• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

aminnnnnnnnnnn inş bacım inşş :16:
:16::16::16::16:

gitmiyorum fazla nadir şöle bi bakıp çıkıyorum benmle kimse shbet etmzse niye durayım ki :5:

Merhabalar kızlar 1,2,3 derken 5 tane hamiş olmuş çookk sevindim. Allah sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin. Bende yarın hsg çekilceğim inşallah tüplerim açık çıkar. eses içimden bir his eses hamile kalacak diyo ya bu ay yada nisanda bilmiyorum içime öyle doğuyor ben bir kaç defa şahit oldum. Böyle topik açan hemen hamile kalıyor. Nedeni inan çok dua alıyorsun demiştim yaa kulun kula ettiği dua çabuk gerçekleşiyor diye inşallah hamilesindir canım arkadaşlar birbirimize bol bol dua edelim.

dua etmez miyizz?işimiz gücümüz bu .. Rabbim hayırlı evlatlar nasip et aratmaaaaaaaaaaaa :16::16::16:

canım üzülmüyorum demekki sağlıklı değildi daha öncede 2 kez yaşadım kimyasal gebelik bunla birlkte 3 oldu..canım yeni batta sanırım 27 mart klomenede başladım doktorum başla dedi.. salı günü kontorlüm var bakalım:))

hayırlısı olsun cnm haydi bakalım hamis kalmayan kalmasın
:52::52:
kızım ama 1 sene 9 ay nedemek olmaması her ay hüsran seenn 1 senedr ıstyn bn 1sene 10 aydr:14::14::14::14::14::14:

:43::43::43::43::43::43::43::43::2::2::2::2::2::2::2::2::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

ayyy aynı andada hamışdaş olsak

ela m beni duygulandırdın aglıyorum :43::43::43:

kızlar ben çok kötüyüm içimde acayip bi sıkıntı var ağlayıp duruyorum kimseyede bişey söyleyemiyorum bebek konusunu bilmiyolar çünkü Allah rızası için bana dua edin de düzeliyim ne oldu anlamıyorum ama yoruldum artık çok kötüyüm :43::43:

Allah'ım ele utandırma,bizi mahcup etme ..:5:
hayırlı evlatlar nasip ett bizlereeeeeeeee :14:
hayırlı Muhammed (s.a.v) ümmeti verrrr :43:

gel bizim topik gece gündüz açık dükkan :9::9::9:
sağolsun kızlar hiç boş bırakmılar kalabalıgz :1::1::16::nazar:
geldim geldim gelirim artık sıcak yere benziyor balım tşk ettim :16:
ınsanbul faln vardı nden knusmuyolar oradamı knusmuyo yolarım onları:47::47::41:

insabul çok bşka be elam süper bi insan gercekten ama bebişi üzüyo çok sık giremiyo :9:
bu arada sen niye kan vermiyorsun ki :26:

dua etmez miyizz?işimiz gücümüz bu .. Rabbim hayırlı evlatlar nasip et aratmaaaaaaaaaaaa :16::16::16:

hayırlısı olsun cnm haydi bakalım hamis kalmayan kalmasın
:52::52

ela m beni duygulandırdın aglıyorum :43::43::43:

aglamk yok çalışmalara devmmmmmmmmmmmmmm:41:

kızlar ben çok kötüyüm içimde acayip bi sıkıntı var ağlayıp duruyorum kimseyede bişey söyleyemiyorum bebek konusunu bilmiyolar çünkü Allah rızası için bana dua edin de düzeliyim ne oldu anlamıyorum ama yoruldum artık çok kötüyüm :43::43:

hsgeldın bebegmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu topık canlı inş hep bole olur:32:

benimde bozuldu psikolojim :43::43:
psikolojik destek almak istiyorum ama :26::26:
ilaç içip uyumak istemiyorumm bennn :14::14:

geldim geldim gelirim artık sıcak yere benziyor balım tşk ettim :16:

insabul çok bşka be elam süper bi insan gercekten ama bebişi üzüyo çok sık giremiyo :9:
bu arada sen niye kan vermiyorsun ki :26:

e kımler kmusmuyo abla zten dkatımı cektı acık olduğunda arıyıp duruyom senı ama orda ble olmuyodun. 7 gun once yaptım test ama ckmmstı yarn sağlık ocgnamı gtsem kıııııı:emir_bebek:

ağla ağla içim dışıma çıktı kesin adet olmak üzereyim onun duygusallığı bu

benim psikolojim bozuldu farkındayım durup durup ağlıyorum ..:50:
gücüme gidiyor ,Allahım bu imtihan sona ersin diyorum hepp .. :31:

Back
X