infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

İnşallah tez vakitte biter cezası :16:
Sen nasılsın bianem ilacı bıraktın mı? :26:

insallah canım sessizlesmiş buralar esesiz.:ssz:ben iyiyim gülüm tv bakyom ay prensesi diye bir filme.yok ilaca devam gülüm baslamısken yarım bırakmak istemedimbırakırsam adet olamam.bu ay içiçem önümüzdeki ay içmicem ama karnım agrıyor adet sancısıgibi insallah iyi seyler oluyodur:30::30::30:

insallah canım sessizlesmiş buralar esesiz.:ssz:ben iyiyim gülüm tv bakyom ay prensesi diye bir filme.yok ilaca devam gülüm baslamısken yarım bırakmak istemedimbırakırsam adet olamam.bu ay içiçem önümüzdeki ay içmicem ama karnım agrıyor adet sancısıgibi insallah iyi seyler oluyodur:30::30::30:
İnşallah canım. Benimde karnımdan dün enteresan sesler çıkıyodu adet olacakmışım gibi ama bi mucize gerekli 2 gün önce adet olmam için :9:

İnşallah canım. Benimde karnımdan dün enteresan sesler çıkıyodu adet olacakmışım gibi ama bi mucize gerekli 2 gün önce adet olmam için :9:

insallah bebek yerlesiyodur gülüm.aynen canım benim karnımda bu ilacıkullandım kullanalı böyle agrıyor.insallah bebeişin gelir adet olmazsın gülüm

insallah bebek yerlesiyodur gülüm.aynen canım benim karnımda bu ilacıkullandım kullanalı böyle agrıyor.insallah bebeişin gelir adet olmazsın gülüm
İnşallah canım hepimizin gelsin artık :emir_bebek: Benim karnım ağrımıyo bitanem sadece acayip sesler çıkıyor anlamadım valla :31:

oooooo güle güle giy cicileri canım .ne renk yaptın sacını canım???

sağol cnm benım..önce gold kumrala boyadım saçlarımı sonra kuaförde üzerine balyaj attırdım gold sarı tonlarında ama ıstedıgım gıbı yoğun olmadı sarıları neyse yıne fena olmadı degısıklık oldu :9::9::9:

sen nasılsın kuzum nasıl gıdıyor :10:

Nerde bende o şans bitanem :50:

takdir Allahın gülüm hiç belli olmaz bu işler:16::16::16::16::16:insallah sana süpriz olur:21::21::21::21:

sağol cnm benım..önce gold kumrala boyadım saçlarımı sonra kuaförde üzerine balyaj attırdım gold sarı tonlarında ama ıstedıgım gıbı yoğun olmadı sarıları neyse yıne fena olmadı degısıklık oldu :9::9::9:

sen nasılsın kuzum nasıl gıdıyor :10:

güle güle kullan canım o tonlar cok hos yakısmıstır mutlaka.degişiklik iyidir bide o tonlar cok güzel olur yazın.bende orta kullu kumralla koyu kullu kumralı karıstırdım küllü bir kahve oldu.kuaförde uclara aralara acık küllü kumral attırıcam .iyiyim gülüm aynıyım.sen nasıl oldun bende adet bitince histereskopi olacagım insallah

takdir Allahın gülüm hiç belli olmaz bu işler:16::16::16::16::16:insallah sana süpriz olur:21::21::21::21:

güle güle kullan canım o tonlar cok hos yakısmıstır mutlaka.degişiklik iyidir bide o tonlar cok güzel olur yazın.bende orta kullu kumralla koyu kullu kumralı karıstırdım küllü bir kahve oldu.kuaförde uclara aralara acık küllü kumral attırıcam .iyiyim gülüm aynıyım.sen nasıl oldun bende adet bitince histereskopi olacagım insallah
Allah razı olsun bebemm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah. Yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimiz :49:

