• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite nedenleri ve bebek sahibi olamama

Geçmiş olsun rahim filmi çektirmek aslında çok da ağrılı bir işlem değildi fbtl ama sen çok gerginmişsin bu yüzden anestezi alman iyi olmuş hayırlısı olsun inşaAllah aşılama tedavisinden yana yüzün güler yanlış anlamazsan neden üç ay daha bekleyeceksin aşılama yaptırmak için?
Tesekkur ederim sonuc iyi ya önemli olan o sadece. Bizim suanda gebelik olusmaması icin bir sebep yok esimin degerleri cok iyi, yumurtam gelisiyor catliyor simdi gordugumuze gore tüplerde saglikli. Ama 2 yildir olmadı. Doktorum belki hsgden sonra olur 3 ay daha beklemek isterim dedi. Bizede mantikli geldi açikcasi sorun yok allahtan. Öyle yani;)

Amin canım sağolasın... Ben 3,5 yıldır evliyim ama 8 aydır korunmuyorum. Bu sekiz ay boyunca sarı renkte akıntım vardı doktorlar bu enfeksiyonun gebeliğe engel olabileceğini söylediler... dört ayrı doktora gittim hepside bir sürü iğne ilaç verdi... Sonuç akıntım baya azaldı bu ay hormonlarıma bakılacak eşimde spermiyogram yaptıracak haftaya... Bir de rahim filmi çektir dedi doktor ama daha bir sene bile olmadı... Beklemelimiyim diye düşünüyorum
Bende senin gibi 8 aylik evliyken cektir demislerdi ve beklemistim. Hsg disinda hersey normaldi ama 2 yil bitecek hala olmadi. Rahim filminide yeni cektirdim iyi cikti sonuc ama keske bastan cektirseydim olur diye beklerken kac aydir vakit harcadım.

Bende senin gibi 8 aylik evliyken cektir demislerdi ve beklemistim. Hsg disinda hersey normaldi ama 2 yil bitecek hala olmadi. Rahim filminide yeni cektirdim iyi cikti sonuc ama keske bastan cektirseydim olur diye beklerken kac aydir vakit harcadım.
Ben de yaz sonu düşünüyorum çektirmeyi...

Merhaba x1x1x1sende de mi regl dönemi ağır geçiyor bende çok muzdaribim bu durumdan regl olunca moral bozukluğu bir yana birde dayanılmaz ağrılarla uğraşıyorum acillik oluyorum her ay yakıyı bende duymuştum ama çok sıcak oluyormuş bende sıcaklığa dayanamam diye yaptırmadım aşılamalarını hangi ilaçları kullanarak yaptırdın birde neden tutmadığı konusunda doktorun bilgi verdi mi size her şeyin hayırlısı Rabbim hepimizin bu zorlu yolda yardımcısı olsun hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah.
evet bende herseferinde hastaneliğim iğnesi ilaçsız mümkün değil geçmesi öle her ilaçlada geçmezz.. yakıyı dün yapıştırdım gece biraz yandı sırt stü yatamadım bugün öğlende kaşındı şuan iyiyim bişi yok herşeyi denemliyizzz ... ben aslında ikinci aşılama istemiordum tüp için dr görüşmeye gittim bence biseferdaha aşılama yapalım siz tüp bebek hastası değilsiniz dedi ikna etti bizi çok umutluydu hatta tutmadığını sölediğimde şok olduu :) ama allah istemedi henüzzz

Amin inşallah canım... Bugün adet günüm ama daha olmadım... Sen devlet hastanesinde mi çektirdin?
ben özelde çekindimm.. hayatımın en kötü tecrübesiydi.. hatta hemşire arkadaşlarıma çok sordum nasıl felan die hiö korkma bişi hissetmiceksin die beni kandırdılar :) anestezi öneririm ben ölüorm sandım ve bağırdım istemiorum bebek felan die... bide 1 yıllık evliydim bende biraz daha bekle bencee hem daha evliliğe anca alışmış oluorsun o işlem için çok erken oluo doktorun eline kustum ben sonrasında

ben özelde çekindimm.. hayatımın en kötü tecrübesiydi.. hatta hemşire arkadaşlarıma çok sordum nasıl felan die hiö korkma bişi hissetmiceksin die beni kandırdılar :) anestezi öneririm ben ölüorm sandım ve bağırdım istemiorum bebek felan die... bide 1 yıllık evliydim bende biraz daha bekle bencee hem daha evliliğe anca alışmış oluorsun o işlem için çok erken oluo doktorun eline kustum ben sonrasında
Evliliğe alışma evresini çoktan geçtim 3,5 yıldır evliyim ama 8 aydır korunmuyorum. Özel bir merkezle görüştüm son sistem aletleriyle acısız ağrısız anestezi olmadan 350 tl ye çekiyoruz dediler...

