• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertilite nedenleri ve bebek sahibi olamama

Merhaba hira döllenme olup olmadığını nasıl anlayabiliyorsunuz yumurta oluşabilir ancak büyüyüp çatladığını sadece doktor ultrason ile baktığında anlar neden neden diye benimde kendime sorduğum zamanlar olmuştur Allah'tan hayırlısını iste Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşaAllah.

Bende enfeksiyonun temizlenmesi için yaklaşık sekiz ay iğne ve ilaç tedavisi gördüm hem idrar yolu enfeksiyonu hemde rahim enfeksiyonu temizlelene kadar bayağı zorluk çektim yeni evliyken başlamıştı Allah'a şükür şimdi iyiyim zaman zaman idrar yolu enfeksiyonu tekrar etse de üşütmemeye çalışıyorum çok ilerlerse antibiyotik tedavisi ile kurtuluyorum çok şükür.
Vallahi bende bıktım usandım 7 aydır kaç kez doktora gittim ilaç kullandım haddi hesabı yok... Üşütünce benimde kasıklarım ağrıyor ve şeffaf + sarı renkte akıntım oluyor... Artık bıktım ilaçları kullanırken duruyor ilaçlar bitince tekrar başlıyor... Eylülde de rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum

Herkese merhaba arkadaşlar ben 5yıllık evliyim yaklaşık 3.5 yıldır bebek tedavisi görüyoruz ne eşimde nede bende herhangi bir sorun bulamadı doktorlar sebebi bilinmeyen infertilite dediler sayısı belirsiz ilaç tedavisi ardından üç kez aşılama tedavisi uygulandı ancak başarı sağlayamadık Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın evlat hasreti çekiyoruz ve en son olarak tüp bebek tedavisine başvuracağız bu tedaviyi yaptırmadan önce başvuracağımız bir yöntem var mı bu konuda yardımlarınızı bekliyorum Allah benim gibi evlat hasreti çeken herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah.

Bîtkisel kürleri denediniz mi? PKO'luyum ben de.. Uzun zamandır denesek de gelmedi bebişim. Çörek otu kürü birçok kişide işe yaramış, ben başaramadım. Şimdi bir umut Meryem otunu deniyorum. Bu sefer inancım tam, her gün duamı okuyorum, otu bebek gibi üzerimde taşıyorum. İnşallah bu kez olacak... Yorumları çok güzel otun. Sende belki deneyebilirsin:

""Bence kesinlikle mucizevi bir ot kesinlikle denemekte yarar var. Bana bu otu komşumuz verdi Allah ondan Razi olsun. Kendisi yugoslav . Kayinvalidesi hacdan getirmiş bu otu ve çocuğu olmayan bir akrabasi kullanip iki ay icerisinde hamile kalmis bir görseniz nekadar heyecanla anlatiyorlardi.""

""merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...""

doğumu kolaylaştırıcı etkisi de varmış. Yorumları ŞURADA var..

Bîtkisel kürleri denediniz mi? PKO'luyum ben de.. Uzun zamandır denesek de gelmedi bebişim. Çörek otu kürü birçok kişide işe yaramış, ben başaramadım. Şimdi bir umut Meryem otunu deniyorum. Bu sefer inancım tam, her gün duamı okuyorum, otu bebek gibi üzerimde taşıyorum. İnşallah bu kez olacak... Yorumları çok güzel otun. Sende belki deneyebilirsin:

""Bence kesinlikle mucizevi bir ot kesinlikle denemekte yarar var. Bana bu otu komşumuz verdi Allah ondan Razi olsun. Kendisi yugoslav . Kayinvalidesi hacdan getirmiş bu otu ve çocuğu olmayan bir akrabasi kullanip iki ay icerisinde hamile kalmis bir görseniz nekadar heyecanla anlatiyorlardi.""

""merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...""

doğumu kolaylaştırıcı etkisi de varmış. Yorumları ŞURADA var..

Merhaba Şebnem Yr Meryem otunu çay şeklinde mi demleyip içeceğim yoksa üzerimde mi taşıyacağım birde illa hacdan mı gelmesi gerekiyor yoksa başka bir yerden de bulabilir miyim ben değişik bitkisel kürler denedim soğan kürü incir kürü falan Meryem suresini 41 kere okuduk sen hangi duaları okuyorsun bide çörek otu kürü nasıl hazırlanıyor bahseder mısın Allah razı olsun Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah.

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3 Lh 12.4 prolaktin 9.3 progesteron 0.57 tsh 0.42 e2 38.4 ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Merhaba Şebnem Yr Meryem otunu çay şeklinde mi demleyip içeceğim yoksa üzerimde mi taşıyacağım birde illa hacdan mı gelmesi gerekiyor yoksa başka bir yerden de bulabilir miyim ben değişik bitkisel kürler denedim soğan kürü incir kürü falan Meryem suresini 41 kere okuduk sen hangi duaları okuyorsun bide çörek otu kürü nasıl hazırlanıyor bahseder mısın Allah razı olsun Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşaAllah.

