İnşallah tatlı en hayırlı vakitte hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Salatı tefriciyeye başladın mı meleğim?insallahhh kuzum bizlerde anne olalım insalllahhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah tatlı en hayırlı vakitte hayırlı evlatlarımız olsun inşallah. Salatı tefriciyeye başladın mı meleğim?
İyii akşamlarr canlarrr nasılsınızz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Salatı Tefriciyye Türkçe okunuşu:canım ben o sureyi bilmiyorum ya nasıl okicam o kadar çok şeyi hiçbir fikrim yok :26:
sen basladınmı naptın ? yasin okusam olmazmı ben ezbere biliorum yasini serifii
Salatı Tefriciyye Türkçe okunuşu:
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
Anlamı:
Allahım! Bizi Peygamberimiz (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
Bu salavatı okumadan önce 2 rekat namaz kılınır ilk rekatta fatihadan sonra kafirun suresi, 2 rekatta fatihadan sonra ihlas suresi okunur. Selam verdikten sonra 100 kere "Estağfirullahel aziyme ve etübileyh" diyerek günahların affı istenir.
Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir.
Euzu besmele çekildikten sonra salavat okumaya başlanır.
Bir kişi çok önemli bir dileğinin gerçekleşmesini istiyorsa bu salavatı 4444 kere okumalıdır.
Hergün 41 kere okuyanın rızkı açılır,bağlı işleri düzelir.
Hergün 21 kere okuyanın bol rızka sahip olur.
Her namazdan sonra 11 kere okuyanın rızkı artar.
Hergün 100 kere okuyan dileğine kavuşur.
Ben dün 100 tane okudum canım şimdi biraz işim var daha sonra abdest alayım tekrar başlıyacam bitanem. Yasin ayrı canım salatı tefriciye ayrı. Bunu bitirelim olmazsa kii başı 41 tane yasin okuruz ya da meryem suresi. Kimin duasının Allah katında kabul olacağı belli değil canımcımcanım ben o sureyi bilmiyorum ya nasıl okicam o kadar çok şeyi hiçbir fikrim yok :26:
sen basladınmı naptın ? yasin okusam olmazmı ben ezbere biliorum yasini serifii
Ben dün 100 tane okudum canım şimdi biraz işim var daha sonra abdest alayım tekrar başlıyacam bitanem. Yasin ayrı canım salatı tefriciye ayrı. Bunu bitirelim olmazsa kii başı 41 tane yasin okuruz ya da meryem suresi. Kimin duasının Allah katında kabul olacağı belli değil canımcım
işte bu beni benden aldı
Okuyabileceğimiz kadar okuyalım canım. Pazara daha çok var. Rabbim kabul etsin inşallah
hergün 100 tane okuyayım
Ben dün 100 tane okudum canım şimdi biraz işim var daha sonra abdest alayım tekrar başlıyacam bitanem. Yasin ayrı canım salatı tefriciye ayrı. Bunu bitirelim olmazsa kii başı 41 tane yasin okuruz ya da meryem suresi. Kimin duasının Allah katında kabul olacağı belli değil canımcım
Ben okuyacam canım şimdi abdest alıp ne zaman müsait olursan canım o zaman başla
anladım kızcem .. tm bunu yüzünden okusam olur sanırım ..
zaten 10 defa okusam ezberlerim .. cıkıp okuyayımmı kızcem simdi 100 tane
Ben okuyacam canım şimdi abdest alıp ne zaman müsait olursan canım o zaman başla
Bende ezbere bilmiom bidenem ezberleriz bikaç defa daha okursak inşallahbende bugün 100 tane okudum amalesef ezbere bilmiyorum kağıda yazdım artık ezberlerim heralde okuya okuya
Hadi Allah kabul etsin tatlımmmtamam bebegm abdestimi tazeliyim basliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?