- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
çektirdim cnm ama sana güvendiydim de nie çektim o acılarıııııııbnm bu dr bi daha göresim yok yapamadım olmuyo dedi durdu bnde strese girince rahim kasıldı
daha yeni iyileşiyrm cnm laparoskopi olman gerek dedi ama belki gerekmez yaa
neyse bn bi yandan amlyt için dr. arıyorum biyandan acım ağrım geçince çalışmalara başlıycam eşimn spermlerine güvenyrm bi tüpten girer inş.
ovu testini ii yapmışsın cnm aşk pastam ondan öğrenip tek gn ilşkiyle hamiş yaa bn güvenyrm o testlere ama almdım ya henüz
![]()
canım benım kıyamam tamamen doktorunun hatası bence..keşke bi görüntüleme merkezınde çektirseydin..acaba dogrumu cektı ben sımdı onun cektıgı fılme bıle guvenmem..ıyı bı doktor araşttır ve göster sonuclarını fılmını ona göre karar ver...benımde tek tüpüm kapalı çıkmışttı hsg de bende kac senedır tek tüpüm kapalı bılıyorumdum ama hısteroskopi amelıyatında tüpümün açık olduguunu soyledı doktor..kendımı kastıgım ıcın bı tanesı kapalı cıkmıs..senınkıde oyledır belkı tatlım sıkma canını..ama çok ıyı bı doktor bul bence cnm...
ewt bende ondan yola cıkarak sipariş verdim bakalım öyle deniycem bide hayırlısı