Indirimler , kampanyalar

Kızlar migrosu kaçırmayın mutlaka gidin bugün 52 ytl lik emekleme arkadaşını 26 ya aldık diğer şeylerde çok güzelll ve hesaplı az kalmış ama yama olmuş çoğu
Bide primalar çok uygun normalde 3 nosu 22-23 ytl falanken 17500 ...4 nosuda vardı

ankarada da gimsa'da hero baby urunlerinden her 5 tl'lik alışverişe 1 kaşık maması veriyolar. şu toz olanlardan.

uyu ve oyna lar mı yoksa normal primalar mı..

KIZLAAAAAAR!!!!!! Harika bir site keşfettimkaydirigubbakcemile3 Ama bu bebişlere değil bize:))) Dünyaca ünlü bütün süper markaların bire birleri var, tabii çok uygun fiyatlara. Anneler Günü de geliyor hazır, 3 gün önce bir tane sipariş ettim, bugün geldi. Acayip kaliteli, gerçek deri hem de oldukça uygun, yani o markalarla karşılaştırınca!!! Valla madem ki ilk anneler günümüz o kadarcık kapris hakkımız olsun kocişlere:) zemuszemus Ayyy adamların bedava reklamını yapıyorum ama helali hoş olsun. www.loveandbags.com sitenin adı.

arkadaşlar HASEKİ KİM Marketinde HİPP ORGANİK 2 numara mamalar 18.99 tldan 10.23 tl ye düşmüş.bütün hipp ürünlerine kampanya var.ben dün 7 kutu aldım.stokladım.kullananlar bence kaçırmasın...

kızlaaaarrr ben de bugün öğrendiimm,
teknosada fotğraf baskısı 1o kuruş,
en büyük boy 1 liraaaaadelikafadulden

ayyy ben bayılırım bunlara ama yaaaaaaazemuszemus
orjinal değiller dimi bunlar,çünkü orjinalleri binlerce dolar,,
senin siparişin nasıl,burda gördüğün orjinallikte miibilmiyorumkismile

arkadaşlar teknosada bahsettiğim indirim bu haziran sonuna kadar geçerliii,
siz de kendinize bir dosya yapıp usb ye yükleyip doğru teknosaya,
bu fırsat kaçmaz vallaha,
küçük boy 10 kuruşşdelikafadulden

teknosa devam ediyor bende telefonla sormustum kısmetse bende yaptırmaya düsünüyorum.

cantalar tamam daha uygunda, bunların bizim pazarlarda birebir aynıları var cok cok daha uygun fiyatlara. Bende aldım cok güzel yumusak deriden dügmesine kadar hepsi birebir ama gercekten cok farklı fiyata. Bunlar bile pahalı geldi bana bilmiyorumkismile

biz baya resım çıkarttık çok uygun 50 tane 5 tl mesela telefonumun kartına attım çıkarıyorlar cd kart usb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…