- 2 Şubat 2015
- 5.987
- 9.569
- 198
- Konu Sahibi Sare Lavinya
-
teşekkür ederim, evet sosla bi harika oluyor, umarım denersin tarifimi :)Gerçekten nefis görünüyor.Sosa bandırıp bandırıp yiyeceksin. Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
Karbonatlı köfteyi hep merak etmişimdir.Mutlaka deneyeceğim.teşekkür ederim, evet sosla bi harika oluyor, umarım denersin tarifimi :)
teşekkür ederim canım. közlenmiş kapya ve patlıcan salatası :) ortadakide lutenitsa sosun sare versiyonu :)Eline sağlık sare çok lezzetli görünüyor offf mis misbaşarılar dilerim. Şu ötedeki de ezme mi yoksaaa
Onu ben de merak etmiştim.teşekkür ederim canım. közlenmiş kapya ve patlıcan salatası :) ortadakide lutenitsa sosun sare versiyonu :)
Seni alıntılayacaktım yanlış oldu?Eline sağlık sare çok lezzetli görünüyor offf mis misbaşarılar dilerim. Şu ötedeki de ezme mi yoksaaa
yazdan 20 kilo falan lahmacuncunun fırınında közletip attım buzluğa, her yemeğe yakışıyor, sirkeli ve sarımsaklı :)Onu ben de merak etmiştim.
Evet ben de çok severim canım.Çok güzel oluyor.Lahmacuncu amca da iyi adammış.yazdan 20 kilo falan lahmacuncunun fırınında közletip attım buzluğa, her yemeğe yakışıyor, sirkeli ve sarımsaklı :)
teşekkür ederim canımSare ellerine sağlık başarılar
rahat oluyor öyle, hepsini 10 tlye falan yapıyorlar burda, evde uğraştığına değmez yani :)Evet ben de çok severim canım.Çok güzel oluyor.Lahmacuncu amca da iyi adammış.
Enfes görünüyorteşekkür ederim canım. közlenmiş kapya ve patlıcan salatası :) ortadakide lutenitsa sosun sare versiyonu :)
afiyet olsun a.b kardeşimbayıllldımmm Ellerine sağlık hemen deneyeceğim canım :)
yarışma bitmeden yapın derim, bayılırım tekirdağ köfteye bol kimyonlu :)ellerine sağlık süper görünüyo
bende tekirdağ köftesi mi yapsam ne gerçi tekirdağlı değilim ama orda oturuyorum :))
lahmacuncu buna izin vermesi süper ya büyük kolaylık olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?