- 14 Ekim 2014
- 880
- 1.094
- 133
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esra senn adına çok sevindm başla hemen tedaviye o kadr yoruldum o kadr mutsuzm ki eşime artk reglm demeye çekiniyorum adam da üzülüyor herks hamile herkes bütün arkdslarm akrablar usandım artık 2.düşüğün üstünden tam 1 yıl geçti
2013den beri bende . .2014 ağustosta foruma girmeye başladım 2 yıl olacak hala aynı yerdeyim![]()
Bende canım. .2013 den beri bebek istiyorum tabiii foruma gireli epey oldu ama yerimde sayıyorummmmmm
Sen yine iyisin ben 5.5 senedir bekliyorum canım :))2013 den beri bebek istiyorum tabiii foruma gireli epey oldu ama yerimde sayıyorummmmmm
Bende evleneli o kadar oldu canımSen yine iyisin ben 5.5 senedir bekliyorum canım :))
Kızlar ya bat a 18 gün var sol göğsüm çok ağrıyor normalde 1 hafta kala falan ağrırdı sizce ne olabilir ?
Yarın kadın doğuma randevu aldım soğan kürü işe yaramıştı diye baktırcam inşaallah.. Dua edin nolur polikistik over temizlenmiş olsun ....
İnşaallah tatlım ya ♥İnşallah bebiştir canım. .♥♥
Evet sinir bozucu ama olsun canım kotu dusunmuyoruz. En kısa zamanda sağlıklı bi şekilde gelsin onemli olan bu unutmaKızlar selam bugün asilamadan sonraki 11.günüm idrar testi yaptım negatif çıktı![]()
Inşallah canımEvet sinir bozucu ama olsun canım kotu dusunmuyoruz. En kısa zamanda sağlıklı bi şekilde gelsin onemli olan bu unutma
Ramazan temizliği yaptım bitti şükür
Darısı başlamayanlaraaaa