• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Infertilite...

Baharcemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
18
0
1
36
Mmerhaba hanimlar benim amh degerim 0.230 cikti doktor cok umutsuz konustu gercekten cocugum olmuycakmi bir daha esim de yurt disin da kanamam da durmuyo doktor senin icin yapabilcegim bse yok en dogrusu egitim arastirma hastanesine gitmen olucak dedi burdaki cihazlar yetersiz arastirilman gerekiyor dedi doktor ole ümitsiz konustu ki yıkıldim resmen

Elime infertilite yazan bir kagit verdi ve durmayan kanama die gonderdi beni egitim arastirmaya randevu aldim ama tee ayin 23 une cok ümitsizim

Kist mi var? Kanama icin bir sey soylemedi mi? Amh her sey demk degil. 0 amh ile hamile kalanlar oldu etrafmda..daha hicbsy denemeden nedr bu careszlk tablosu? Daha başındasınız

Elime infertilite yazan bir kagit verdi ve durmayan kanama die gonderdi beni egitim arastirmaya randevu aldim ama tee ayin 23 une cok
Kist mi var? Kanama icin bir sey soylemedi mi? Amh her sey demk degil. 0 amh ile hamile kalanlar oldu etrafmda..daha hicbsy denemeden nedr bu careszlk tablosu? Daha başındasınız
Kistim varmis 2 cm ama patlamamis 2 aydr kanamam durmuyor rahmimde fiziksel muayenede daha once kalindi suan iyimis dort ayri ilac verdi hic biri kesmedi kanaamami dedigim.gbi tani infertilite die bir kagit verdi elime ve umutsuz konustu cok

Benm kanamam yoktu ama bi dr bna ayni muameleyi yapmsti. Yaşın var kistin var hâlâ buralarda ne dolasyorsun hemn infertelite bolume git dedi azarlyrak smear testi yapti elime kagidi verip yolladi. Once kanamanin caresine bakn. Sonrasnda da inferteliteye gitmye hic ceknmyn bnce. Bn keske o dr soyledgnde gitseymsm dedim. Bi ay klomen vs kullandm olmadi. sonra tup bebek yaptik oldu smdlk sorun yok sukur. Zaten o bolumde sizi yonlndrirler. Hsg vs ceklckse cekilir. Aşilamyla zamn kaybetmyn dediler bize mesela. Siz de bnce direkt tup denyeblrsnz. Teselli icn demyorum cok daha dusuk amh larla tup bebekle cocuk sahibi olnlar var. Strese girmyn önce kanamayi halledin ama bnce. Gecms olsun.

Back
X