• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

bebeğimm gell artıkk annemmmm :15: :15: :emir_bebek::emir_bebek:

hayırlı aksamlar canım nasılsın bakıyım.:9:

sağolasın canım çok şükür iyiym sen napıyorsun nasıl gidiyor ben dört gözle adet olmayı bekliyorum yaa doktor için sizler naptınız doktor işini inşallah benimde tutar aşılamam yaa dua edin nolurr :31::31::31:

sağolasın canım çok şükür iyiym sen napıyorsun nasıl gidiyor ben dört gözle adet olmayı bekliyorum yaa doktor için sizler naptınız doktor işini inşallah benimde tutar aşılamam yaa dua edin nolurr :31::31::31:

sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah

sende saqol canım ıyım.ınsalah tutur aslaman canım.dua edecem sende hamıs kalasın ınsalah

inşallah bacım yaa hepimiz o güzel haberleri verebiliriz inşallah burdan yaa Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah :31::31::31:

ayyy insallahhh canommm sen asılama mı oldunnnnn ?

yok canım benim daha olmadım bu ay yapılacak iki üç güne kadar adet olacam olunca gidecem doktora adet olunca gel dedi doktorum sanırım ilaç falan verecek hemen yapmıyorlar dimi aşılamayı :28:

yok canım benim daha olmadım bu ay yapılacak iki üç güne kadar adet olacam olunca gidecem doktora adet olunca gel dedi doktorum sanırım ilaç falan verecek hemen yapmıyorlar dimi aşılamayı :28:

ayyy haydi hayırlısıyla ins.seninki tutar cnm.
Yumurtalık takibi yapıyodu bana,klomen&catlatma iğnesi en son 36 saat sonra asılama oldum.
Malesefff tutmadııı,insallahh seninkiii tutarrr da bizlere ümittt olursunn cnmmmmm :16: :16:
senin eşinin değerler normal mi cnmmm ? Haydi tedavin hayırlııı ugurlu olsunnnnnnnn :54: :54:

kızlarrr siz sohbetee devam edin,ben düğüne gitcem arkadasımınnn :4: :4: :4:

Back
X