Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba 11 aylık ikizlerimde yavaş yavaş inek sütüne geçmek istiyorum geçişi süreci nasıl olmalı sulandırarak mı vermeliyim tam yağlı mı yoksa yarım yağlımı olmalı süt tecrübelerinizi paylaşmak isterim
ben hiç geçiş süreci yaşamadım canım ama yaşına girmişlerdi direk ılık sütü biberonla verdim şekersiz ve ılık olarak içtiler tam yağlı kullandım eğer kilolu bebeklerse yarım yağlı öneriyor bizim doktorumuz
merhaba 11 aylık ikizlerimde yavaş yavaş inek sütüne geçmek istiyorum geçişi süreci nasıl olmalı sulandırarak mı vermeliyim tam yağlı mı yoksa yarım yağlımı olmalı süt tecrübelerinizi paylaşmak isterim
inek sütü ilk içien bebeklerde bazen kabızlık yapabiliyo.ilk sefer sulandırıp içine birazda yağ katman da fayda var.sütü ılk ve az şekerli ver.eğer içerlerse şeker yerine bal da ilave edebilirsin.kışın bal daha iyi oluyo.
valla cnm 11 aylıkken verdim içmedi sonra birgün oğlumun birine verdim içti şekersiz normal sek ,sütaş vs. markaların yani.....ama diğer oğlum 22 aylık olmasına rağmen içmiyor