Bebek Beslenmesi inek sütünü nasıl sevdiricem?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
96
İstanbul
slm arkadaşlar.benim 16 aylık bir kızım var ama hala inek sütü içiremiyorum ağzına bile sürmüyor.uykusunun arasında vermeyi denedim anlıyor gene içmiyor.ne yapıcam bilmiyorum bu yüzden memedende kesemiyorum süt içse belki kesilir ne biliyim çok karışık.ne yapmalıyım sizce nasıl sevdirebilirim içine ne koyabilirim.yardımlarınızı bekliyorum :bbo: klava:klava:

slm kusum,sana ilk tavsiyem eger anne sutun daha varsa iciyorsa devam et,anne sutu gibisi yok,vede sutun bitioyrsa ,inak sutu veremek istioyrsan,soyle yapabilirsin,bnm kizi 7ayina kadr anne sutu verdim sonra sutum bitti mamasutu verdim ve 1yasindan sonra inak sutune baslayinca verdigim mamasut ile inak sutunu karistrdim,ikisinide yarim yaparak karistr iciyorsa sutu cogaltip cocugu inak sutune sevdirebilirsin,sevgilerimle

selam canım benim oğlanda süt içmiyodu içine çok şey denedim önce sade verdım içmedi sonra nesguik kattım içmedi bal kattım yok en son bebe bisküvisi kattım 1 kaç tane içti ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim memeden kestikten sonra inek sütüne başladım alıştırmaya çalıştım şimdi yine gündüz asla sütü ağzına sürmez gece uyurken kalkıp içiriyorum içiyo başlarda alıştırması zor oluyo ama pes etme içer inşaallah :teselli:

arkadaşım becede sütün varsa kesme... eğer yetmiyorsa sütün o yüzden takviye yapamk istiyorsan da
şimdi anne sütüne yakın sütler var onlarla başla çocuğun apız tadı hemen değişmiyor demekki...
öncelikle onu kullna sonralarda içine azar azar inek sütü karıştır....
her gün inek sütü mikatrını biraz daha artır... mesela ilk olarak 4/3 hazır anne sütü
4/1 inek sütü olarak yap... herügn inek sütü miktarını artır bebğin damağı tada alışsın..
belli bir süre sonra sadee inek sütü verirsin.. öyle birden dönemeyebilir.. böyle daha kolay olur..

hepinize teşekkür edrim herşeyi denedim ama bakalım alışır inş.sütüm bol benim ama hiç bir şey yemiyor meme yüzünden inek sütüne alışırsa kesicem onun için sevdirmek istiyorum çok saolun denicem tavsiyelerinizi..

merhaba kuşum arkadaşım.benimde 20 aylık oğlum süt içmiyor.bende hala emdiriyorum.ama ben artık emdirmeyi bırakacağım.şu anda milupanın aptamil sütünü deniyorum onu az az içiyor.daha sonrada inek sütüne geçeceğim.az az süt vereceğim.

serbaycım saol bende deniyim şu milupayı 1 bakalım.daha önce denedim ama çok oldu ben yine bi denerim saol.
selcansın sanada teşekkürler canım bide onu denerim çocuk deli oldu benimle bütün sütleri deniyorum inadın meme diyor bakalım ne olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…