisey de olduğu yok incir ve havuç kürü yanında soğan suyu içtim 15 gün bir de bi kaç akşam öylesine hayıt tohumu demleyip içim düzenli degil yanı bi kaç akşam içtim sadeceNe kadar süredir hamile kalamıyorsun. Başka kürler denedin mi?
Seninki yeniymiş daha. Hamile kalırsın inşallah.2,5 ay oldu daha erken ama bisey de olduğu yok incir ve havuç kürü yanında soğan suyu içtim 15 gün bir de bi kaç akşam öylesine hayıt tohumu demleyip içim düzenli degil yanı bi kaç akşam içtim sadece
Aynen daha çok yeni insallah bu ay olur adetime 6 gün varSeninki yeniymiş daha. Hamile kalırsın inşallah.
Merhaba regl oldunuz mu acaba ? Benimde incir küründe ilk deneyimim. Bugün 5. Günüm. Yeni başladım . Siz tecrübe edindiniz paylaşır misiniz rica etsemAynen daha çok yeni insallah bu ay olur adetime 6 gün var
Meraba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın iki gün önce bitti reglim maalesef bu ay baya umut vardı ama olmadı hem soğan hem incir havuç kürü yaptım ikisinide 15 gün yaptım adet bitiminden iki gün sonra başladım düzenli sabah akşam içtim soğan suyu zaten adet söktürücü olduğu icin tam günümde oldum çok faydalı gerçekten incir ve havuç 21 gün olması gerekiyordu ben mecburiyetten 15 gün yapabildim evimde olamadığım icin devam ettiremedim daha sonrasında bende faydası olmadı ama düzenli kullanılırsa bir kaç ayda olabileceğini düşünüyorum devam edeceğim yarın tekrar sabah akşam soğan suyu ve incir havuç kürüne başlayacağım birde bu ay ovulasyon testi aldım bu akşam yapmaya başlayacağım onu da bakalım yumurtlama ve çatlama oluyor muMerhaba regl oldunuz mu acaba ? Benimde incir küründe ilk deneyimim. Bugün 5. Günüm. Yeni başladım . Siz tecrübe edindiniz paylaşır misiniz rica etsem
İnşallah üzülmeyin . Allahtan umut kesilmez . Bende çatlatma iğnesi falan kullandım kist yaptı bende . Doğal yollardan denemek istedim . İncir de aynı etkiye sahip . Denemekten vazgeçmeyin . Bende deniyorum henüzMeraba mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın iki gün önce bitti reglim maalesef bu ay baya umut vardı ama olmadı hem soğan hem incir havuç kürü yaptım ikisinide 15 gün yaptım adet bitiminden iki gün sonra başladım düzenli sabah akşam içtim soğan suyu zaten adet söktürücü olduğu icin tam günümde oldum çok faydalı gerçekten incir ve havuç 21 gün olması gerekiyordu ben mecburiyetten 15 gün yapabildim evimde olamadığım icin devam ettiremedim daha sonrasında bende faydası olmadı ama düzenli kullanılırsa bir kaç ayda olabileceğini düşünüyorum devam edeceğim yarın tekrar sabah akşam soğan suyu ve incir havuç kürüne başlayacağım birde bu ay ovulasyon testi aldım bu akşam yapmaya başlayacağım onu da bakalım yumurtlama ve çatlama oluyor muHakkımızda hayırlısı insallah güzel haberi bu ay alırız
İnsallah canım ben soğanı pko var ondan dolayı yapıyorum inciri de çatlama icin umarım ise yarar bakalımİnşallah üzülmeyin . Allahtan umut kesilmez . Bende çatlatma iğnesi falan kullandım kist yaptı bende . Doğal yollardan denemek istedim . İncir de aynı etkiye sahip . Denemekten vazgeçmeyin . Bende deniyorum henüzinşallah olur . Olmazsa bile devam edicem . Çünkü kuzenim sadece incir kürü İLE hamile kaldı . O yüzden umutluyum . Ben soğan denemedim ama incir ve havuç kürü deniyorum . Rabbim hayırlısı İLE nasip etsin inşallah
İncir sende kanama yaptı mı? Bende 1 damla kan geldi dün . Yumurtlamadan dolayı mı acaba ? Adet sancısı gibi sancı çektim. Baktım ki 1 damla akıntı olmuş . Yumurtlama zamanım bu aralar . Anlamadım neden olduğunuİnsallah canım ben soğanı pko var ondan dolayı yapıyorum inciri de çatlama icin umarım ise yarar bakalım
Yok canım bende öyle bir durum olmadıİncir sende kanama yaptı mı? Bende 1 damla kan geldi dün . Yumurtlamadan dolayı mı acaba ? Adet sancısı gibi sancı çektim. Baktım ki 1 damla akıntı olmuş . Yumurtlama zamanım bu aralar . Anlamadım neden olduğunu
Regl tarihiniz ne zaman ? Reglden tarihinden sonraki sonucu paylaşırsanız sevinirim . Merak ediyorum gerçektenİnsallah canım ben soğanı pko var ondan dolayı yapıyorum inciri de çatlama icin umarım ise yarar bakalım
Geçen ay ki regl 23 Temmuz 6 gün sürüyor benim ki 28 inde temizlendim canım bu ay da 25 Ağustos incir ve havuç ise yaradı mi yaramadı mi bilmiyorum belki yumurtlama gününü kaçırdık takvimin gösterdiğine göre gitmiştik bu ay ovulasyon testi aldım onu yapıyorum 4 gündür ona göre paylaşım yapacağım gelişmelerden haberdar olursunuz zaten umarım güzel haberleri alırız tüm isteyenler olarakRegl tarihiniz ne zaman ? Reglden tarihinden sonraki sonucu paylaşırsanız sevinirim . Merak ediyorum gerçekten
Benim bu ay ki regl tarihim 19 Ağustos . İncir kürünü bıraktım şimdilik reglime 10 gün var . Ama şiddetli karın ve bel ağrım var . Adet sancısı çekiyorum resmen ama şeffaf akıntı dışında başka bişey yok. Bakalım 10 güne kadar bi gelişme olursa yazıcam tekrarGeçen ay ki regl 23 Temmuz 6 gün sürüyor benim ki 28 inde temizlendim canım bu ay da 25 Ağustos incir ve havuç ise yaradı mi yaramadı mi bilmiyorum belki yumurtlama gününü kaçırdık takvimin gösterdiğine göre gitmiştik bu ay ovulasyon testi aldım onu yapıyorum 4 gündür ona göre paylaşım yapacağım gelişmelerden haberdar olursunuz zaten umarım güzel haberleri alırız tüm isteyenler olarak
İnsallah yaramıştır canım hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruzBenim bu ay ki regl tarihim 19 Ağustos . İncir kürünü bıraktım şimdilik reglime 10 gün var . Ama şiddetli karın ve bel ağrım var . Adet sancısı çekiyorum resmen ama şeffaf akıntı dışında başka bişey yok. Bakalım 10 güne kadar bi gelişme olursa yazıcam tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?