Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaaam esesim noldu neden engellendinki![]()
İnşallah tez vakitte biter cezasıCeza almis kuzum birderdim var bolumunde yorum yapmis bir konuya ondan almis.
İnşallah tez vakitte biter cezası
Sen nasılsın bianem ilacı bıraktın mı? :26:
İnşallah canım. Benimde karnımdan dün enteresan sesler çıkıyodu adet olacakmışım gibi ama bi mucize gerekli 2 gün önce adet olmam içininsallah canım sessizlesmiş buralar esesiz.ben iyiyim gülüm tv bakyom ay prensesi diye bir filme.yok ilaca devam gülüm baslamısken yarım bırakmak istemedimbırakırsam adet olamam.bu ay içiçem önümüzdeki ay içmicem ama karnım agrıyor adet sancısıgibi insallah iyi seyler oluyodur
![]()
İnşallah canım. Benimde karnımdan dün enteresan sesler çıkıyodu adet olacakmışım gibi ama bi mucize gerekli 2 gün önce adet olmam için![]()
İnşallah canım hepimizin gelsin artıkinsallah bebek yerlesiyodur gülüm.aynen canım benim karnımda bu ilacıkullandım kullanalı böyle agrıyor.insallah bebeişin gelir adet olmazsın gülüm
İnşallah canım hepimizin gelsin artıkBenim karnım ağrımıyo bitanem sadece acayip sesler çıkıyor anlamadım valla
![]()
Nerde bende o şans bitanemhayır olsun gülüm insallah bebişin gelişinin müjdeleridir o seslerinsallah
oooooo güle güle giy cicileri canım .ne renk yaptın sacını canım???
Nerde bende o şans bitanem![]()
sağol cnm benım..önce gold kumrala boyadım saçlarımı sonra kuaförde üzerine balyaj attırdım gold sarı tonlarında ama ıstedıgım gıbı yoğun olmadı sarıları neyse yıne fena olmadı degısıklık oldu
sen nasılsın kuzum nasıl gıdıyor![]()
Allah razı olsun bebemm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah. Yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimiztakdir Allahın gülüm hiç belli olmaz bu işlerinsallah sana süpriz olur
güle güle kullan canım o tonlar cok hos yakısmıstır mutlaka.degişiklik iyidir bide o tonlar cok güzel olur yazın.bende orta kullu kumralla koyu kullu kumralı karıstırdım küllü bir kahve oldu.kuaförde uclara aralara acık küllü kumral attırıcam .iyiyim gülüm aynıyım.sen nasıl oldun bende adet bitince histereskopi olacagım insallah
takdir Allahın gülüm hiç belli olmaz bu işlerinsallah sana süpriz olur
güle güle kullan canım o tonlar cok hos yakısmıstır mutlaka.degişiklik iyidir bide o tonlar cok güzel olur yazın.bende orta kullu kumralla koyu kullu kumralı karıstırdım küllü bir kahve oldu.kuaförde uclara aralara acık küllü kumral attırıcam .iyiyim gülüm aynıyım.sen nasıl oldun bende adet bitince histereskopi olacagım insallah
sağol tatlım..ewt bende o tonları çok sewıyorum aslında nıyetım ombre yaptırmaktı..uc kısımlara doğru tamamen gold sarı ıstemıstım ama kuaför anlamadı yada ben anlatamadım begendıgım rengın resmını gösterdim o modelınıde oyle algıladıAllahtan balyajımı dipten degıl orta kısımdan atmış hoş duruyr..aman zaten ben kapalıyım cnm kendime ve eşime hoşluk oldu..iki gündür yanına gidip sarı kadın geldı yanına dıormm
ben ıyıyım cnm çok sukur kanamam yok akıntımda çok aza indi ilaçların bıtımınede 10 gun fln kaldı ondan sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıycek..sonunda karar vermene cok sevındım..en doğru kararı verdın hısteroskopi çok yararlı bi operasyon sonrasında gebelik oranıda çok yüksek..aldınmı gun cnm nezaman bıtıyor adetın ?
teşekkür ederim destek olan herkeze, aşılamam dün yapıldı, stresim bir nebze olsun azaldı,artık bekleme sürecine girdik. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun![]()
Hadi bakalım cnm hayırlısı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol tatlım..ewt bende o tonları çok sewıyorum aslında nıyetım ombre yaptırmaktı..uc kısımlara doğru tamamen gold sarı ıstemıstım ama kuaför anlamadı yada ben anlatamadım begendıgım rengın resmını gösterdim o modelınıde oyle algıladıAllahtan balyajımı dipten degıl orta kısımdan atmış hoş duruyr..aman zaten ben kapalıyım cnm kendime ve eşime hoşluk oldu..iki gündür yanına gidip sarı kadın geldı yanına dıormm
ben ıyıyım cnm çok sukur kanamam yok akıntımda çok aza indi ilaçların bıtımınede 10 gun fln kaldı ondan sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıycek..sonunda karar vermene cok sevındım..en doğru kararı verdın hısteroskopi çok yararlı bi operasyon sonrasında gebelik oranıda çok yüksek..aldınmı gun cnm nezaman bıtıyor adetın ?
Allah razı olsun bebemm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah. Yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimiz![]()
abla nasılsın?![]()