Ben beklemedeyim cnm çat iğnesi vurulmadım bu ay... Bakalım ne olacakmasal3487 ********** 13 mayıs beklemede
Unicorn uterus ****** 16 mayıs beklemede
eszinbb07 ********* 17 mayıs beklemede
Hijyenik ********* 24 mayıs beklemede
sinkar ********** 31 mayıs beklemede
@masal3487 @Unicorn uterus @eszinbb07 @Hijyenik S sinkar ne yaptınız kızlar?
Haydi hayırlısı olsunBen beklemedeyim cnm çat iğnesi vurulmadım bu ay... Bakalım ne olacak
İnşaallah tatlımkızlar doktora gittim yine klomen verdi ikinci kez beşinci günü başladım klomene ve adetimin 12,günü kontrole gittim yani dün.iki yumurta var biri 18 mm diğeri 16 mm ..iğne vermedi bu ikinci klomen kullanışım geçen seferde yumurtalarım iyiydi ama tutmadı bu sefer tutar inşallah.10 ilişki verdi gün aşırı...başlıcaz bugün nasipse çalışmalara
bu haziran ayı şans getirir inşallah hepimize adet olmayız da testlerde çift çizgiyi görürüz :)
Tamam canım. .
Hayırlı ramazanlar Can'ımCümleten hayırlı ramazanlar. .
Rabbim hakkıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah. .
Dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Amin inşallah canım ❤Hayırlı ramazanlar Can'ım
Rabbim af ve mağfiretimize sebep kılsın Ramazan'ı inşaallah❣
Allah razı olsun canımArkadaşlar buraya bende çok yazdım bi umut kürler herşeyi denedim eses birbirimize destek olduk ben Allahın izniyle hamile kaldım nasıl oldu ?
Hsg çektirdiğim ay kaldım arkadaşlar 2 yıla yakın olmuyordu ramazan mübarek aylarda dilerim sizinde gönlünüze göre olur bu bilgiyi vermek istedim sadece
Sevgiler..
Bütün dualarım sizlerle , tez vakitte gönlünüzün muradını versin RabbimAllah razı olsun canım
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle bebişine kavuştursun inşaallahbize dua etmeyi unutma
Bütün dualarım sizlerle , tez vakitte gönlünüzün muradını versin Rabbim
Güzel dileklerin için ayrıca Allah razı olsun
Evet kuzum pozitifKızlarkesin olmamakla birlikte sanirim yendim ben infertiliteyi insallah test bozuk degildir
İnsallah pozitiftir canim bat gecmedi daha var belirti adet belirtisi var iste insallah kimyasal degildirEvet kuzum pozitif
Gözün aydınRabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına da almayı nasip etsin inşaallahhh
Bat ı kaç gün geçti?
Belirtin varmıydı? Merak ettim
Anladım Can'ımİnsallah pozitiftir canim bat gecmedi daha var belirti adet belirtisi var iste insallah kimyasal degildir
İnsallah canım .Anladım Can'ım
Kendine çok dikkat et bol bol su iç
Öyle kimyasal falan düşünme pozitif düşün hayatın pozitif olsun
Arkadaşlar buraya bende çok yazdım bi umut kürler herşeyi denedim eses birbirimize destek olduk ben Allahın izniyle hamile kaldım nasıl oldu ?
Hsg çektirdiğim ay kaldım arkadaşlar 2 yıla yakın olmuyordu ramazan mübarek aylarda dilerim sizinde gönlünüze göre olur bu bilgiyi vermek istedim sadece
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?