İnşaallah hayırlı haberler verirsin bizeBelirtileri var cnm . .
Ramazan olunca değişiyor bazen bnm . .
Bekliyorum. .
İnşallah diyeyim kuzumİnşaallah hayırlı haberler verirsin bize
beni aranıza alırmısınız?? 15 aylık evliyim.hiç korunmadım.eşimde de bende de sorun yok.hsg çektirdim temiz. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnden sonraki 8.günüm.umarım hamile kalırım. hamile arkadaşlar nasıl yollar izledi.bilgisi olan paylaşmak isteyen..
beni aranıza alırmısınız?? 15 aylık evliyim.hiç korunmadım.eşimde de bende de sorun yok.hsg çektirdim temiz. bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iğnden sonraki 8.günüm.umarım hamile kalırım. hamile arkadaşlar nasıl yollar izledi.bilgisi olan paylaşmak isteyen..
20 Temmuz canım gününde olursamBat ne zaman canım?
Hsg çektir tabi. .
Tamam canım20 Temmuz canım gününde olursam
Hoşgeldin canım. .Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba. Nasılsınız cümleten umarım iyisinizdir. Eses anladığım kadarıyla sende benim gibi hala beklemedesin. Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim ol desin artık isteyen herkese. Her ne kadar umudum tükense de
Hoşbuldum cnm çok sağol. İş hayatına daldım hepten ben. Kafamı dağıtmak adına. Girmiyorum çoktandır gücüm yok bu sayfalarda gezinmeye sanki.
İnşallah senin güzel haberini alırız.
Bana da nasıl moral ve umut olur.
İnşallah Rabbim ya..
Bebegım daha olmadım haber ederım ben
Tamam canım benim ✔Bebegım daha olmadım haber ederım ben
arkadaşlar merhaba
benide aranıza alabilir misiniz? :)
Çatlatma iğnesini 15 haziranda oldum. ama ilişkiye 36 saat içinde gremedim. ve sadece 2 kere deneyebildim.
iğneden 5-6 gün sonra göğüs ucu ve kasık ağrıısı başladı ki bugüne kadar hiç adet belirtisi böyle yaşamadım. bugün test yaptım idrar testi NEGATİF. bi umut bekliyorum sanırım. 12.gün bugün. erken mi yaptım onuda bilmiyorum.
hayırlısı artık.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızlarCatlatma iğne mi 17 haziranda oldum.Bugun test yaptim koca bu negatif
Ignenin etkisi sanırım geçti.goguslerimçok ağrıyor sizce catlatne ignesinden mi ondan olsa pozitif çıkmaz miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?