• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kızlar böğürtlen kökü diye bişey varmış aktardan bugün aldım yarım saat kaynatım ılınınca içiliyormuş intaba iyi geliyormuş rahmi temizliyormuş tadı çok iyi değil:mad: ama şifa niyetine içiyorum artık

kızlar böğürtlen kökü diye bişey varmış aktardan bugün aldım yarım saat kaynatım ılınınca içiliyormuş intaba iyi geliyormuş rahmi temizliyormuş tadı çok iyi değil:mad: ama şifa niyetine içiyorum artık

:-):-):-) afiyet bal şifaaa olsun kıscemmm :KK50::KK50:

• Beğen
Reactions: nea
:-):-):-) afiyet bal şifaaa olsun kıscemmm :KK50::KK50:
sağol bitanem:KK68:temizliklerde yapılmış maşallah:nazar: şükür bende yaptım dip bucak ama bayrama kadar birdaha yaparım biraz fazla titizlik var bende hemde hastalık boyutunda :KK45:kızcem sağolsun o batırıyo annesi temizliyo:nazar:

sağol bitanem:KK68:temizliklerde yapılmış maşallah:nazar: şükür bende yaptım dip bucak ama bayrama kadar birdaha yaparım biraz fazla titizlik var bende hemde hastalık boyutunda :KK45:kızcem sağolsun o batırıyo annesi temizliyo:nazar:

bendede var birazcık ondan takıntı :KK45::KK45:

• Beğen

arkadaslar dalga gecio benle,cocuk olsa yerde apalarken zehirlenir domestostan :KK70::KK70::KK70:

arkadaslar dalga gecio benle,cocuk olsa yerde apalarken zehirlenir domestostan :KK70::KK70::KK70:
onlar bence kıskançlıktan öyle diyorlardır temiz insanı daima kıskanırlar:KK31:benimde evli çoçuksuz arkadaşlar nasıl yetişiyorsun herşeye bide çoçuk var diyorlar insanın herşey bence elinde ev pisken uyku uyuyamam valla

onlar bence kıskançlıktan öyle diyorlardır temiz insanı daima kıskanırlar:KK31:benimde evli çoçuksuz arkadaşlar nasıl yetişiyorsun herşeye bide çoçuk var diyorlar insanın herşey bence elinde ev pisken uyku uyuyamam valla

yıllardır aradığım ikizim sensin demek ben tijen sen hijyen :KK70::KK70::KK70::KK71::KK71::KK71::KK71:

• Beğen
doğru diosun canım bebiş için zehir olsa katlanırım:) valla canım insanı eşinden ve kendi annesinden başka kimse düşünmüyo kimsenin yüreği acımıyo o yüzden ne derse desin boşver bide bunu takma kafana:KK51:
öyle cnm zaten tam evde olmamız gereken malum günlşerde görmcemle bi iş bulup bizim orda kalmamızı sağlıyorlar :KK62:ama eşim saolsun bbiz e karışmasınlşar kendi işlerine baksınlar diyo şükür ki:D eşim iyi ki var çook seviorum ONDAN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH BAŞIMIZDAN EŞLERİMİZİ EKSİK ETMESİN:KK68:

Back
X