sağol tatlım..ewt bende o tonları çok sewıyorum aslında nıyetım ombre yaptırmaktı..uc kısımlara doğru tamamen gold sarı ıstemıstım ama kuaför anlamadı yada ben anlatamadım begendıgım rengın resmını gösterdim o modelınıde oyle algıladı :9::9::9::9: Allahtan balyajımı dipten degıl orta kısımdan atmış hoş duruyr..aman zaten ben kapalıyım cnm kendime ve eşime hoşluk oldu..iki gündür yanına gidip sarı kadın geldı yanına dıormm :9::9::9::9:

ben ıyıyım cnm çok sukur kanamam yok akıntımda çok aza indi ilaçların bıtımınede 10 gun fln kaldı ondan sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıycek..sonunda karar vermene cok sevındım..en doğru kararı verdın hısteroskopi çok yararlı bi operasyon sonrasında gebelik oranıda çok yüksek..aldınmı gun cnm nezaman bıtıyor adetın ?

sağol tatlım..ewt bende o tonları çok sewıyorum aslında nıyetım ombre yaptırmaktı..uc kısımlara doğru tamamen gold sarı ıstemıstım ama kuaför anlamadı yada ben anlatamadım begendıgım rengın resmını gösterdim o modelınıde oyle algıladı :9::9::9::9: Allahtan balyajımı dipten degıl orta kısımdan atmış hoş duruyr..aman zaten ben kapalıyım cnm kendime ve eşime hoşluk oldu..iki gündür yanına gidip sarı kadın geldı yanına dıormm :9::9::9::9:

ben ıyıyım cnm çok sukur kanamam yok akıntımda çok aza indi ilaçların bıtımınede 10 gun fln kaldı ondan sonra doktora gıdıcem bakalım ne dıycek..sonunda karar vermene cok sevındım..en doğru kararı verdın hısteroskopi çok yararlı bi operasyon sonrasında gebelik oranıda çok yüksek..aldınmı gun cnm nezaman bıtıyor adetın ?

slm kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16::16::16::16:

teşekkür ederim destek olan herkeze, aşılamam dün yapıldı, stresim bir nebze olsun azaldı,artık bekleme sürecine girdik. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :emir_bebek::emir_bebek:

Hadi bakalım cnm hayırlısı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ombrede güzel canım ama aslında senin yaptırdıgında ombreye benziyo zaten bu sene cok mode uclar acık dipler daha koyu yakısıyoda gercekten.güzel olmustur canım eniştede begenmis iyi olmus degşiklik iyi olmus canım.benimde esim istemiyo yaptırmamı uyuzluk ediyor :4::4::4::4:ben yaptırıcam yinede:1:düğün var 1 ay sonra ondan önce yaptırıcam düğün için yaptırdım derim en azından o sekilde ikna ederim diyorum:26::26::26:

canım daha adet olmadım 30 haziran gibi adet olurum adet bitince gel dedi doktor gülüm ofis histereskopi için.insallah seninde bebişine vesile olur bize ışık olursun gülüm.iyi olmana sevindim dinlen cok yorma kendini:29:

Allah razı olsun bebemm. Rabbim hepimize bu duyguyu tattırsın inşallah. Yavrularımıza kavuşuruz inşallah hepimiz :49:

aminnnnn insallah hep birlikte hamiş olsak ne güzel bişey olur ya:16::16::16::16::16:insallah canım

abla nasılsın?:9::9::9::9:

Canım bnm ozledimmmm iyim çok şükür kaç gündür giremedim evimi su bastı zaten temizliğim yeni bitmişti mobilyalarım falan mahvoldu halılar falan😞 neyse sağlık olsun çok yorgunum ama hala yapıcak bi sürü işim var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar anne olmak hayalmi topiginden ne cok arkadas varmis burada.. merhabaaa canlarr hepinize.. hepinizdeki sikinti erkek infertilitesimi yoksa karisikmi.. gerci ben artik her duruma uyar oldum:)

Back
X