Nasıl olsun canım ya.Amin inşallah kısçem nasılsın nasıl gidiyor hayat ♡♡♡
Nasıl olsun canım ya.
Valla aynı adet bekle gün say yumurtlama günü hesapla
Sonra hüsran
Doktorlar bişey bulamayınca
Bende geçen ay ebe ye gittim.
Rahmim eğriymiş ondan olmuyormuş ebe öyle dedi.
Geçen ay biraz geç gittim yumurtlama günüm geçmişte olabilirdi bilmiyorum ebe bu ay olmazsa gelecek ay hamile kalırsın dedi.
İşte geçen ay adet oldum.
Bakalım bu ay hamile kalacakmıyım.
Sende ne var ne yok durumlar ney
İnşallah canım Tez zamanda kavuşuruz miniklerimize.İnşallah kuzum. .
Bizde sabır ve duâ ile bekliyoruz. .
Amin inşallah kısçem ♡İnşallah canım Tez zamanda kavuşuruz miniklerimize.
Rabbim yardımcımız olsun
Kardeşim şu anda beyşehirde normalde evi Antalya serikde bebeleri büyütmek için geldi kalmayaCanım kardeşin diyorum
Sen Beyşehir demisin?
Canım benim teşekkür ederim darısı sizlere inşaallah rabbimin izniyle. Yani yumurtlama döneminin tespiti çok önemli ve herhangi bir kadın hastalığının bulunmaması da.Hayirli olsun sizede nasil hamile kaldiniz banada yardim edin nolur
Cok sagol canim hayirli olsun bebegin ben degil esim beni strese sokuyo moralimi bozuyorSağol canım, Allah razı olsun. Allah sana da en kısa zamanda hayirlisiyla hamileliği nasip etsin. Canım bende bilmiyorum. Bizde bi 8-9 ay sürdü. Doktora gitmeyi hic ihmal etmedim, ki herkes 1 sene olmaması normal diyordu. Eşim de test yaptırdı. En son hormon testinde prolaktin yüksek çıktı. Ona karsi hap kullandım. Süt hormonu yüksekti yani. Kullandığım ay hamile kaldım. Ama şunu da ekliyim. Hamile kaldığım ay en rahat oldugum ay dı. O ay aşırı düşünmedim, üzülmemeye karar vermiştim ama tabi tam olarak kafamdan atamadım. Artık haplardan mı yoksa su dedikleri kafa rahatlığından mı bilmiyorum. Nasip herşey. Ama pozitif ol, vücudun pozitif enerjiyi hissetsin. Maneviyat cok önemli.
Haklisiniz bende nantar var sanirim o yuzden olmuyorCanım benim teşekkür ederim darısı sizlere inşaallah rabbimin izniyle. Yani yumurtlama döneminin tespiti çok önemli ve herhangi bir kadın hastalığının bulunmaması da.
2 gün sonra tekrar yaptır canım büyük ihtimal hamilesin inşallaaahhhmerhaba kızlar..iki ay önce burdaki listeye adımı yazdırmıştım..bu gün test yaptırdım beta 169 çıktı..ovitrellenin 14. günü hala şoktayım sevinsem mi bilemedim
Hamile misinmerhaba kızlar..iki ay önce burdaki listeye adımı yazdırmıştım..bu gün test yaptırdım beta 169 çıktı..ovitrellenin 14. günü hala şoktayım sevinsem mi bilemedim
2 gün sonra tekrar yaptır canım büyük ihtimal hamilesin inşallaaahhh
Dr umu aradim iki gun sonra tekrar yap dedi hamilesin dedi ...sevinemiyorum ama ya kimyasal sa ya duserse dieHamile misin
allah esirgesin inşallah sağlıkla al kucağınaDr umu aradim iki gun sonra tekrar yap dedi hamilesin dedi ...sevinemiyorum ama ya kimyasal sa ya duserse dieÂllah yardimcimiz olsun
İnşallah inşallah rabbim yardimcimiz olsun. ..allah esirgesin inşallah sağlıkla al kucağına
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .Dr umu aradim iki gun sonra tekrar yap dedi hamilesin dedi ...sevinemiyorum ama ya kimyasal sa ya duserse dieÂllah yardimcimiz olsun
seninde mi olmuyor eses.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
5 yıllık evet canım sendemi?seninde mi olmuyor eses.
ne kadarlık evlisin?
yani tam olarak olmuyor denemez, biraz karışık benim durum ama 8 aydır olmuyor işte.5 yıllık evet canım sendemi?
Doktora gitmeyi düşünüyor musunuz?yani tam olarak olmuyor denemez, biraz karışık benim durum ama 8 aydır olmuyor işte.
ve işin kötüsü sorun varmı yokmu bilmiyorum
ya şimdi şöyle oldu baştan anlatayım,Doktora gitmeyi düşünüyor musunuz?
Canım benim en zor imtihanı insanın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?