bu ayın rahmetiyle hepimiz yavrularımıza kavuşuruz inşaallah.esescim 2 tane daha yasin okudum bugün
Sağol tatlım sizleri böyle görünce çok üzüldüm inanin kızlar geç olması olupta kaybetmekten daha iyi..ben geçen Ayın 22 sinde düşük yaptım Klomen incir kuru ve böğürtlen koku çayı aynı anda yaptım hamile kaldım ama maalesef sonuç düşük ve kürtaj oldu Rabbim hayırlısı versin isteyen herkese. ..
naber duygu
İyiym tatlişkom işteyim çalışıyorum birazdan antrenmana gidicem ama o suya giresim yok inanki😱gözümde büyüyo bugün işler
Bende ne kasık ne karın nede başka bi ağrı yok 23ünde iğnem oldu üatüne birer gün arayla seviştik hiççç banamısın demedim heralde😝😋😘
İyiym tatlişkom işteyim çalışıyorum birazdan antrenmana gidicem ama o suya giresim yok inanki😱gözümde büyüyo bugün işler
Bende ne kasık ne karın nede başka bi ağrı yok 23ünde iğnem oldu üatüne birer gün arayla seviştik hiççç banamısın demedim heralde😝😋😘
oohh ne güzelll ..
kızcem kırmızılar gelmeden ümitsizlik yok ..
güzel haberlerini bekliorum duygu cum ..
oohh ne güzelll ..
kızcem kırmızılar gelmeden ümitsizlik yok ..
güzel haberlerini bekliorum duygu cum ..
İnşallah kurban olduğum Rabbim bu mübarek ayda rahimlerimizi bebişlerle doldurur,bizlere merhamet eder ve sağlıkla sıhhatle daha fazla uğraştırmadan hayırlı bebişler verir.ben bu perşembe ve Ramazan ayı boyunca 3perşembe öğlen namazında Karyağdı Sultana gidicem hepimiz için dua edicem.İnşallah başarıcaz Rabbimin izniyle...
Gerçi ben biraz kaderciyimdir,olduğu kadar,olmadığı birazda kader...vardır bi zamanı o zamanda en hayırlı olandır.
İnşallah kurban olduğum Rabbim bu mübarek ayda rahimlerimizi bebişlerle doldurur,bizlere merhamet eder ve sağlıkla sıhhatle daha fazla uğraştırmadan hayırlı bebişler verir.ben bu perşembe ve Ramazan ayı boyunca 3perşembe öğlen namazında Karyağdı Sultana gidicem hepimiz için dua edicem.İnşallah başarıcaz Rabbimin izniyle...
Gerçi ben biraz kaderciyimdir,olduğu kadar,olmadığı birazda kader...vardır bi zamanı o zamanda en hayırlı olandır.
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
bende anne olmak istiyom 1 yıldır tedavi görüyom bu sefer inşallah artık:44:
hosgeldin kuzum aramızaaa
kac yasındasın? kac yıllık evlisin?
bende 1 bucuk yıldır istiorum ...:2:
tedavide oldum ama olmadı ...
insallah anne oluruz ..
hoşbuldum cnm 20 yaşındayım 2 yıllk evliyiz biliom yaşım erken ama çok isitiyorum ve bişi varsa da olmamasının sebebi erkenden bileyim die gittim doktora..ve ARTIK EŞİMN AİLESİ FLN HERKES SORA SORA BIKTIM2 aydır tedavi oluyom 1 yılı geçti korunmayalı işte inş. anne oluruz
aminnn insallah kuzuumm
nerden katılıorsun ?
antalyaa :13::13:
hımm yakınız cnm sen ne tedavisi gördün bizde hiç bi sorun yokmuş yumurtaları olgunlaştırıyo doktor sonra iğne yapılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?