İncir ve havuç kürü

kucugum87

Çok İstersek Geler Bence ;)
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
76
9
96
Selam kızlar bende bu ay incir kürünü denemek istiyorum.deneyip hamile kalan var mı aranız da yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl yapmam gerekiyor 😞

HAVUÇ İÇİN:

Yarım litre su

2 tane büyük boy taze ve gevrek havuç

İNCİR İÇİN:

Yarım litre su

8-9 tane kuru incir

YAPILIŞI:

Ayrı ayrı kaplara suları koyun.birinin içine doğranmış havuçları diğerinin içine yıkanmış kuru incirleri koyun.

HAVUCU 20 DAKİKA – İNCİRİ 15 DAKİKA kaynatın.ikisini de ocaktan indirip ılınmaya bırakın. Ilınınca süzün ve iki suyu birleştirip ve günde 2 sefer için.incir yumurta çatlatmada mükemmel bir yardımcıdır.

ibrahim saraçoğlu bu tarifi vermişti.bende 5 aydır deniyorum bebek olmuyo.ilk defa buay bende başlayacağım

Canım çok teşekkürler yardımın için 😉 inş bizimde dualarımız kabul olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Teşekkür ederim ayrıntılı bilgin için. Doktorum yumurtalarımın çatlamadığını söyledi. Bugün yumurta çatlatmak için bu kürü denemeye başlıyorum. Olursa mutlaka haber vericem :). Eşim için de keçiboynuzu kürüne başladık iki gün önce Allah isteyen herkeze nasip eder inşallah.

İnş canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ☺️

Canım ya bişi daha sorucam bu kürü 20 gün fln yapacaktık dimi 7 günde ara verip tekrar devam ediliyordu dimi 😒

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…