Günaydn aşkuşumgünaydın kızlar
nasılsınız kimler burda
umarım bu ay sansın bol olur cnm :)
Kizlar merhaba..tup bebek tedavisine basladim..buyuk bi ihtimal pazartesi yumurta toplama islemi yapilcak bikac gun sonrada transfer tabi dollenme olursa, yuksek doza ragmen 3 adet yumurtam olusmus fsh problemim var amh 1.3..dualarinizi bekliyorum..
günaydın aminn insallah tatlım nasılsın
Kizlar merhaba..tup bebek tedavisine basladim..buyuk bi ihtimal pazartesi yumurta toplama islemi yapilcak bikac gun sonrada transfer tabi dollenme olursa, yuksek doza ragmen 3 adet yumurtam olusmus fsh problemim var amh 1.3..dualarinizi bekliyorum..
17 eylül bat canm :)kızlar geçen batlarınız nedir ?
mrtly ******* :) ******* 14 ağustos beklemede
volhat *******:) ******* 23 ağustos beklemede
taraziye ****** :) *******24 ağustos beklemede
gozdegull ****** :) ***** 27 ağustos beklemede
azap_cicegi ****** :)******* 28 ağustos beklemede
1111naz2011****** :) ******* 29 ağustos beklemede
sernes2011 ****** :) ***** 30 ağustos beklemede
selda17 ******* :) ******* 1 eylül beklemede
bişey yaptığı yok valla beklemede en son çarpıp kapıyı gidecem görecek gününüKıc
eşin ne diyo canım bu işe
Allah yardımcın olsun.emeklerini boşa çıkarmasın.nerde yaptırıyorsun?ben de seneye tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.hiç bir problem olmadığı için doktora ara verdim
Konyada yaptırıyorum canim..mehmet colakoglu na..Allah yardımcın olsun.emeklerini boşa çıkarmasın.nerde yaptırıyorsun?ben de seneye tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum.hiç bir problem olmadığı için doktora ara verdim
üzülme canım hayırlısı olsun hakkında klomene cvp veriyorsun bu sefer olmaz 2.sinde olur inşalalhkızlar bende kırmızı katı gordum hayırlısı artık eses canım yenı bat 23 eylul hayırlısı olsunhakkımızda
Günaydn aşkuşumnaslsn bgun bnım bat günüm ıns olmam ya
evimi dip bucak pakladım
aşırı yoruldum yenice bitti işim
sen nasılsın birsenimm benimm
halılar , camlar , perdeler
bitti ama bende bittim kıscemm
kızlarrrrrrrrr napıyosunuzzzzz
İyiyim sizler nasılsınız eses birsen tedaviler nasıl gidiyo bakem bu arada 2 aşılamam oldu 10 kan sonucum innş hayırlı haberler alırım kızlarrselam kızlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?