infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tatlım sperm dostu,gebeliğe yardımcı + kayganlastırıcı yazıyor arastırdım da
burda kızın biri hamile kaldım preseed sayesinde yazmıstı kac ay evvellllll :26:
preseedd jelll

ya o kadar çok şey varkiii umut bağlıyoruz herşeyyye

annemm gellllll artıkkkkkkkkkkkkk meleğimmmmmmmmmmmm

merhabaaaaa,ben bu topiği kaçırmışım yahuuu

ben de gireyim listeye lütfeennn

bat 3 mart,azıcık kaldı

bebişler gelin annnelerinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ahhhh ahhh aglayasım geldi duygulandım

anatomi bebişimiz olcak olanakadar vazgecmiycez her yolu deniycez kür yapcaz tedavi olcaz yılmak yok burda destek olcaz birbirimize.tedavilerimizi anlatıcaz....sonunda gelcek insallah bebişler

hosgeldin tatlım hemen ekliyorum

hşbuldum canım sağolasın...belki topiğin uğurlu gelir.sen bu ay bekemede misin 2. aşılamaya başladın mı?

artık aramızdasın adzeynepp

preeseed i deneyen varmı kızlar aranızda?:44::44:
ben onu da düşünmeye basladım ama 150 tl falanmıs?
faydası olurmu ki? ooff çare aramak bizimkiiiiiiiiiiiiiiii

ben kullandım.özellikle kuruluk probleminden dolayı kullandım.ben o yönde faydasını gördüm ama bebek yok tabe

anatomi bebişimiz olcak olanakadar vazgecmiycez her yolu deniycez kür yapcaz tedavi olcaz yılmak yok burda destek olcaz birbirimize.tedavilerimizi anlatıcaz....sonunda gelcek insallah bebişler[/QUOTE]

insallahhhhhhhhhhhhhhhhh

hşbuldum canım sağolasın...belki topiğin uğurlu gelir.sen bu ay bekemede misin 2. aşılamaya başladın mı?

yok cnm asılama 1 kez denedim simdilik düsünmüyorum :26:
zamana bıraktım,belki kendiliginden gelir bebisimmmmm

evet bende kötü oldumm bizde annne olacagggız mis kokularını içimize çekeçeğiz burdan herkese annnne olduk diyeceğğğiiiz ALLLAHIM inşalllah bizede

evet bende kötü oldumm bizde annne olacagggız mis kokularını içimize çekeçeğiz burdan herkese annnne olduk diyeceğğğiiiz ALLLAHIM inşalllah bizede

rabbime inanıyorum insallahh cnm aminnnnnnnnnnnnnn

artık aramızdasın adzeynepp

rica ederim cnm kendinden bahsetsene?
yasın kac?kac yıllık evlisin?tedavilerin?kürlerin?

hmm anladım gebeliğe yaramıyo mu ki?:44::44:

tabii...
24 yaşındayım,27 aydır bebiş istiyorum.geçen ay aşılama denedik negatif sonuçlandı.
eşim 15 ay önce varikosel ameliyatı oldu, şuanda tek problemimiz sayı azlığı...
keçi boynuzu kürü,günde 6 adet ceviz,evicap 200 lük kullanıyoruz bakalım.
normal yolla 6-7 ay daha bekleyip tüpe geçeceğiz,inşallah gerek kalmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…