Indirimler.. Kampanyalar..

mrb kızlar diasa da mega boy prima 20.90 yanında tuvalet kağıdı hediyeli.tansaşta büyuk boy aptamil 41 lira mama saklama kabı hediyeli.

diasa tansaş ne kadar pahalıymış, biz megaboyları 17,90'a alıyoruz
ayrıca aptamiller de 38,90 civarı... kulanmıyoruz ama merak işte :D

Tansaş ta dev ekonomi prima 21.50 kızlar....Çok uygun fiyat normalde 30 küsürlerde...

carrefourda prima bezler 3al 2 öde
yenidoğan 50ad
3-6 kg.66 adet (2tane) toplam 31 lr ödedim üçüne!!!

diğer boylarda da geçerli tabii

kızlar,

mama sandalyesi almak isteyen varsa chicco polly mama sandalyesi sadece 12 eylüle kadar joker de 179 ytl. süper fiyat. haberiniz olsun.

bende sizin gibi bu siteye üyeyim ancak yoğun iş ev çocuk temposundan kendime o kadar zamanda ayıramıyorum bu siteyi hakikaten seviyorum ama çok zor az zaman buluyorum benim bir sorunum var ve aslında benim durumuma düşmemeniz için ve bu sitedeki bayanların bilgilendirilmesi için yardım istiyorum aşağıda web site adresini verdiğim yerden çok ciddi olarak uyarıyorum lütfen alış veriş yapmayın ben yaptım :50: 11 ocak 2011 ayından bu yana aşağıda bulunan ürün adlarından sadece SP001 olan vakumlu poşeti alabildim ve alabildim diyorumda sipariş ettiğim değil sokaklarda satılan verdiğim değerin çok altında olan ürünlerden bunuda ısrarla zorlayarak ve cebimi yakan tlf faturasıyla alabildim ben hata yaptım rica ediyorum bu konuyu dağıtmamda herkesi bilgilendirmemde yardımcı olun siteyle yaptığım tüm mesajlaşmalar ve bankadan aktarım yaptığım ürün bedel fiyatları o siteden bana ne geldiği kanıtlı duruyor maksadım karalamaya çalışmak değil benim gibi hata yapmak üzere olanlara engel olmak

Turashop.com Online Maaza--En ucuz,orjinal,0212 238 74 66 , SMART PEN,smart pen ,OZODERM,ozoderm,Orjinal orjin,Paint Zoom,tv rnleri

Stok Kodu : ST001
Ürün Adı : Steam 0 Belt
Adedi : 1

Stok Kodu : SP001
Ürün Adı : Space Bag
Adedi : 1

Son düzenleme:
Back
X