infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ne oksun kuzum aynı yuvarlanıp gidiyoruz baya zorlaniyorum artik.... Sen neler yapion bakim

E azck zmann kaldı bebegm dkat et bend napym bı dgsklık yok aynı smd de ymeklerı yptm otryorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

katılıyorumm kesinlikle düşük... ayyy napçaksak artık.. evitamini verdi doktor bey

canım bize doktor direkt amelyat dedi solda varikosel var dedi.dedim gebe kalmayı etkilermi tabi etkiler dedi.belikitüp bebek yada asılama ile dedi.amelyat olacak bi doktora daha gitcez oda amelyat derse.sizinki yine iyi gülüm.

canım bize doktor direkt amelyat dedi solda varikosel var dedi.dedim gebe kalmayı etkilermi tabi etkiler dedi.belikitüp bebek yada asılama ile dedi.amelyat olacak bi doktora daha gitcez oda amelyat derse.sizinki yine iyi gülüm.

yerinde sayıklayanların sayısı ileri hızlıya ekleneydi iyyyidi send eüzülme amliyat sonrası müthiş artış oluyo spermlerde vee hemen hamiş kalabiliosunn.. ayrıca minicik bi operasyon öl emühim bişey deil.. bende öyle duymuştum

cnm iyi cekememis miyim 110 milyonmuuu
tm mililitredeki sperm sayısı degilmi 20 milyon dedi bize :44:

tamam işte ne bileyim okuyabildiğim kadar sizinki (1 militrede ) 20 milyonn... kaç militreyse spermin miktarı o sayıyla 20 milyonu çarp. o zaman toplam sperm örneğindeki sperm sayısını bulabilirsin.. neyse sen hemen git yemek yappp geç kalacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…