infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Anne olamamak demek....

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

Çocuk sahibi olmak isteyip de olamayan herkese, ne olur umut etmekten vazgeçmeyin demek istiyorum ve herkese sevgilerimi
gönderiyorum…
Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek... :2::2:

şimdi sen olsaydın ..
seninle ilgilenirdim ..
oysa yalnızlığımla kalmak ne kadar zor ..:2:
bebeğim gell artıkk annemm ..

*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.

*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.

*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

saat olmuş gece 03:03 bende gram uyku yookkk
Allahım bir bu eksikti,uyku düzensizliğiii..

şimdi sen olsaydın ..
seninle ilgilenirdim ..
oysa yalnızlığımla kalmak ne kadar zor ..:2:
bebeğim gell artıkk annemm ..

Beni de al listeyeee

Bat: 03 temmuz

41 gün meryem suresini okuyorum çok şükür. Şuan hastayım, kaynanama okutuyorum. Tilaved secdesini toplu yapcam :)

Beni de al listeyeee

Bat: 03 temmuz

41 gün meryem suresini okuyorum çok şükür. Şuan hastayım, kaynanama okutuyorum. Tilaved secdesini toplu yapcam :)

hosgeldin cnm aramıza..

Kendinden bahsetsene.. Kac yasındasın,kac yıllık evlisinn ?

Masallah bizlerede dua et cnm,rabbim tüm isteyenlere versin

sabah oldu kızlar,hic uyuyamadım ben ya..
Gözler halaaa kocisle kahwaltı edioz..
Noluyoo bana uykusuz gecelerr 2gündürr yaa..

sabah oldu kızlar,hic uyuyamadım ben ya..
Gözler halaaa kocisle kahwaltı edioz..
Noluyoo bana uykusuz gecelerr 2gündürr yaa..

Günaydn cnm gt uyu delı sreklı bóle kalrsn yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydn cnm gt uyu delı sreklı bóle kalrsn yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınn kuzum,gece olmadıki bana sabah hepp..
Gözler halen böyleee yaaa uyuyamam artıkkk..
Cay & kahwaltı & yağmur eşliğindee,sabah haberleriii
sende erkencisin kuzum hayırdırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…