Kusuyor musun tatlim, bece kustugun zaman kız sadece kuru bulanti oldugu zaman erkek bebek oluyor gibime geliyor benim..yaa benim umudum neden yok; göğüs agrisi, bulantı, bas dönmesi, istah artisi hic bir belirti yok akıntı desen o hep oluyot sonrasinda adet oluyorummhasta olacakmısim gibi agrilarim da oluyor beklemektrn baska bisey gelmiyor elimden :18:
Henüz değil canım adet günümü bekliyorum tedaviye başlamak için, tüplerim tıkalı normal yolla hamile kalma şansım yok (muşşş) ilk deneme olacak
insallah daha erken gelsin bebişin canım insallah.bende rüyamda bi yakınım sogan kürü yap dedi.bende sogan kürü yapıcam insallah
dün sabah bi tek oda kokusundan dolayı istifra ettim koku agır geldi,
onun dısında sade mıde bulantısı,midem kalkıyor ama kusmuyorum canım..
Rabbim hayırlısını versin egerkı secme sansım olsaydı kızım olmasını cok ısterdım.
Hanife bende 15 yilima gircem bende bekliyorum vcanim sen ne tedaviler gördün
brownim nasıl gidiyo hamişlik ?
darısı basımızaa canımmmm
Canim arkadasim umudunu kaybetmek yok mümin umutsuz olmaz gercekten sizler varken benim cocugum yol demem tuhaf oluyo kendimi kiniyorum suan. Annemin yakin akrabasi 18 yillik evli bebegi olmadi asilama tüp olmadi bi turlu gecen duydum hamileymis uzulme ins rabbim hayirlisindan nasip eder
Şukurler olsun canım,henüz tam anlamıyla yaşayamıyorum inanamadıgım için ama güzel: ))
Rabbim sizlerede tez vakitte nasıp etsın ınsallaaahhhhhhhhhhhh
sen nasılsın Canım.
selam hanımlar bende artık kendimi gebelik topiklerine atma kararı aldım
kızlarrrrrrrr nerdesinizz bugünnnnnnnn
bn geldım tatlım bnm adet gelmedı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?