infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Selam arkadaşlar bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim..İnfertilite problemi yaşayan bir kaç arkadaşım bu tedaviyle hamile kaldılar..Amerikada ve Almanyada cok yaygın bir tedavi yöntemiymiş

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar doktora gittim yine klomen verdi ikinci kez beşinci günü başladım klomene ve adetimin 12,günü kontrole gittim yani dün.iki yumurta var biri 18 mm diğeri 16 mm ..iğne vermedi bu ikinci klomen kullanışım geçen seferde yumurtalarım iyiydi ama tutmadı bu sefer tutar inşallah.10 ilişki verdi gün aşırı...başlıcaz bugün nasipse çalışmalara
bu haziran ayı şans getirir inşallah hepimize adet olmayız da testlerde çift çizgiyi görürüz :)

İnşaallah tatlım

Cümleten hayırlı ramazanlar. .
Rabbim hakkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah. .
Dualarımızı kabul etsin inşallah. .

Arkadaşlar buraya bende çok yazdım bi umut kürler herşeyi denedim eses birbirimize destek olduk ben Allahın izniyle hamile kaldım nasıl oldu ?
Hsg çektirdiğim ay kaldım arkadaşlar 2 yıla yakın olmuyordu ramazan mübarek aylarda dilerim sizinde gönlünüze göre olur bu bilgiyi vermek istedim sadece
Sevgiler..

Allah razı olsun canım
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebişine kavuştursun inşaallah bize dua etmeyi unutma

Hayırlı olsun tatlımm çok sevindim. .
Duâ eder duâ beklerim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…