Evliliğe alışma evresini çoktan geçtim 3,5 yıldır evliyim ama 8 aydır korunmuyorum. Özel bir merkezle görüştüm son sistem aletleriyle acısız ağrısız anestezi olmadan 350 tl ye çekiyoruz dediler...
Eğer korkun yoksa bu konuda ozelde ağrısız oluyormuş bunu hep söylüyorlar. Ben öyle bir yerde bide anestezi aldim garanti olsun diye;)

Eğer korkun yoksa bu konuda ozelde ağrısız oluyormuş bunu hep söylüyorlar. Ben öyle bir yerde bide anestezi aldim garanti olsun diye:KK66:
Benim araştırdığım yer hastane değil özel bir emar merkezi... Özel hastaneleri de aradım anestezili çekiyorlar bir de üstüne ilaç parası da istiyorlar 100 tl ... Film 250 ila 285 tl arası 100 tl de ilaç parası... O zaman 350 tl ye ağrısız ilaçsız olana gitmek daha mantıklı geldi bana

Benim araştırdığım yer hastane değil özel bir emar merkezi... Özel hastaneleri de aradım anestezili çekiyorlar bir de üstüne ilaç parası da istiyorlar 100 tl ... Film 250 ila 285 tl arası 100 tl de ilaç parası... O zaman 350 tl ye ağrısız ilaçsız olana gitmek daha mantıklı geldi bana
Tabi tabi haklısın. Insaallah güzel çıkar sonucun. Insan cektirince coook rahatliyor, iyiki cektirmisim dedim hatta tüplerde acik cok sükür artik beklemek kaldi.

Amin canım sağolasın... Ben 3,5 yıldır evliyim ama 8 aydır korunmuyorum. Bu sekiz ay boyunca sarı renkte akıntım vardı doktorlar bu enfeksiyonun gebeliğe engel olabileceğini söylediler... dört ayrı doktora gittim hepside bir sürü iğne ilaç verdi... Sonuç akıntım baya azaldı bu ay hormonlarıma bakılacak eşimde spermiyogram yaptıracak haftaya... Bir de rahim filmi çektir dedi doktor ama daha bir sene bile olmadı... Beklemelimiyim diye düşünüyorum

Rose Rose senin için Hsg çekilmesi daha erken diye düşünüyorum doktor mecbur tutmadıysa biraz daha zaman geçir ben tedaviye başladıktan iki yıl sonra çektirmiştim o enfeksiyonun gözü çıksın yaklaşık bir sene enfeksiyonla uğraştım bende bir senen ne zaman doluyor inşallah tahlilleriniz temiz çıkar Allah gönlündekini nasip etsin.

Rose Rose senin için Hsg çekilmesi daha erken diye düşünüyorum doktor mecbur tutmadıysa biraz daha zaman geçir ben tedaviye başladıktan iki yıl sonra çektirmiştim o enfeksiyonun gözü çıksın yaklaşık bir sene enfeksiyonla uğraştım bende bir senen ne zaman doluyor inşallah tahlilleriniz temiz çıkar Allah gönlündekini nasip etsin.
.
Ekimde bir senem doluyor canım

Amin canım sağol... Senin enfeksiyonun nasıl geçti?

Bende enfeksiyonun temizlenmesi için yaklaşık sekiz ay iğne ve ilaç tedavisi gördüm hem idrar yolu enfeksiyonu hemde rahim enfeksiyonu temizlelene kadar bayağı zorluk çektim yeni evliyken başlamıştı Allah'a şükür şimdi iyiyim zaman zaman idrar yolu enfeksiyonu tekrar etse de üşütmemeye çalışıyorum çok ilerlerse antibiyotik tedavisi ile kurtuluyorum çok şükür.

Back
X