Merhaba, ben de hacdan getirtemedim. Gittigidiyor üzerinden satın aldım. Hacdan getirttiklerini söylüyorlar. 20 lira bir şey zaten, denemekten zarar gelmez diye düşündüm. Meryem suresini okuyorum; meryem otu da her zaman üzerimde. Gittigidiyordaki satıcı, banyo yaparken dahi çıkartma üzerinden diye tavsiye etti. Ben de banyo yaparken poşete sarıyorum. Kolye gibi boynumda tutuyorum. Etrafımda kullananlar da olmuş. Şimdi ben kullanıyorum deyince, hepsi tek tek döküldü :))

Kızlar merhaba dün regl günümdü olmadım bu gün de herhangi bir şey yok kan testi yaptırmaya gideceğim ama korkuyorum yine olumsuz çıkar diye evde kendim test yapsam çıkar mı acaba hamilelik belirtisi olarak sadece halsizlik bel ağrısı ve ara ara bulantı var yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar Allah gönlümüzde olanı nasip etsin hepimize inşaAllah.

Umutsuz kar tanesi merhaba adet tarihinden bir hafta sonrasında yapmalısın testi en sağlıklı sonuç için...her ay ayni telaş ama husran :( .Rabbim kucaklarimiza hayirli evlatlar nasip etsin..

Aminn canım Allah'ım isteyen herkese içinde bizlere de hayırlı salih evlatlar versin inşaAllah kucaklarımızı doldursun maydanozz sende benim gibi bebek sahibi olabilmek için uğraş verenlerden misin

En kısa zamanda Rabbim kucaklarımızı doldursun bende beş yıldır mucizemı bekliyorum umarım bu ay benimledir inşaAllah bu sefer olumsuz olmayacak ümit ediyorum hayırlı haber alacam inşaAllah.

Umutsuz kar tanesi inşallah bu ay güler yüzün. .bende 4 yıllık evliyim 2 yıldır istiyorum amaa maalesef sadecebir defa esimle bbirlikte gittik doktora sorun yok dedi ama olmuyor da sonrasinda bir ay klomen kullandim çatlatma iğnesi oldum sdece bir aylik deneme oldu ama tutmadı sonrasında gitmedim doktora çünkü Hersey Allahın Takdiri birde doktora tekrar gitmeden once sigarayı birakmak istiyorum ama ida bu durunda olmuyor bakalim öylece bekliyorum şuan karmakarışık ; (

Çok zor bi durum yaşamayan bilemez insan her şeyden çekiyor elini ayağını çevresindeki insanlarin sürekli sorması eee çocuk yap artik gec kaldin vs vs cok can acıtıyor kimseyede bişey diyemiyorsun etrafımdaki herkes ya hamile yada çocuklu onlar adina seviyorum ama onlar benim yada bizim durumumuzu anlayamadiklari için basit geliyor kolay geliyor düşünce siz davraniyorlar bu cok zor işte ; ( Ama Rabbim büyük nasip kısmet kader ötesi yookkkkkk

Çok zor bi durum yaşamayan bilemez insan her şeyden çekiyor elini ayağını çevresindeki insanlarin sürekli sorması eee çocuk yap artik gec kaldin vs vs cok can acıtıyor kimseyede bişey diyemiyorsun etrafımdaki herkes ya hamile yada çocuklu onlar adina seviyorum ama onlar benim yada bizim durumumuzu anlayamadiklari için basit geliyor kolay geliyor düşünce siz davraniyorlar bu cok zor işte ; ( Ama Rabbim büyük nasip kısmet kader ötesi yookkkkkk

Kesinlikle bizim gibi olmayanlar bizleri tam anlayamazlar Rabbim bir gün bizleri de güldürecek bugün rahatsızlandım bende moralim çok kötü oldu yine hüsran ama umutsuzluğa düşmemeye çalışıyorum Allah her şeyin hayırlısını versin inşaAllah senin de yüzün güler canım Allah'tan hayırlısı ya Sabır...

Umudunu asla kaybetme maydanozz böyle olmasında da büyük bir hayır vardır mutlaka sabır ile beklemeye devam etmeliyiz kimsenin ne söylediğine kulak asmamalıyız biliyorum çok zor bunu yapmak ama bizleri sadece kendimiz ilgilendirir o şuursuzca konuşanlar bizler gibi değiller o yüzden boş boş konuşurlar ben de yaşıyorum aynı şeyleri ama eskisi kadar umursamamaya çalışıyorum cevabını da veriyorum ama hayırlısı nasibimizde varsa çıkar karşımıza yoksa o da kader kısmet diyebiliyorum sadece.

Inan bende çok üzüldüm bi dahakine inşallah sıkma canını canimm..Allah tan ümit kesilmez inşallah bir gün bizimde yüzümüzü guldurur..hayırlısı olsun ; ( facebook kullaniyormusun ordan özelden mesajlasabiliriz rahat rahat istersen umutsuz kar tanesi..benimle aynı durumda olan birine ihtiyacım var ; (

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Back
X