Hayırlı olsun canımİnfertilityi yendk arkadaşlar sizde umudunuzu yitirmeyin benim eşimin problemi wardı ama biz bu sorunu aştık çok şükür 3. denememizde muradımıza erdk inşallah sizede umut olur
Ay sonu yada ay başı bakalımTransfer bu ay mi olacak kuzum?
İnşallah canımIyi canim sevindim insalalh boylenguzel gider hayirlisiyla sonuclanir insalalh
Kanamanin sebebi neymis peki canim soyledi mi bisey?Ay sonu yada ay başı bakalım
jel ve ilaç verdi doktorum
Hangi dontora gidiyordun canım sen hangi şehirdeAy sonu yada ay başı bakalım
jel ve ilaç verdi doktorum
Kanamanin sebebi neymis peki canim soyledi mi bisey?
Hangi dontora gidiyordun canım sen hangi şehirde
Estrofem rahim kalınlığı için sanırım canım rahimini hazırlıyor doktor :)Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ? Kullanan var mı ?
Ewet tek şansımız tüp bebekti canm saol buarada, sakaryda oturyrm ben burda yaptırdık darısı sizinde başınızaHayırlı olsun canım
Çok sevindim
tebrik ederim
Tüp ile mi oldu
nerede yaptırdın
darısı bize
İnfertilityi yendk arkadaşlar sizde umudunuzu yitirmeyin benim eşimin problemi wardı ama biz bu sorunu aştık çok şükür 3. denememizde muradımıza erdk inşallah sizede umut olur
Ewet tek şansımız tüp bebekti canm saol buarada, sakaryda oturyrm ben burda yaptırdık darısı sizinde başınıza
Esterofem rahim kalınlığı için crinone jel de progesteron içeriyor rahimi gebeliğe hazırlıyr ve düşüğüde engelliyorBunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ? Kullanan var mı ?
Sakaryda yaptrdık canm ewet tüp bebek ile oldu darısı istiyenlerin başınaHayırlı olsun canım
Çok sevindim
tebrik ederim
Tüp ile mi oldu
nerede yaptırdın
darısı bize
Sakaryda yaptrdık canm ewet tüp bebek ile oldu darısı istiyenlerin başına
Benim de besinci haftam ama korkuyorum tup bebek yapan herkesin muhakkak bi kanamasi olmus hep diken ustune olacakmisiz gibi :/
Esterofem rahim kalınlığı için crinone jel de progesteron içeriyor rahimi gebeliğe hazırlıyr ve düşüğüde engelliyor
Estrofem rahim kalınlığı için sanırım canım rahimini hazırlıyor doktor :)
Korkma korkma ne kanamalar gördük biz hiç bişi olmuyo düşeceksede buna kimse engel olamaz sen stres yapma sakin ve rahat ol tadını çıkar hamilesin mutlu ol inşallh bi problem olmaz hayırlısı için dua et bebeğinide strese sokma hep sev ve konuş onunla onun sadece sana ihtiyacı var destek ol bol şanslarr :)Benim de besinci haftam ama korkuyorum tup bebek yapan herkesin muhakkak bi kanamasi olmus hep diken ustune olacakmisiz gibi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?