Indirimler , kampanyalar

http://www.cocukkiyafetleri.com/EnCokSatilanlar.aspx

bu siteyi bilen var mı uygu şeyler var güvenilir mi bi kaç bişey beğendim de

bu siteden hiç alışveriş yapmadım ama aynı firmanın parekende mağzası var. aynı ürünler ordada satılıyor. ürünlere yüzde yüz güvenebilirsin çok kaliteli fiyatına gör.. yıllardır alırım büyük kızıma.. şimdi de minik kızımız için alıyorum burdan... ben kargo ücretini sormuştum burdan bi ara 3-4 lira civarı bişeydi ayrıca.. bilgin olsun..

kızlar bu siteye üye olayım dedim ama.Tc kimlik nosu falan istiyo.Gerek yok aslında.Olmadım bende.ama uygunmuş ürünleri

istanbuldamı bu mağaza.nerde olduğunu söylüyebilirmisiniz.çok güzel şeyler var.bende bakmak istiyorum.

şişli de var zeytinburnunda var bayrampaşada var. ama ben zeytinburnu dakini biliyorum. kocaman 2 katlı.. insan kendni kaybediyor bkrken. olivyum alışveriş merkezinin hemen karşısı ikanın varsa git derim ben... kaçırma.. bu pazar uğramayı düşünüyorum ben...

ben beyoğlundayım.yani şişli yakın bana.şişliye alışverişe giderim ama hiç denk gelmedim.zeytinburnuna gidebilirim.şişlideki yerini biliyomusunuz.rica etsem.

aradım şimdi bursa da yokmuş ..adam bizim kendi mağazamız bi problem çıkmaz kargo da veya başka herhemgi bi problem olmaz güvenilir dedi bakalım beğendiğim güzel şeyler var heralde sipariş vericem

ben beyoğlundayım.yani şişli yakın bana.şişliye alışverişe giderim ama hiç denk gelmedim.zeytinburnuna gidebilirim.şişlideki yerini biliyomusunuz.rica etsem.

evet biliyorum. adliyenin karşısında. yol üzerinde zaten. tek çocuk mağzsı görürsün. ama küçük orası gerç orasıda iki katlı. ben bi kaç ay önce aramıştım orayı bizim fiyatlarımız farklı zeytinburnu ndaki mağzadan dediler. daha yüksekmiş yani.. şişli de carrefeur var cevahire doğru onun yakınında da peros diye mağza var. orda fena şeyler olmuyor..sitesi var onunda..

aybik bugün ve yarın devam ediyorrr mutlaka gidin bence bütün oyuncaklar 50%. büyük migroslarda zaten her oyuncak var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…