infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Gunaydın kızlarrr benim yeni bat 24ocak dün doktora gittim 3cm kist olmuş dedi bu ay aşılamada ertelendi bakalım sonumuz ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

amin cümlemiz inşallah p.tesi gidince ne diyecek yumurta gelişimi nasıl ona bakıcaz bahara kadar inş hamile kalırım da o rahim filmine gerek kalmaz
İnşallah canım benim yumişin büyümüş olur :) rahim filmine gerek kalmaz canım benimm iyi düşün iyi olsun inşallahh

Negatif tatlım karnimda ağrıyor adet olcam gibi bugün gecikmenin 2.ci günü olsa çıkardı herhalde

Gunaydın kızlarrr benim yeni bat 24ocak dün doktora gittim 3cm kist olmuş dedi bu ay aşılamada ertelendi bakalım sonumuz ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
günaydın canım niye kist olmuş çatlatma iğnesi olmadın mı ?

Ne oldu kıscem hayirdirrrrrr
Ya çok istediğim bi Bot vardı bi butik te 5 gün kadına dil döktüm getir getir diye ınstagram dan yazıyorum cevap yok bugün trendyol da gördüm şok oldum kalbim temizlik aldım hemen çok mutluyum

Ya çok istediğim bi Bot vardı bi butik te 5 gün kadına dil döktüm getir getir diye ınstagram dan yazıyorum cevap yok bugün trendyol da gördüm şok oldum kalbim temizlik aldım hemen çok mutluyum
Kalbim temizmiş yazacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…